המימוש שלו

המימוש שלו../images/Emo150.gif

"תלבשי חצאית קצרה, בלי תחתונים, שימי לק אדום בוהק וגם שפתון תואם, , פיאה שחורה וניפגש בשדה התעופה בשירותי הגברים" - כך היה כתוב על הפתק שהניח לי על השולחן הבוקר. פיהקתי ארוכות וחייכתי. איזה לילה סוער עבר עלינו והבוקר כנראה שגם לא ישעמם...... מקלחת ארוכה, סבון ריחני כוס קפה עם סיגריה ארוכה אודם אדום? מאיפה יש לי דבר כזה? יששששששששששששששש (מסתבר שהוא דאג שיהיה - חמוד) פיאה שחורה ומבריקה נעלי עקב חצאית שחורה קצרה, בלי תחתונים (שרק מהמחשבה ללכת עירומה מלמטה עושה לי רטיבות נעימה) עולה לרכב ועולה על הכביש המהיר לשדה התעופה. אוישששששששששש פקק עוצר אותי בדרך- רק שלא יעלם לי ושידע שאני בדרך, מאיפה הייתה החוכמה הזאת לא לקחת סלולרי איתי? נעמדת, מדליקה מוסיקה ומביטה לצדדים. אני חמה, רותחת ושלוחת יד בן הרגלים בכדי להעביר את הדקות שנראות כמו נצח. התנועה מתנהלת באיטיות רבה והיד הימנית כבר עמוק בתוכי. פותחת את התיק להוציא סיגריה ורואה את הדילדו הסגול והמתוק שלי. לוקחת אותו ביד שהוצאתי בנתיים מתוכי, מממשת אותו ומרטיבה אותו במיצים שיצאו מתוכי. משחקת איתו ומכניסה אותו פנימה. ציפצוף קצר מעיר את תשומת ליבי שהתנועה זורמת ואני כולי בתוך הדילדו שנעוץ בי. נותנת גז וממהרת להגיע בזמן. סוף סוף כמעט מגיעה לשדה התעופה, מוצאת חניה בקלילות רבה ובעודי מחנה שומעת ציפצוף מאחוריי. מביטה לאחור ורואה רכב שחור ספורט נוסע באיטיות לצידי ומסמן לי לפתוח את החלון. מה עכשיו לעזעזל? שחרר ממני אני ממהרת - אני חושבת לעצמי בעודי מחייכת אליו בנימוס. פותחת את החלון לחצי ורואה את הנהג עם יד על האיבר הבולט והזקור שהוצא ממכנסיו. אני בהלם מוחלט, מה זה? - אני שואלת זה מה שיש לך בתוך החצאית רק שזה אמיתי ולא פלסטיק - הוא עונה לי במתק שפתיים. שיטטטטטטטטטטטטטטטט הוא היה אחריי כל הנסיעה ולא הרגשתי? בעצם מה אכפת לי? שיהנה מהספק. בא לך? - הוא שואל תוך ליטוף האיבר. האמת? - אני משיבה באמת שבא לי ואני רוצה, אבל יש לי פה פגישה ואני באיחור - אני עונה בגמגום וחושבת לעצמי איזה בזבוז נוראי של איבר מזדמן שיכול להינעץ בתוכי - אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אני מכבה את המנוע ,מוציאה הדילדו מתוך הכוס, לוקחת את הארנק ויוצאת את הרכב. מיישרת את החצאית ומסתובבת לכיוון הנהג. נכנסת פנימה בגלישה סקסית ואיטית ומושיטה יד הישר אל בן רגליו. לוקחת אותו לתוך הפה ומוצצת בפראות. האודם מרוחה על כל כולו, אני מזילה ריר ומרגישה את הבעירה בתוכי. הוא מושיט יד בן רגלי ואני מתרגזת. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא- אני שואגת. לא רוצה את ידך, רק זה יכנס פנימה - ואני מצביעה על הזין הענק והעבה שלו. יאלללה קדימה, אין לי את כל היום בשבילך- אני שואגת בפראות ובחרמנות אין סופית. מושיטה יד לידית הכיסא ובמהירות משכיבה את המושב שלו. מרימה החצאית וצונחת עם כוס פתוח, פעור לרווחה וחם על הזין המזדקר שלו.\ אני מבין שבאת מוכנה ? בלי תחתון? זה לא מסוכן להסתובב כך ברחוב? - הוא שואל. לך לעזעזל - אני משיבה בעודי גוערת מעליו וקופצת בעצבנות על איברו. לאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט - הוא צועק ואני? בכלל לא שם. אני בטירוף מרגישה את האורגזמה עולה לי למוח. אני משפריצה וצורחת, הוא צועק מכאב ואני לא שומעת. זהו! גמרתי! אני מודיעה לו חגיגית ונעצרת. הוא מחייך ורק חושב שכעת הגיע תורו- חההההההההההההה בחלום! אני יורדת במהירות מעליו וחושבת על בן זוגי שמחכה למימוש שלו בשדה התעופה. רגע, חכי, עוד לא גמרתי- הוא מנסה לומר בעודו אני יורדת מהרכב לא לפני שאני לוקחת ערימה של טישו שהיה מונח אצלו ומנגבת את הרטיבות שיורדת מבין רגלי. תשפשף - אני זורקת לו ומתחילה לרוץ רק זה חסר לי שהוא יגמור לי בפנים ואני ארוץ לפגישה עם זרע נוטף מבין רגלי (למרות שבן זוגי לבטח יטרף בהנאה אם אבוא לו כך - סוטה קטן) בת זונהההההההההההההההההההההה - אני שומעת קללה מרחוק וחריקת גלגלים. נסע. נכנסת לשדה התעופה, ממהרת לשירותי הגברים נכנסת כשאני רואה במראה את בן זוגי מביט בי ישוב על ספסל לובי השירותים וממתין. פותחת ארנק, מורחת אודם במהרה (המריחה הראשונה התבזבזה על הזין ההוא לא?) ונכנסת לתא השלישי. מרימה החצאית ומתיישבת להשתין. הכוס מעט יבש אחרי השפשוף על ההוא. אני מלטפת, ומכניסה אצבעות והחום מתחיל להתפשט בתוכי שוב. חושבת על הזיון ההוא- אוחחחחחחחחח איזה כיף לברוח לגבר כך. נקישות קלות על הדלת. המשחק מתחיל - אני אומרת עצמי. אני פותחת ורואה מישהו אחר מולי............................. מה זה? טעות? אולי. מסתבר שלא, הבן זוג החביב והמתוק שלי מימש את הפנטזיה שלו והביט איך זר מזיין אותי על אסלה של שירותי הגברים בשדה התעופה......................

למעלה