המיני טאבלט המושלם

shmulik88

Member
המיני טאבלט המושלם

אני מחפש את המיני טאבלט המושלם.
מבחינת איכות, ביצועים, תצוגה, משקל וכרגע נניח בצד את נושא המחיר.
מה אתם ממליצים ואם אפשר גם להסביר למה אתם ממליצים על דגם זה או אחר?

noa_f

New member
אייפד מיני.

קל, זריז, הכי הרבה אפליקציות שמותאמות לו.

AYELET1

New member
אז בשביל מה אתה שואל כאן?
בכל מקרה לא תמצא

את הטאבלט המושלם.
פשוט כי אין כזה.
לא מאמינה שיהיה.
תחשוב מה אתה מעדיף- חופש להתקין כל יישום שיעלה על דעתך?
תצוגה?
מכשיר שעובד הכי חלק שאפשר?
משקל נמוך ככל האפשר? זו אגב משאלה בעייתית מאד, כ פעמים רבות משקל זה על חשבון גודל מסך.
מה זה מיני טאבלט? הטלפון של סאמסונג העתידי עם 6.3 אינטש גודל מסך או 7-8 אינטשים של מיני טאבלט?

בקיצור, לא ניתן לענות על השאלה שלך בשום פורום. וגם אם תקבל תשובובת פסקניות בפורומים השונים, עדיין הן כנראה לא יהיו אחידות.

אגוזים1

New member
מסכימה

אין טאבלט ״מושלם״ ולכל טאבלט ייתרונות וחסרונות. חשוב לבדוק מה לך אישית יותר חשוב.

אני אישית מאוד נהנית מהאייפד וחושבת שהוא טאבלט מדהים. אבל גם לו יש חסרונות.

BravoMan

Active member
נקסוס 7.

איכות מסך מעולה, נוח מאוד ביד, בלי מגבלות מטופשות ואקראיות של Apple על ביצועים.

ושלא יבלבלו לך את השכל - יש אפליקציות לכל מה שצריך ויותר.
בגודל מסך של 7 אינטש' ומטה ההתאמה האוטומטית שב-Android היא הרבה יותר חכמה מאשר ב-iOS, מספיקה בהחלט כדי לא לפגוע בחוויית השימוש, כך שאין שום צורך לחפש אפליקציות מותאמות לטאבלט.

אגב, החומרה שלו עולה על זו של iPad mini שהוא בסה"כ iPad 2 קטן יותר.
כך למשל, לא צריך לרכוש דגם 3G כדי שיהיה GPS (עוד מגבלה מטומטמת של Apple), וגם יש NFC,
רזולוציית מסך גם היא גבוהה יותר מ-iPad מיני, ואיכות התצוגה מעולה (גם בשמש, וזה מניסיון אישי).

BravoMan

Active member
בטוח לחלוטין, יש לי את המכשיר כבר כמה חודשים,

מרוצה מאוד.

BravoMan

Active member
כמובן, שצתטרך לרכוש תוכנת ניווט "on-board"

כזו שעוברת ללא חיבור לאינטרנט, כגון Sygic או איתוראן, או לחלופין להשתמש בטלפון בתור הוט-ספוט אם אתה רוצה Waze או את הניווט של Google.

AYELET1

New member
יש רק לצין שבראוו ידידנו לא השתמש בחייו במוצר

של APPLE

BravoMan

Active member
לא היה מוצר כזה בבעלותי, זה נכון, אבל אני

מכיר אנשים שמשתמשים, ומאוד אוהבים מוצרים כאלה, יצא לי לשחק איתם לא מעט, ואני גם עובד בחברה שמפתחת ל-iOS.

אז אני מכיר היטב את כל המגבלות והצרות שיש למכשירים האלה.

לא שהמתחרים נטולי בעיות, טאבלט "מושלם" באמת לא קיים, אבל יש לי מספיק ניסיון כדי לומר בוודאות שמוצרי Apple הם זוועה וכעב ראש אחד גדול.

אבל אני סתם מגיב אלמוני בפורום, ואין סיבה שתאמין למה שאני אומר.

הדבר הכי טוב לעשות הוא לגשת לחנות (או לפנות לאדם שאתה מכיר ויש לו מכשיר) ולשחק קצת עם הדבר האמתי.

אם בכל זאת אין אפשרות כזו, תשווה את השאלות ששואלים בפורום הזה לשאלות ששואלים בפורום Android השכן, ותראה עם אילו שטויות בעלי מכשירי iOS מסתבכים...

אני כן אבל זה לא קשור...

היה לי אייפון 3G, אייפון 4, אייפד 1, אייפד 3 ולכמה שעות מיני אייפד.
היום אני מחזיק נקסוס 7 3G.

לגבי המושלם - אין דבר כזה.

מישהו אמר לי שהיום שההבדל בין iOS לאנדרואיד זה כמו ההבדל בין גברים לנשים. בסופו של דבר כולנו בני אדם אבל אנחנו בעלי יכולות שונות ותפיסות שונות על החיים.
למשל, בעליו הגאה של מכשיר אנדרואיד לא יוכל לרכוש שירים ישראלים בנוחות כמו בעליו של אייפד.
בעליו של אייפד לא יוכל לשלוח תמונה בעזרת בלוטוס למכשיר אחר, למשל.

כמו שגברים לא יכולים להיות בהריון ונשים לא להשתין בעמידה....ככה לכל אחת מהמערכות/פלטפורמות יש היתרונות והחסרונות שלה...
אין טעם לנסות להשוות כי זה בסופו של דבר יוצא סוג של "משחק סכום אפס"...

אגוזים1

New member
מותר לשאול

מה היו ההעדפות שלך שבגללם העדפת את הנקסוס על האייפד?

זה סיפור די ארוך אבל מענין.

כעקרון כשיצא האייפון קניתי את ה3G.
הייתי מבסוט, יצא האייפון 4 קניתי את האיפון 4 ועדיין הייתי מבסוט.
לא ראיתי צורך לקנות את ה3GS או את ה4S.

כאשר יצא האייפון 5 יצא לי להיות בלונדון. לא מצאתי מלאי של המכשיר באף אחת מהחנויות והייתי קצת מאוכזב ש"הזמנתי באתר" אבל עדיין לא היה מלאי בחנויות. הבנתי שזה מעצבן אותי, ובמילא עכשיו אני צריך להחליף את כל הכבלים/מתאמים/מטענים כי אני רוצה אייפון 5. החלטתי שהגיע הזמן לעבור לחברה שמכבדת את הלקוחות שלה ומשתמשת בקונקטור נורמלי ולא ממציאה את הגלגל כך שאם עכשיו אקנה אביזרים למכשיר החדש הם יתאימו הלאה...

לכל זה תוסיפי את הנטייה הטבעית שלי להחליף מכשירים כדי "לנסות משהו חדש" וביחד קיבלת החלפה של אייפון 4 ואייפד 3 לS3 ונקסוס 7.

אגוזים1

New member
ולאחר ההחלפה

ממה אתה הכי מרוצה?
למה אתה הכי מתגעגע?

(השאלה היא לא לגבי הסלולרי, אלא רק על ההשוואה בין הטאבלטים).

למעלה