כמו בכל שנה ההכנות נעשות לא ביום אחד...אלא על פני 7 ימי החג..ואף יותר מזה...כשמדובר בריבות,מרקחות... אז הנה כמה מהדברים שהיו על שולחננו במימונה הזו. וללא מילים מיותרות..אעלה צילומים להנאתכם. מה שאצליח עכשו ..ומה שלא בהמשך.. תרבחו ותסעדו.
ההחלטה איזו מפה לשים-סידור שולחןו wan [מצורף קובץ jpg] ו 12:05 | 01/05/05 חשבתי לכבד את זכרה של סבתי...ולהשתמש בצעיף -שיבנייה המרוקאית שירשתי.. אך מחשש שיקרה לו משהו.. רק צילמתי.. עצם הוצאתו..היה כבר כבוד לזכרה... וההחלטה נפלה על סידור אחר.
אז המפה של המימונה יצאה -מפת פייזלי משי וזהב.עבודת יד. כמו בכל שנה. אך בנוסף.. אהבתי לפרח הלוטוס..לא התאפקה.. והוספתי מעל לאורך ראנאר עם פרח לוטוס לכל אורכו..
מנגוסטין ממ העונה החלה פה.. הולך נהדר עם דוריאן. האסיאתיים מחשיבים את המנגוסטין למלכת הפירות. והדוראין למלך הפירות... המנגוסטין נאכל אחרי אכילת דוריאן..לניטרול החום שהדוריאן מייצר בגוף..
עם צימוקים כהים עם אגוזי המלך. פשוט את הוספת לצימוקים גם אגוזי המלך וגם שקדים לבנים קלופים. דווקא המרוזיה שלך נראית טעימה להפליא. ואנוש, מהו המתכון למרוזיה? נגיד 1/2 ק"ג צימוקים שחורים. מכאן, תמשיכי לעמרה