המילון ממשיך...

Digi Lista

New member
המילון!!!

אני לא מצליחה עדיין להכניס את החלקים שלו למאמרים, אבל זה לא אומר שלא צריך להמשיך...(ולא רק אני!,תשתפו פעולה!),זה מה שיש לנו עד עכשיו: האות א´ דיג´ימונים: אגומון,אגומון קפוא, ארוקנימון, אימפמון,אזולונגמון, איירדרמון, ארמדילומון, אנקילומון, אקווילמון, אימפריאל דריימון, אומנימון, אייס-דווימון (דווימון קרח), אילקמון, אנג´מון, אנג´וומון, אוגרמון, אטמון, אטמון מתכתי, איקקומון, אופמון,אפוקלימון, אנדרומון, אורניטמון, איאנדורומון,אינפרמון, איבוונומון, אינפרמון, איבוונומון,אבונומון ואגונימון, אקס וימון,אנטילומון. דיג´יגורלים: איזומי(עונה 4),איזי, אליס סמלים: אומץ, אהבה, אמינות, אור אחר: אוקווה האות ב´ בילזמון,באבמון,בירדראמון,בוקאמון,באקמון,בלוסומון,בולטמון,בוטמון,ביומון,ביטמון,בליטזמון,ביהומון (האל שדומה לכלב),בוקומון ,בומבר נאנימון,בלימפמון,בוגימון,ברכיומון,באלבמון,בוצ´יימון (הארמור של ורמון עם דיג´י ביצת טוב הלב שלא ראינו בסדרה),בולמון, באטרפליימון ,ברונמון ,בוארמון האות ג´ דיג´ימונים: גארודאמון, גריימון, גריימון מתכתי, גריימון מלחמתי, גרורומון, גרורומון מלחמתי (וארגרורומון), גרורומון מתכתי, גאבומון, גטומון, גארדרומון, גילמון, גרוולמון, גיגימון (לפני גילמון), גרגומון, גוממון, גריימון מלחמתי שחור, גארבג´מון,גירומון,גריפונמון,גולמון, גקומון, גריימון עתיק, גארורומון עתיק,גטסומון, גאלאנטמון,גריזמון,גריימון בוער דיג´יגורלים: ג´ו, ג´רי, ג´ונפי(ג´יי.פי) אחר: ג´וני(אבא של הנרי),גראני(התיבה שהצילה את הילדים) האות ד´ דיימון, דוגמון, דווימון, דווימון ימי, דווימון קרח, דמיווימימון, דמידווימון, דינובימון, דריימון קיסרי, דריימון קיסרי מצב לחימה,דמי-וימון, דאסקמון, דוקוגומון, דוברמון, דווידראמון, דיאבורומון, דיג´יטאממון, דארק-ליזארמון,דמידווימון, דיברמון, דולפימון,דינוהומון, דלאקמון,דרימוג´מון. דיג´יגורלים: דיוויס אחר: דיג´יכלי, דיג´יגורל, דיג´יגדילות,דיג´ימון(שם הפורום למי שלא שם לב...),דיגמון-כוח קידוח(זה בא לי אוטומטית...),די-פאוור, די-שלוש, די-גלאי, דיג´י-מודיפי (digi-modify), דיגיטלי(אם המילה נחשבת...), די-ריפר, דייזי ודולפי(מתכנתי הדיג´ימונים),דיג´יביצה, דיגיגדילה גנטית האות ה´ דיג´ימונים: הוקמון, הלסמון(כנפי האהבה...הרגל...), היפוגריפונמון,הרפימון(היא התקיפה את ריינמון, הציפור-אישה הצווחנית),הרקולס קבוטרימון,הייאנדרומון הונביימון,הופמון,הוניבימון,היאוגמון דיג´יגורלים: הנרי אחר: הייבריד(דיג´יגדילה מיוחדת בעונה הרביעית),התאמה דיגיטלית, התפתחות דיגיטלית, הפעלת התפתחות דיגיטלית, התפתחות על כוללת,היפנוס,הגורומון (הגלגל שיניים שגדל לגארדומון של קאזו) האות ו´ דיג´ימונים: וימון, וג´ימון,וורמון, ווימון,וויזארדמון,וארגרורומון,וויקראלמון,ואג´רמון,ואדמון, ולקירימון, וי-דריימון זירו,וי-דריימון, ונום מיוטיסמון, ורמילימון, וי-אלקמון, וייקמון, ויילמון, ויקסימון, וולקמון דיג´יגורלים: וויליס האות ז´ דיג´ימונים: זוצ´אמון, זודומון, זאנבמון ,זאדמילניומון ,זרימון,זורומון,זאוקימון,זוקיאיומון. דיג´יגורלים: זואי(איזומי גירסה אמיריקאית) האות ח´ חרוטי בקרה(כנראה שאין עוד מילים בח´...) האות ט´ דיג´ימונים: טוקומון, טנאמון, טיילמון (גטומון... זה בעצם השם המקורי שלה...), טנקמון, טאומון, טנטומון, טריירמון, טנדרמון, טוגמון, טורטומון,טנמון, טפירמון,טסובאמון(השלב לפני אופאמון),טסוקאימון(פאטמון כחול כהה),טסונומון,טורואימון(גדילה מוזרה של לופמון),טסוממון(הגדילה של כל העיניים הקטנות מהסרט),טקאמון, טנדרבירדמון (אימפמון עם דיג´י ביצת הידידות!), טינמון, טילומון (ארמור), טוגמוגומון (עוד ארמור), טוקומון,טריסרמון, טאסקמון,טיראנומון מתכתי,טיראנומון שחור דיג´יגורלים: טאי,טי.קיי,טאקטו,טומוקי(טומי-מהעונה הרביעית)

Digi Lista

New member
המילון!!!

נו,אני רוצה להתקדם איתו אבל אני לא יכולה לבד!שרשור המילון שורשר לכאן כדי שאפשר יהיה להמשיך,אז לשנס מותניים ולהמשיך!אנחנו באות ל´!

Digi Lista

New member
עכשיו אנחנו באות י´!

הינה מה שיש לנו עד עכשיו י´ דיג´ימונים: יוקומון,יונימון (החד קרן עם הקסדה),ישייאמון,יאאמון(לפני אימפמון),יוראמון,יאנמון דיג´יגורלים: יולי(שנות נפשי) אחר: יאמאקי יש כמובן עוד בי´,זה הזמן שלכם...

יאקומו

New member
אני חושבת שאין יותר ב-י´...

אני מסתובבת בכל הדיג´דקסים שאני מכירה (אני עושה את זה רק כשנגמרים לי הדיג´ימונים שאני זוכרת
) ואין עוד מישהו שלא הוזכר!

Nifredil

New member
אז בואו נעבור ל-כ´!

למישהו יש רעיון? לא נראה לי שיש משהו ב-כ´, כי יש לזה 2 סוגים: כ´ רגילה וכּ´ דגושה (אני לא אסבך אתכם במונחים של לינגוויסטיקה). לכ´ הרגילה יש אלטרנטיבה של ח´ - שאין בה שמות בגלל שזה מתורגם מאנגלית, והדבר היחיד שיש בה [חרוטי בקרה] יוצא דופן בגלל שהוא בעברית (בניגוד לשמות). לכּ´ הדגושה יש אלטרנטיבה של ק´, כך שאם יהיו שמות באנגלית שמתחילים ב k או c שנשמעת כמו k - יתעתקו אותה לק´. לכן הדבר היחיד שאפשר למצוא ב-כ´ זה משהו עברי במקור, אבל לא נראה לי שיש כזה...
[URL='http:///'] עוברים לאות ל´![/URL]

Nifredil

New member
שמות בל´

לופומון, ליאומון, לילימון... תמשיכו אתם... [אין לי רעיונות]

Nifredil

New member
עוד...

ליפמון! איך שכחתי?...
אני באמת מתאמצת, אבל זה לא יגרום לטושטוש להזכר בעוד דיגימונים ב-ל´... אולי נעובר במקביל ל-מ´?! ליסטה, מה דעתך?

יאקומו

New member
לדעתי לא צריך לדלג על ח´ וכ´,

כי יש הרבה בעברית שממש מבדילים! כמו... אין לי דוגמאות...

Nifredil

New member
מה? לא הבנתי את מה שאמרת.

לדעתי אפשר לדלג, ומקסימום אם מישהו יזכר בעוד שמות נוסיף אותם לרשימה. למה את לא ממשיכה ב-ל´?

Digi Lista

New member
בסדר מבחינתי...

שיהיה במקביל,אם יזכרו יוכלו תמיד להוסיף,אני בעד כול דבר שיגרום לאנשים להיכנס לכאן ולהשתתף בו!

Nifredil

New member
מילים ב-מ´...

מאט, מימי, מייקל, מונוכרומון, מרינאנג´מון, מומימון, מו[נ]טימון (או איך שלא קוראים לצורה הקטנה של טנטומון... לא זוכרת), מגה קבוטרימון, מאגנה אנג´מון, מגה-גרגומון (ההתקפה של גרגומון), מגנהמון (הדיגיגדילה המוזהבת של וימון), היה דיגימון שקראו לו מוסיאמון? או משהו כזה?

Snake Bandage

New member
זה מוטימון.

וכן, יש דיג´ימון שקוראים לו מוסיאמון. גארגומון נלחם איתו מתישהוא בעונה השלישית (פרק 11, אני חושבת). ויש גם את מילניומון ומאשינדרמון, לא לשכוח.

Digi Lista

New member
ומה עם מיוטיסמון?...

ומאלו מיוטיסמון?ומגנמון?( ווימון עם ביצת הזהב)מוג´מון?יש עוד עוד...מ´ זאת אות טובה מהבחינה הזאת...

Nifredil

New member
כתבתי מגנהמון.

(ואין לי מושג למה אני כותבת מגנהמון ולא מגנאמון או מגנמון...) מי זה מוג´מון?

Digi Lista

New member
אופס, טעות שלי, עכשיו ראיתי שכתבת

אותו. מוג´מון(או מונג´מון) הוא היצור השעיר מהעונה הראשונה והשנייה(כול אחת בנפרד,זה לא היה אותו אחד...)מין קוף יער\מערות קטן ושעיר,או משהו כזה...רגע יש לי תמונה שלו אני אחפש אותה ואשים...

Digi Lista

New member
וגם במ´...

מיאקו(יולי בשמה היפני....),זה לא נראה יפה בעברית אבל...אני מחפשת את התמונה(אומנם תוכנת התמונות עובדתטוב מאי פעם אבל יש לי קרוב ל7400 תמונות דיג´ימון אז לוקח זמן...)

עוד ב-מ

מגנה-דרמון (המגה של גטומון), מיילדרמון, מג´ירמון דייות הדרקון, מקורמון דייות הקוף, מיהירמון דייות הנמר, מאמימון, מאמימון מתכתי, מאמימון גדול (ככה קראו לו?), ממות´מון, מנבומון, מנטראימון, מאסטר טיראנומון, מארסמון, מגה-דרמון, מג´ידרמון (המגה האפלה של גילמון), מגה-סידרמון, מקנורימון, מפיסמון, מראמון, מטאורמון, מינומון (*_*), מינוטאורומון, מודוקי-בטאמון, מוג´מון, מוקומון, מונודרמון, מונזאמון, מון-מילניומון, מוסמון, מורי-שלמון, מוט´מון, מוצ´ומון, מאשרומון

Digi Lista

New member
כמה טוב שלא צריך להסתמך רק על...

הזיכרון שלי... ויש גם את אור ואחרים זוכרים,כי אני קצת סנילית בזכירת כמות רבה מידיי של שמות(כול אחד והבעיה שלו...)אבל תאריכים ומספרים אני זוכרת מעולה!...

למעלה