המילון!

יאקומו

New member
אין הרבה טאקארי?!

יש ה-מ-ו-ן... אני בדרך כלל לא אוספת תמונות שמפלגות את הקבוצה לזוגות (יש כאלה שכן, אבל רק בגלל שהן תמונות ממש ממש יפות!) כי אין לי זוג שאני אוהבת במיוחד. אבל ראיתי באתרים ה-מ-ו-ן דייקן וטאקארי, ריק-ריו (ריקיו, אולי נקרא לזה ככה, ריקיו?... סתם!) מעולם לא חיפשתי...

אולי באמת כדאי שתדחי

כדי שכולם יוכלו להיות כאן ואם רצית לעשות הפתעה יכולת להודיע לכולם במסר ולבזבז על זה מלא זמן... רעיון גרוע... לי אני חושבת שאין בכלל תמונות של ריקה וריו אבל אני חושבת שאולי יש לי קצת תמונות שלהם בתמונות מפרקים שלי אז אני אמצא כמה אבל תמונות של טאקארי יש לי מיליון! טוב אולי אני קצת מגזימה אבל יש לי במחשב תיקייה לטי קיי תיקייה לקארי ותיקייה לשניהם ביחד אבל רק הם והדיג´ימונים שלהם בלי עוד דיג´יגורלים ועם אני אחשיב את אלה שיש בהם עוד דיג´יגורלים אני אגיע לאיזה 400 תמונות... (של שניהם ביחד אני לא אשים לה תמונות שלהם לבד כי אם אני אשים אני אזדקן עד שאני אגמור) ויש לי גם 7 אתרים רק עליהם שאם היא תרצה אני אוכל לשלוח לה במסר או לשים כאן קישורים אליהם ושוב כרגיל אני מבלבלת את השכל על שטויות שלא מעניינות אף אחד... זאת תוצאה של שיעמום - גם שלי וגם של מקס המחשב שלי (ולמה יש לו שם? עוד תוצאה של שיעמום וגם כדי שהוא יהיה מיוחד כי הוא לא סתם עוד מחשב הוא המחשב ואני חולה עליו)

יאקומו

New member
גם אני מתה על המחשב שלי!!!

אני חולה עליו!!! *מחבקת אותו* למרות שלפעמים הוא עושה לי בעיות... אבל אני מתה עליו! ואין לו שם... למזלו... אחרת אני אתקע לו שם שהוא פשוט יברח ויתחיל חיים חדשים עם זהות בדויה מרוב בושה! (זו הייתה הגזמה? כן, אני חושבת שכן...) אתה רואה, מחשבצ´יק?! ואתה העיקר אמרת שאני לא מחלקת לך מחמאות!!!

מקס אף פעם לא עושה לי בעיות

הוא החבר הכי טוב שלי! וזאת הפעם הראשונה שהמחשב שלי הוא באמת שלי ורק שלי! אני בלי מקס זה כמו טאקטו בלי גילמון החיים שלי היו ריקים עד שהוא בא כלומר עם המחשב הקודם שלי שהיה עמוס בצרות: 1. הוא היה פנטיום 0!!! 2. הוא היה איטי יותר מצב 3. הוא היה בשותף עם אחי שמילא אותו בזבל 4. הוא היה נתקע ועושה בעיות כל יום 5. הדיסק הקשיח שלו היה פיצפון ומפוצץ 6. פעם הוא מחק לי את הסימס! את כל הבתים המשפחות הכל! 7. כל חצי שנה הוא היה נופל וצריך שידרוג 8. אחי היה מתעצבן עליו כל פעם והורס אותו הוא היה מכבה מדליק מכבה מדליק לפחות 10 פעמים כל פעם שהוא הפסיד במשחק והמחשב כמובן שהתנקם בו ונתן לו עוד הפסדים ואז שוב אחי התנקם... היום המחשב החדש של אחי סובל ואני לא נותן לאחי אפילו להתקרב למקס 9. טוב כרגע הוא אצל אימא שלי בחדר ליד אז אני לא יכולה לדבר עליו הרבה למרות שלפי דעתי הוא חירש אחרי כל הצעקות שהוא היה חוטף מאחי... גם מקס לא הכי מושלם אבל בשבילי הוא הכי טוב שיש למרות שהוא פנטיום 3 ולא 4 אחרי שמתרגלים ל-0 3 זאת ישועה וחוץ מזה מקס הוא המחשב הכי בעולם ומבחינתי כל הפסד במשחק זאת אשמת היוצרים של המשחק ולא אשמת מקס כי מקס אף פעם לא אשם! מקס הוא מושלם! אוקיי שוב אני מבלבלת את השכל...

Digi Lista

New member
עכשיו אני בטוחה שהשתלבת!...

גם לי יש שם למחשב(ירוחם) וגם לכול אחד מהחלקים המרכיבים אותו וזה בסדר כולנו ניפגש באישפוז(אני כבר שם מחכה לכם...)... אבל להסתדר עם המחשב?לאהוב אותו?הלוואי עליי! אני וירוחמק´ה רק רבים, וזה כולל מכות,קללות,בעיטות...אני כול הזמן מאיימת לפטר אותו כי הוא חתיכת מחשב חסר מוח...והוא רחוק ממושלם! הוא לא מושלם הוא מטומטם...יום יבוא ואני אחליף אותו במחשב חדשני המכונה שלוימק´ה וירוחם לא יוכל להתנגד כי כבר מזמן הפסקתי להתייעץ איתו בבעיותיי (זה אחרי שקיבלתי את תואר הפסיכולוגית המומחית שלי...). וירוחם תמיד אשם, אין משהו שהוא עושה(רוב הזמן זה יותר לא עושה) שאני לא אאשים אותו, כי הוא א-ש-ם!!! והוא גם לא רק שלי אז בכלל יש לי סיבות מוצדקות לכעוס עליו! ירוחם, אתה מנותק מהמערכת ומשולח לגלות!

Digi Lista

New member
כי עברו ארבעה ימים...

מעל שלושה ימים השרשורים לא קופצים...אבל יש לי דרך להקפיץ אותו אם תגידי שזה עקרוני(אני אכתוב הודעה ואז אשרשר אליה את השרשור הזה...)... ומחוממת על המחשב?זאת הגדרה מאוד עדינה...

רחמים על המחשב

במחשבה שניה... תשכחי מזה! סתם סתם... כמו שאת מתארת אותו הוא פשוט ישן

למעלה