המילון ממשיך...

Digi Lista

New member
אני אמרתי...

אבל לא נורא...ככה לא נשכח אותה(הייתי מעדיפה דווקא לשכוח...)

yamato ishida

New member
למה לשכוח את יולי?

לא שיכולים... אבל... בעונה 1+2 היא מקום שני... 1. מימי 2. יולי 3. סורה עונה 1 4. קארי (אני לא אוהבת אותה בעונה 2... סליחה עם אני פוגעת)

Digi Lista

New member
אני יודעת שהרבה אוהבים אותה...

הרי עשיתי סקר בנידון,לי היא הביאה רצון להכניס כאפה(כיאה לעונה השנייה...),היא עיצבנה אותי כול הזמן!היא גרמה לי לסיוטים!אייייייייייככככככססססססססס....אבל אני יודעת שאוהבים אותה ולכן אני משתדלת לא לפגוע,רק שכול אחד ודעתו...הדיג´יגורלית הכי אהובה עליי היא כמובן ריקה(ההזדהות איתה).

yamato ishida

New member
חחחחחחחחחח

הדיג´יגורלית הכי הכי, הנה הסדר: 1. ריקה 2. סוזניתיל´ה (מה לעשות... לא יכולתי לשים שתים באותו מקום, אז 2 זה מספר המזל שלי, אז למה לא?) 3. מימי 4. יולי 5. איזומי (שמעתי שהיא מצחיקה) 6. ג´רי (עוד בהתחלה היא בסדר... אני מתה על הדיריפר) 7. סורה וקארי (מעצבנות... סליחה)

יאקומו

New member
הדירוג שלי:

אין לי ממש "דירוג" אבל זה משהו כזה- 1. ריקה - היא תמיד הייתה ותמיד תהיה! היא כזו מתוקה! אבל נורא עקשנית ועוקצנית! אני מתה עליה! הלש לדבר שהיא יפיפיה אמיתית! היו פרקים שהציירים שינו את הסגנון, וזה לא כל כך התאים לה... 2. סורה- לא הרבה אוהבים אותה פה... אני לא אוהבת אותה כשרומזים זהיא עם טאי!!!!! 3. ג´רי- קצת מוזרה... כמוני... 4. קארי- לא יודעת! מתוקה כזו... לפעמים היא באמת מגזימה, אבל היא נחמדה 5. מימי- אני אוהבת אותה בעונה ה-2.

Digi Lista

New member
גם אני מוזרה!

ואני גאה בזה!כי מוזר זה מיוחד,לא?
(אבל אני באמת אוהבת להתנהג מוזר...)

Digi Lista

New member
מצאתי עוד בי´!

יורי- הדיג´יגורל הרוסי("יולי,סורה,ביומון, הוקומון"...במבטא רוסי ואחר כך "פרוסקה ובושט"...)איך שכחנו אותו?כשראיתי את הפרק הזה בפעם הראשונה לא הפסקתי לצחוק!(מהמבטא...)

Digi Lista

New member
רק רציתי להקפיץ...

למעשה אתמול שרשרתי לזה הודעה כדי שזה יקפוץ,וזה עדיין קופץ אז למה שלא נמשיך?...

Digi Lista

New member
המילון ממשיך...

המילון כבר לא קופץ ואין לי עצבים להעתיק הכול אז נמשיך באותו השרשור,אנחנו עדיין במ´ או שהגיע הזמן לעבור לנ´?(ואם ניזכר בעוד במ´ או בכול אות אחרת פשוט נמשיך...)

למעלה