המילים של Art bears?

ehh

New member
אתה לא מחשיב אותו לפרוג?

זאת באמת אמירה תמוהה מאד. אני, למשל, לא מחשיב את בריטני ספירס כמוסיקה בכלל, אלא כבידור זול. אבל רוב העולם חולק על דעתי זו. אתה גם יכול להחליט להחשיב בננה בתור עגבניה, אבל נראה לי שתישאר במיעוט. אל תבין אותי לא נכון, אין לי שום בעיה עם הדעה שלך, לכל אחד יש זכות לדעתו. השאלה היא - מה הטעם בלכתוב כזה דבר בפורום כאשר ברור לך שאתה במיעוט? ובנוגע למוכר - אולי הוא לא אוהב פרוג, אבל העבודה שלו היא לשרת את הלקוחות ולעתים זה כולל להמליץ על דברים. ההמלצת לא חייבת להיות אישית, אולי הוא שמע הרבה דברים טובים על האלבום מחברים שלו שאוהבים פרוג?

JohnPaul

New member
לייצג את דעתי

שלא תבין אותי לא נכון, זאפה הוא אמן מאוד מתקדם ואחד המוסיקאים שאני הכי מעריך, אבל קשה לי לזהות אותו עם יס וקינג קרימזון... אם הייתי קורא לזאפה פרוג, הייתי מכריז מייד כי בשנת 1966 הומצא הפרוג.

זאפה הוא לא פרוג

זאפה הוא איש. או לפחות, היה. היום קשה כבר לקבוע. זאפה הוא לא להקה, שאפשר ליישם לה סגנון מסוים (למרות שגם זאת תהיה טעות, לעיתים), אלא בן אדם שעשה מוסיקה, ורק בגלל שהוא עשה פרוג בשנות ה70, לא אומר שכל מה שהוא עשה אי פעם בחיים שלו היה פרוג, ולכן, גם ב66 הוא לא עשה פרוג ולא הומצא הפרוג. מצד שני, גם לי קשה לזהות אותו עם יס וקינג קרימזון. אני בקושי רואה את הקשר.

JohnPaul

New member
גם אם ב-66 הוא לא עשה פרוג

הוא היה הרבה יותר מתקדם מכל מה שעשו באותה תקופה, והשפיע רבות על אמני הפרוג, ומשום כך אני לא יכול להשוות ולקשר אותו לשום דבר שעשו אז, ולכן אני לא קורא לו פרוג, אלא פשוט זאפה.

JohnPaul

New member
אם זאפה יבוא אם אני אקרא לו

אני מתחיל עכשיו להאמין בתחיית המתים. זה אפילו מסתדר עם היהדות. איזה משיח יותר מתאים מזאפה?

AnarchistPhilosopher

Well-known member
איך צריך לאכול קרמבו?

עם מזלג וסכין?!

Eat this! (krembo)

שמחתי לשמוע שאתה מתחבט בשאלה יקומית זו, ורציתי רק להכיר לך קרמבו מסויים. מקווה שתצליח לאכול את זה. בתאבון:)

dpascal2

New member
יהיו לך חיים ארוכים

גם אני בדיוק שמתי את ידי (סוףסוף) על השניים האלה. הקופסא,ויש שיחלקו עלי,לא מצדיקה לדעתי את ההוצאה האסטרונומית.

dpascal2

New member
ברור...

מעולם לא חלקת על דעתי. אנחנו תאומים מוסיקליים.

האמת זה לא חייב להיות כזה יקר

באתר של RERUSA או RERMEGACORP זה 70$(320 שקל) כולל משלוח לארה"ב או לאירופה. אם קונים את כל הדיסקים בנפרד בקצת אחרת זה יוצא 3*90=270 שקל, וזה בהנחה שמוצאים את כולם. חוץ מזה תמיד אפשר למצוא משומש באמזון או באי ביי למרות שזה סוג של סיכון. בכל מקרה אני קניתי את שלי ב270 שקל.

אכן בעיה

אני קניתי את שני הדיסקים הללו, והמילים הם מרכיב קריטי בסיפור. ממליץ לא להסתפק בקבצי מוסיקה.

מלקי

New member
ד"א אני מת על האתר שלך

עכשיו כשאני ברגילה כפויה מהצבא, אני מבלה את רוב הזמן שלי שם. בוא נגיד שאם הוא היה אתר אמיתי היית רואה אותי מקים אוהל ליד החניה.

למעלה