המילון של קידום

Yodizle

New member
המילון של קידום

סיימתי ללמוד את המילון (בעברית) של קידום לקראת מועד אפריל ואני מתלבט האם להתחיל ללמוד עוד מילון. אני מתלבט האם לעשות זאת כי אני לא יודע אם זו סתם הגזמה מיותרת או שזה יכול לעזור לי. אם יש פה מישהו שכבר עשה פסיכומטרי ולמד מהמילון של קידום בלבד, אמרו בבקשה כמה המילון עזר לכם. תודה מראש.

Kayben

New member
המילונים גם ככה דומים

אם תלמד מעוד מילון, זה לא בדיוק שתחשף לשפה חדשה - אלא מילים בודדות שחסרות במילון שלמדת ממנו, יתווספו. ועל כן יש לומר - כל המוסיף, הרי זה מבורך.

אתה אולי צוחק

אבל זה נכון בהרבה מקרים. הרבה מילים זוכרים כי הן מופיעות במקום מסוים בדף/כרטיסיה או בגלל שהן מופיעות ביחד עם מילים אחרות וככה אתם זוכרים את המשמעות. אם מתרגלים את המילים האלה שוב ממילון אחר זה יכול לבלבל, בגלל זה רשמתי שכדאי ללמוד מהמילון הנוסף רק מילים שבכללל לא מופיעות במילון שכבר למדת ממנו

סלוניק

New member
להפך

דווקא ערבוב בין סדר המילים ימנע שינון רק ע"פ מקום. אני לקחתי את כל הכרטיסיות שעשיתי (ועשיתי די הרבה) וגזרתי אותן לשורות של מילה - הגדרה על מנת להתמודד עם הבעיה הזו.

אם אתה באמת יודע את כל המילון מצוין

אז אפשר לעבור לעוד מילון, אבל אין לזה סוף. בכל מקרה, אם כן - אז תעבור על המילים במילון הנוסף פעם אחת ותסמן רק את אלה שאתה לא מכיר, כדי לחסוך זזמן ושלא יהיה כאב ראש.

YellowGirl6

New member
לדעתי

תעבור שוב על כל המילים של קידום ותוודא שאתה זוכר את כולן. זה הרבה יותר חשוב מאשר ללמוד עוד מילון. אם אתה רואה שאתה שולט כמו שצריך בכל המילים תלמד עוד מילון - למה לא? תמיד יהיו מילים שאתה לא מכיר

למעלה