המין החזק והיפה

המין החזק והיפה ../images/Emo68.gif

ציפי אובזילר, הטניסאית הישראלית השניה בדירוג העולמי (מקום 135) תענה לשאלותיכם הערב ב-20:00 בפורום טניס. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
בלעדי לגולשי תפוז אנשים בישראל בפרט ובכל המזרח התיכון! הצצה בלעדית אל מאחורי הקלעים של הקליפ החדש של קיילי מינוג Red Blooded Woman וגם אפשרות לזכות בלוח השנה של קיילי בערוץ מיוחד!
במצעד הרשמי של גולשי תפוז אנשים, "הקופסא", בריטני מורידה את קיילי מראש המצעד. מה יהיה בשבוע הבא בקרב הדיוות? אתם קובעים.

prophet85

New member
המממ... שלום לכולם...

אולי למישהו יש את הביצוע של נינט עם כוכבי השכונה ל"אהובתי" של משינה? אני מחפש אותו כבר מלא זמן... תודה!

../images/Emo26.gifעזרהההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני צריך דחוף את הקליפ/ הפסקול של נינט בשיר "ילד אסור ילד מותר"!! אם מישהו יכול לשלוח לי קישור מאיפה אני יכול להוריד את זה או אם יש למישהו את הקובץ ויוכל לשלוח לי אני אשמח מאוד ICQ #: 165112805

אני מתה להשיג

את המחרוזת איך שכוכב/חולשה לרקדנים מדודו טופז בוידאו (באודיו כבר יש לי). פליז למי יש

The Juck

New member
../images/Emo19.gifהיום בתכנית של שמוליק טיאר נינט

לא תהיה.. אבל ניקי גודשטיין בטח יחקה אותה...אז תדליקו ערוץ 22 ב00:10

../images/Emo41.gifלמי איכפת ממנו../images/Emo35.gif

הייתי בצילומים של אדיר מילר כשהוא חיקה אותה.. לא אהבתי את זה..
לא אוהב אותו..

The Juck

New member
../images/Emo6.gifמיטל כהםן לחיוך של אורביט../images/Emo6.gif

אחותי מיטל כהן מתמודדת לחיוך של אורביט באתר http://orbit.gns.co.il/gallery3.asp?oper=search בבקשה בבקשה בבקשה! בצביעו..גם אתם יכולים לזכות בפרס... אחותי- מיטל כהן תמונה מספר 18026....תעשו בחיפוש למעלה...חפשו את המספר או מיטל כהן.. תודה מראש. צחר. (מצורף גם קישור)

למעלה