המילים ההפוכות של Smells Like

yoolyool9

New member
מדהים..

המילים ההפוכות של all apologies ממש הפחידו אותי, מעניין אותי לדעת אם זה יצא ככה בכוונה או סתם תירגמו את זה ויצאו כאלה מילים בצירוף מקרים.. http://youtube.com/watch?v=qU0l3j_lQUQ

MilkShack

New member
אני בטוח שזה לא בכוונה.

לפעמים כשהופכים משפטים או בתים משירים אז שומעים מלמול כלשהו שאפשר לעשות אותו איזה 5-6 משפטים שונים, ותמיד אלה שעושים את זה בוחרים לעשות משפטים מלחיצים\מרימי גבה. איפה זה כן אמיתי? Im So Tired של החיפושיות (פול איז דד מן וכל זה) Empty Spaces של פינק פלויד (יש משהו מלחיץ ביותר פה) ויש עוד כל מיני שטויות כאלה, אבל הרוב לא אמיתי כמו שכבר אמרתי.

dan the man

New member
אבל..

אתה אומר שזה כן אמיתיח אצל פינק פלוייד והחיפושיות... מה זאת אומרת אמיתי? זה לא שהם בכוונה הקליטו את זה ככה...[?] ואצל פינק פלויד לא הבנתי מה הקטע....

MilkShack

New member
תקרא מה שהרחבתי על פינק פלויד

וזה כן ככה, אתה שומע מילמול וכשאתה הופך זה נורא ברור.

MilkShack

New member
יש מצב שאני מרחיב על כל מה שקשור לפינק פלויד.

הרי The Wall משלב בין ילדותו של רוג'ר ווטרס ובגרותו של סיד בארט. הדמות שמגלמת את זה באלבום היא "פינק" שהוא כוכב רוק עם בעיות נפשיות וילדות קשה. בשיר Empty Spaces בהתחלה המצמררת יש מלמול כזה לא מובן שאומר את זה מילה במילה: Congratulations, you have just discovered the secret message. please send your answer to old Pink, care of the funny farm, Chalfont. כדי לשמוע את זה כנס לכאן (יחד עם עוד הרבה שירים "הפוכים"): http://jeffmilner.com/backmasking.htm

MilkShack

New member
לא הבנתי בדיוק את הנקודה ב"הודעה"

אבל הסיפור נגמר כשפינק מוריד את החומה שסביבו, שהפרידה אותו חברתית משאר העולם. יכול להיות שמתכוונים לזה שאחרי הכל הוא התבודד לו איפושהו ושהוא זקן... בדיוק כמו סיד בארט שמת שנה שעברה.

dan the man

New member
כאילו

אני לא מכיר את פינק פלויד או שום דבר שקשור לפינק פלויד חוץ מהשם שלהם ככה שאם בא לך להרחיב טיפה אתה מוזמן מה זה אומר הקטע המוסתר?הרי אם הם הקליטו אותו בכוונה כנראה הייתה להם איזו כוונה... מה כדי סתם להפחיד את המאזינים ?

MilkShack

New member
לא כדי להפחיד את המאזינים

זה איפושהו חלק מהעלילה של האלבום, שפשוט מוסתר לו שם... אף אחד לא יכול לדעת את הסיבה לזה שהוא שם חוץ מרוג'ר ווטרס אני מניח. אם אתה לא מכיר את פינק פלויד תשיג לעצמך את האלבומים הבאים: The Wall Dark Side of The Moon Animals Wish you were Here ומהר. תוכל להודות לי בהזדמנות..

dan the man

New member
בינתיים

לא הרשים אותי כל כך... שמעתי את Dark Side of The Moon וWish you were Here ובדארק סייד אוף דה מון יש 1-2 שירים שאהבתי אבל נראה אחרי זה אני ישמע את החומה ואנימלס ונחליט כבר

MilkShack

New member
החומה הוא האלבום שהכי ימשוך אותך אליהם

תתחיל ממנו. אתה תתאהב.

זה מפחיד קצת.

אומנם לא כמו הגרסה של ד'ם בונז של אליס ששמו בפורום אליס, אבל קצת. אבל תודה,כמובן:)

למעלה