המין השני .... תראו מה שאלו בפורום השני שלי .... ומה הדבר הראשון שאתם הייתם עושים ?
ש שָרוֹנִי New member 27/12/03 #1 המין השני ....../images/Emo36.gif תראו מה שאלו בפורום השני שלי .... ומה הדבר הראשון שאתם הייתם עושים ?
המין השני ....../images/Emo36.gif תראו מה שאלו בפורום השני שלי .... ומה הדבר הראשון שאתם הייתם עושים ?
ש שָרוֹנִי New member 27/12/03 #3 ממממ...טוב אני עונה לעצמי ... אני הייתי נוגעת ...לראות איך זה מרגיש
ח חתולת בית מפונקת New member 27/12/03 #4 עניתי שם ואענה גם פה ובהרחבה../images/Emo9.gif ברוך שעשני אישה .! הכל כולל הכל ! רגש ואהבה הריונות ולידות (אחחחח אוחחחחחח הייתי עושה עוד . גידול ילדים (וילד אחד שישאר ילד לעולם....) קריירה. ולהיות עיקר הבית . תודה תודה שעשני אישה! ולשאלתך.... רק סקס ~להרגיש את הסופ של הגבר.....זהו! וגו'...חחחח
עניתי שם ואענה גם פה ובהרחבה../images/Emo9.gif ברוך שעשני אישה .! הכל כולל הכל ! רגש ואהבה הריונות ולידות (אחחחח אוחחחחחח הייתי עושה עוד . גידול ילדים (וילד אחד שישאר ילד לעולם....) קריירה. ולהיות עיקר הבית . תודה תודה שעשני אישה! ולשאלתך.... רק סקס ~להרגיש את הסופ של הגבר.....זהו! וגו'...חחחח
א אופיר35 New member 27/12/03 #5 חתולה הסבירי רק דבר אחד בבקשה להרגיש את הסוף של הגבר עד היום זה היה כמו שליש או חצי
א אופיר35 New member 27/12/03 #7 ובכן ככה ישר הייתי מנסה את התענוגות העילאיים הבאים: הורדת שערות בשעווה לנסות להסביר משהו לגבר /בעל בזמן שהוא צופה בכדורגל להגיד "כואב לי הראש..." ולנסות להבין מה מסתתר מאחורי זה אה כן וקניות...
ובכן ככה ישר הייתי מנסה את התענוגות העילאיים הבאים: הורדת שערות בשעווה לנסות להסביר משהו לגבר /בעל בזמן שהוא צופה בכדורגל להגיד "כואב לי הראש..." ולנסות להבין מה מסתתר מאחורי זה אה כן וקניות...
ח חתולת בית מפונקת New member 27/12/03 #8 לקבוע לך תור אצל יודית שלי? מורידה היטב היטב ...."עוד שורה עודדד!!..."יודיתתתתתתתתתתתת נעים ~כמו מס'ג.
לקבוע לך תור אצל יודית שלי? מורידה היטב היטב ...."עוד שורה עודדד!!..."יודיתתתתתתתתתתתת נעים ~כמו מס'ג.
א אופיר35 New member 27/12/03 #9 ../images/Emo13.gif ובנימה זו אני נוטשששש לטובת צהריים משפחתית במסעדה רומנית והדפסתי את התפילה של הדיאטה רק לא ציינו מתי לומר אותה לפני או אחרי הקבב יאללה ביי ותהיו טובים אחחח איזה שירים ב88 FM..........
../images/Emo13.gif ובנימה זו אני נוטשששש לטובת צהריים משפחתית במסעדה רומנית והדפסתי את התפילה של הדיאטה רק לא ציינו מתי לומר אותה לפני או אחרי הקבב יאללה ביי ותהיו טובים אחחח איזה שירים ב88 FM..........
J jessy19 New member 27/12/03 #10 ../images/Emo6.gif באמת מעניין יהיה לראות גבר שמסדרים לו גבות ושפם ושעושים לו שעווה...