wan ה../images/Emo47.gif../images/Emo71.gif - זה מ-ד-ה-י-ם
את בטוחה שאת לא מכינה את ספר הבישול/אפיה המרוקאי שיכבוש את העולם בסערה? עכשיו... הכנתי הלילה מופלטה לילדים... הם התמוגגו מאושר...
אבל אני חייב לציין שזו היתה פעם ראשונה בחיי שאני מכין מופלטה (עד היום "התעלקתי" על אמא שלי) ולכן התוצאה היתה בהתאם: לא דקה מספיק כפי שאני מכיר אותה. היה לי קשה לרדד אותה לעלה דק, למרות שעשיתי כמצוותך ואת הרידוד עשיתי באויר. שנית, לא הייתי בטוח לגבי מידת החום. ידעתי שזה לא יכול להיות חום גבוה, אבל לא ידעתי אם צריך להיות חום בינוני, חום נמוך, אולי ביניהם... יש לך עוד כמה טיפים לפעם הבאה? (למרות האמור לעיל, ולמרות שהילדים מכירים גם מכירים מופלטה מושלמת (מסבתא), כולם נהנו. גם אני.
)