המילים לשיר של גבסו

EdEn and NiCkY

New member
המילים לשיר של גבסו

השיר הזה מוקדש לך אהובתי השיר הזה מוקדש לך כדי שתספרי את אותם הימים המאושרים שיבאו אולי הם יבואו השיר הזה מוקדש לך אוהבתי השיר הזה הוא בשבילך כדי שתדעי שבנופי הקפור עוד יבוא יום של אור אולי עוד יבוא אם תספרי יום ועוד יום יום ועוד יומים ותזכרי שאני שם מקשט את הרחובות עם מנורות צבעוניות שישארו דלוקות ומשאלות ליבנו המתנה הזאת היא שלך אוהבתי המתנה הזאת היא שלך כדאי שתופתעי כל פעם מחדש כמו בספר חדש שמספר הרפתקאות ומשכיח מזכרות אם תספרי יום ועוד יום יום ועוד יומים ותזכרי שאני שם מקשט את הרחובות עם מנורות צבעוניות שישארו דלוקות ומשאלות ליבנו אז עכשיו כשאי שם לא אל תשכחי למסגר את האייאוש כי בכל יום שעובר מחקי את האתמול בצבע אחר וחכי לי... אם תספרי יום ועוד יום יום ועוד יומים ותזכרי שאני שם מקשט את הרחובות עם מנורות צבעוניות שישארו דלוקות ומשאלות ליבנו שישארו דלוקות... זהו השיר של שי גבסו המילים סורי אם רשמו אותם כבר {אני כתבתי לבד אז סליחה עם יש שגיאות כתב חיחי}

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif פשוט מדהים!!!

איזה מיליםםםםםםםםםםםםםםם!

i love facundo

New member
../images/Emo51.gifעדן!שיר מדהים!

שירררררר מדהים!!! פשוט
שלי! אם תספרי יום ועוד יום יום ועוד יומים ותזכרי שאני שם מקשט את הרחובות עם מנורות צבעוניות שישארו דלוקות ומשאלות ליבנו שישארו דלוקות...

perrinat

New member
דווקא חביב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

שיר ממש שי גבסואי, זה ממש הוא

למעלה