המיניות שלי

ד נ ה

New member
המיניות שלי

אני בדיכאון מיום חמישי עד עכשיו,חשבתי שזה יעבור אבל זה לא!!עד עכשיו ששכבנו תמיד חבר שלי היה זה שיזם את הסקס,וביום חמישי הוא ישב שעה שלימה (הוא ידע שאני רוצה שנשכב)וחיכה שאני ייזום,ופשוט לא ידעתי לעשות את זה..איך אפשר להראות נשיות?שאלה מפגרת אבל בכיתי על זה המון,אשמח אם תהיו רציניים..

שלום לך..

מה זאת אומרש שאת לא יודעת איך ליזום? לא צריך לדעת... את צריכה לפעול לפי דחפים/רגשות...

ד נ ה

New member
את כנראה לא הבנת את הבעיה שלי..

אם הייתי פועלת לפי הדחפים והרגשות שלי זה היה נראה שאנחנו שוכבים כי אני עושה לו טובה...הוא רוצה להרגיש רצוי,ולדעת שאני נמשכת אליו..והוא לא מקבל את זה ממני..מה אני צריכה לעשות כדי לגרום לו להבין שאני כן נמשכת אליו?(אני מניחה שהוא יודע את זה,אבל כל בנאדם רוצה גם עובדות בשטח)הבנת עכשיו את הבעיה שלי??בטוח שיש דבר שאפשר לעשות עם הגוף שלי כדי שיבין,השאלה היא מה..

את האמת

לא כ``כ הבנתי מה הבעיה... הרי את יכולה לדבר איתו תוך כדי להגיד לו כמה את נמשכת אליו וכמה את אוהבת אותו תוך כדי שאת מלטפת אותו ומשם זה יזרום הלאה.. תרבי בדיבורים אבל לא יותר מדי שלא יתייבש הבנאדם... מצטערת אם שוב לא הבנתי אותך...

אממ

אם קשה לך ליזום, פשוט תגידי לו את זה שקשה לך, ושיבין אותך... ואם כן יש לך אומץ ליזום, אבל את פשוט לא יודעת איך אז יש הרבה שיטות.
עם הגוף את יכולה לעשותץ המון דברים. השאלה אם את מוכנה.. את יכולה לרקוד לו ריקוד סקסי..|בלונדה|ללבוש משו סקסי ולהפתיע אותו..לשים מוזיקה יפה ולשבת עליו בצורה סקסית.. לקנות איזה צעצוע אם אתם בקטע..
או אפילו להציע לו לעשות לו מסג' עם שמן מפנק...(כמובן כשאת עושה מסג' אל תהיי קרירה.. תלטפי ותחבקי ותלחשי לו וכו...) יש המון שיטות

Red 5

New member
כשחברה שלי רוצה לשכב איתי

אז היא פשוט נכנסת לחדר, נועלת את הדלת מסתכלת עליי בחיוך גדול ומתפשתת, או שמתחילה לנשק אותי ולגעת בי תוך כדי והכל פשוט זורם בצורה הכי כיפית ונינוחה שאפשר, מקווה שעזרתי ונתתי לך רעיונות. אני אישית לא ממש בקטע של מסאג'ים וריקודים, אולי הוא כן, אבל נראה לי שפשוט להתחיל להתנשק ולהתגלגל על המיטה זה הכי פשוט שאפשר

ד נ ה

New member
הוא כן בקטע של מסאז וריקודים

הבעיה היא שהוא לא אמר כלום עד הפעם ההיא ששעה שלמה הוא ישב ולא עשה כלום..בגלל זה שאלתי פה,כי חייב להיות משו בגוף האישה שיגרום לו להבין שאני רוצה אותו ערוםםםםםםם

ד נ ה

New member
וואי תודה!סוף סוף אחת שמבינה

מה הבעיה שלי בכלל!ואלה שיטות מעולות,אני אנסה אותם!!

ToryMaster

New member
את יודעת?

גיליתי לאחרונה שאפילו חיבוק ונשיקה [לא שטחית, כזאת עמוקה] זה סימן מאוד טוב, משם בד"כ זה פשוט זורם בעזרת שני הצדדים.

למעלה