המילים של Art bears?

מלקי

New member
המילים של Art bears?

סוף סוף השגתי את שני האלבומים של הArt bears - Winter songs ו- The world as it is Today, אבל לפני שאני שומע אותם אני רוצה לעבור על המילים. הבעיה שמרוב שזה נידח לא מצאתי שום דבר. למישהו יש או יודע איפה יש?

sleep1937

New member
כן

בתוך הדיסקים. יש דברים שבאמת שווה לקנות. אני זוכרת שחיפשתי פעם אונליין ולא מצאתי, אז למיטב ידיעתי לא קיים. בכלל, למה אתה צריך לקרוא את המילים קודם? תקרא אותם יחד עם הדיסק. מזכיר לי את האנשים האלה שאוכלים קרמבו לא נכון, בחיי.

מלקי

New member
אז ככה

לא קודם, ביחד עם זה. תאמיני לי שאם הייתה חנות ליד הבית שלי הייתי רץ לקנות, אבל אני לא גר בת"א, אפילו לא קרוב, וזה בערך המקום היחיד שבו יש דיסקים כאלו. חוצמזה שעם 433 ש"ח בחודש לפני שקונים דיסק שעולה מעל 50, בודקים אם הוא טוב...

מלקי

New member
אם כבר, איפה יש חנויות?

אם כבר דיברתי, איפה ברחבי הארץ יש חנויות טובות לפרוג?

sleep1937

New member
בעייה...

קצת אחרת (דיזינגוף 93 ת"א) האוזן השלישית (קינג ג'ורג' 48, ת"א. אם אני לא טועה יש גם בחיפה ובירושלים?) דיסק קלאב אילת (שלושה סניפים) אם אתה מעוניין בחנויות אונליין יש לי רשימה קצת יותר ארוכה. אגב עם 433 ש"ח בחודש אתה יכול לקנות את הקופסה!
(80 פאונד באתר של ReR. יהיו חסרים לך איזה 10 שקל. סתם, האמת שלא התלהבתי מהבונוסים). בכל מקרה, הנה האתר שלהם. http://www.rermegacorp.com

מלקי

New member
אין איזו הפתעה מחוץ לאזור חיוג 03?

יותר בכוון של 08, ואני לא מתכוון לאילת.

epitaph

New member
מאנסטר דיסק בבאר שבע...

בתחנה המרכזית, למרות שהם בדרך כלל משמיעים שרית חדד ודומיהם גיליתי שהמוכרים דווקא מבינים קצת בפרוג ויש מדי פעם פנינות אבודות במדפים. אפשר גם לנסות להזמין שם.

MajorWinters

New member
עברתי ליד החנות בימים האחרונים...

כל פעם הגעתי בבוקר אז היה סגור... אבל מהרושם הראשוני זו נראית חנות צרובים כזו...

epitaph

New member
אתה לא הראשון שאומר את זה...

אבל למעשה הכל אורגינל, אני קונה שם מדי פעם. אם אתה רוצה פלאוור קינגס אני זוכר שפעם היה להם את כל הדיסקוגרפיה בחנות.

MajorWinters

New member
איך אתה יודע שזה מקורי?

בדקת שיש מספר סיראלי על גבי הדיסק עצמו!?

epitaph

New member
אני אומר לך למה...

כי החוברת והדיסק עצמו נראים אותנטים, לא קשה להבחין כשמדובר בזיוף.

MajorWinters

New member
קרה לי דדבר כזה עם דארק סייד...

הלכתי ובדקתי עם עידו בקצת אחרת... הוא אומר שלפעמים מדפיסים כמה עותקים של החוברת (שנראתה אוטתנית לגמרי) ואז את העודפים במקום לזרוק, זה הולך למקומות חשוכי אל... בדוק אם יש את הסריאל של הדיסק על הדיסק עצמו. מצד שני, מי בבאר שבע יטרח לזייף עותק אחד של דיסק של פלאוור קינגז?

epitaph

New member
בדיוק הטענה שלי...

למרות שהיה להם שם פעם את כל הדיסקוגרפיה שלהם, אבל רק אחד מכל אלבום. אגב, אתה יכול להזמין משם, הם מביאים בכיף, בכלל יש להם קטע עם כל הפרוג מטאל ונאו פרוג הזה גם מריליון נמצא שם בכמויות ואסיה ועוד כל מיני בסגנון...

Tidal

New member
כי הם קמים מתי שמתחשק להם

תנסה אחרי 10 בבוקר. לא צרובים.

JohnPaul

New member
נצל"ש (סוף סוף הבנתי מה זה אומר)

למי שמכיר את האוזן השלישית בת"א, נכון יש את המוכר הקירח עם השפם וזקן מחוברים (לא יודע מה השם המקצועי)? הוא אומר ש-Meddle יותר טוב מ-Dark Side, שזה לא נורא, אבל מוזר. שלשום הייתי שם עם מישהו שהתלבט מה לקנות, אז הוא (מי שהתלבט מה לקנות) שאל אותו על משהו של זאפה, והוא אמר לו שהמון אנשים אוהבים מאוד את זאפה אבל הוא לא סובל אותו, כי הוא לא אוהב פרוגרסיב רוק (זה רק אני, או שמי שמתחיל לשמוע פרוג או מי שלא שומע קורא לזה פרוגרסיב רוק ומי ששומע קורא לזה פרוג?). אז אמרתי לו שזאפה זה לא פרוג, אז הוא אומר שזאפה זה בית ספר לפרוג. בכל אופן, בסוף הילד הזה ניגש אליו עם Thick as a Brick וFloating Anarchy של גונג אני חושב (אמרתי לו לקנות את זה, אין לי מושג למה) והמוכר אמר לו שThick as a Brick יותר טוב. תסבירו לי, איזה מוכר אומר שהוא לא אוהב פרוג ושנייה אח"כ ימליץ על אלבום פרוג? יש יותר צביעות מזה?!?!?!?!

ehh

New member
זה לא מוזר, זה טעם שונה.

אני גם חושב ש-Meddle טוב יותר מ-Dark Side. ואני לא יודע כמה אלבומים של זאפה אתה מכיר, אבל יש לו הרבה אלבומים פרוגיים מאד.

JohnPaul

New member
לא התכוונתי למקרה הראשון

התכוונתי לשני. בכל אופן, אני לא מחשיב את זאפה לפרוג, ושמעתי הרבה מאוד אלבומים שלו.

למעלה