המים בנס ציונה

המים בנס ציונה

אני חושבת שהמרוץ היה מאורגן יפה ובמיוחד החלק של הטקס שישר אחרי אחרון המשתתפים בתחרות הוא התחיל.
אבל היו כמה בעיות: היה מחסור במים- אלה שחילקו את המים לא עמדו בקצב וחלק מהאנשים לא קיבלו מים. הסימון של כל ק"מ לא היה ברור (הוא היה רשום על הכביש ובחלק מהמקרים בכלל לא היה רשום).

berale

New member
מסכים....

הבעיה העיקרית עם המיים היתה שלא חילקו מיים בסיום ושהמיים שהיו כבר היו חמים... אבל בסה"כ היה נפלא! מי שלא היה בשתי התחרויות האחרונות בהחלט הפסיד שתיים מהתחרויות היותר טובות בארץ... שלא יגמר לעולם!!!!!!!!

omerrosen20

New member
מי בכלל עוצר לשתות מים?../images/Emo58.gif

ועוד דבר גרוע בתחרות היה המחיר המוגזם!!! 50ש"ח הרשמה ועוד 10ש"ח לצ´יפ זה בהחלט מוגזם. עכשיו כל החכמים יגידו לי שזה יחסית זול לשאר המירוצים בארץ וזה נכון,אבל באופן כללי המחירים של המירוצים מופקעים. אין סיבה לשלם סכום כזה!!! אני קורה לכל מי שהנושא מפריע לו לבוא למירוצים אבל לא לקנות מספר!!! אין גבול לסחיטה בארץ הזו!!!

omerB

New member
לגמרי לא מסכים איתך

איך אתה קובע שהמחיר מוגזם???????? יש לך מושג לגבי העלויות של הפקת ארוע כזה??? הנה כמה סעיפים בתקציב הפקת מרוץ: מים אבטחה משטרה פרסים חולצות גביעים מדידה ועוד ועוד. אז אם אתה מאלה שבאים לקניונים כדי להתקרר במזגן בחינם וכמו כן אתה מאלה שהולכים לסופר מרקט לטעימות אז שיבושם לך. רק אל תתלונן שענף הריצה / אתלטיקה לא ממריא אל על. אמנם אני לא מהחכמים שיגידו שהמחיר זול יחסית אבל מצטער. המחיר זול יחסית. יחסית למה? לארועים בחול וארועים בארץ. כמה אתה משלם כדי לראות משחק כדורגל, כדורסל, אופניים ועוד ועוד.

tsabbay

New member
תוריד מהעלות

את התקציב שהמדינה מקצה את התקציב שהרשות מקצה ועוד יחשבו שהם עושים אלינו כסף....

עומר תיקון גס

מעולם לא שמעתי על מישהוא ששילם כדי לצפות המרוץ אופניים............. אלא אם התכוונת למרוץ וולודרום.

zacki

New member
אחרי הק"מ ה- 7

לא היו בכלל סימונים, וזה מפריע לאנשים לתכנן את הפיניש. חוץ מזה, הסימונים לא היו ברורים, ובגלל זה אבא שלי חשב שבסיבוב (בערך 6.5 ק"מ) היה רק 5 ק"מ וזה ייאש אותו...

rmiri

New member
היו סימונים לכל אורך המסלול. הק"מ

ה-8 היה מסומן בצד ימין אחרי נקודת המים בכביש הראשי. הק"מ ה-9 היה בעליה הקטנה בצד שמאל קצת לפני המקום שבו מישהו התעלף. היה גם סימון של 500 מטר לפני הסוף, רק שלא ראו אותו כי רכב חנה על הסימן. מי שרץ את המירוץ כמה שנים יודע איפה כל סימן נמצא. מי שלא, ילמד לפעם הבאה

gesus

New member
אני רץ קבוע במירוץ../images/Emo54.gif

למרות שהסימונים לא מפריעים לי אני ממש מתעצבן מהמחיר!!! למרות כל ההוצאות זו עדיין שחיטה לקחת על מירוץ כזה שמאובטח במתנדבים ואין בו השקעה יוצאת מהכלל 60ש"ח.

למעלה