המילים נדמו

המילים נדמו

מילות האהבה שלי נדמו והלב התרוקן מתחושות אני חיה אבל דוממת האהבה שלי מתה ונשארה הריקנות בלב מסרבת להתמלא ברגש

יערית 1

New member
מילים אילמות

נשאבתי אל עוצמת המילים שהיכו בי ביום של סתיו, כפגיוני אש חרכו ליבי שלטו בי בעצב. עוד נוגן מיתר בקרבי מרטיט בקול ניחר, מדמיע אישוניי. לוחש תוגה אילמת סוד הוויתך הפועם בתוכי.

deerman

New member
מילים

מילים אינן באות בשנים ולעולם אין הן מזקינות. לב יחריש וידום ונשמה לבטח תישכון. גופנו הוא בר תפוגה וללא תוחלת היא הנשמה. היא מטיילת לה ברוב גילגולים ומחליפה קופסתה לצורך תיקונים. ואת נשמתך מחוללת בקירבי גם אם זמן יחלוף נשמתך תמיד תישרה בתוכי. כי קולך לעד צרוב בי ומילותייך בהד ברקותיי ואין מושלם יותר מלב שבור ואין שלם יותר משלנו..הדיבור. וגם אם לא נפגש בזה הגילגול לעד נתגלגל עד שנמצא לנו כמתאים החיבור.

מילים

המילים הן מילים מעצם מהותן ועדיין.. מילים מתחברות מתפרקות ובינתים.... הן קווים הן נקודות הן עוצמות ופקוחות הן מילים של מילים שלא נאמרו ועדיין.... חיות בתוכנו לכודות ופרועות הן נשברות הן שתיקות קורמות לאור ומצלות מילים הן מילים עוד מילים ובנתיים... הן יוצרות הן הורסות הן חושבות הן עדיין... לעולם לא נושמות מחשבות כי בינתיים מחשבות הן מילים שלא נולדו עדיין......... .

למעלה