המיין איבנט 365: הנרי-קאלי-בוגימן

שי מילר

New member
מנהל
המיין איבנט 365: הנרי-קאלי-בוגימן

תודה שהצטרפתם לספיישל "המיין איבנט איז העתיד ששוגר להווה". לכבוד היומולדת השישי של הפורום (ובעקבות המלצת מנהלינו היקרים), השאלתי את מנהרת הזמן של בן (חד פעמי!) וקפצתי דווקא לעתיד, 23.9.2017 ליתר דיוק, כדי להביא עבורכם קופי פייסט מפינת "המיין איבנט 365" שכתבתי בעצמי על הקרב המרכזי מרסלמניה 31: מארק הנרי – גרייט קאלי – בוגימן על אליפות היקום הבלתי מעורערת. למקרה שמישהו תהה איך העתיד נראה, אז יש מכוניות מעופפות, שמעון פרס עדיין לוזר והכי חשוב: לא הפסקתי לחרוש לכם במוח עם מאמרים שאף אחד לא קורא (
) למרות שמוניתי למנהל ב-2011. הפינה הזאת מוקדשת באהבה לכל מי שאמר לי שמאה קרבות = יותר מדי, 100 קרבות זאת רק ההתחלה!!!!!!!1111111 אז חיגרו חזק, שלא תיפלו מהכסא, והבה נטעם מהעתיד הסופר ורוד שמצפה לנו.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ שלום לכולם וברוכים הבאים לעוד מהדורה מדהימה של "המיין איבנט"! בפעם הקודמת סיקרתי את כל הקרבות של קולט קבאנה בהיט. תזכורת: (מישהו נכנס לזה אי פעם?) http://www.odpinameshamemetsheafehadlokore.co.il והפעם: כשאלוהים ברא את העולם, אפילו הוא (או היא? זה יסביר כמה דברים..) לא שיער בנפשו עד כמה שלושה אריות מוכשרים יכולים להסתער זה על זה עבור תואר אחד: האליפות הבלתי מעורערת של היקום. הקרב שנסקר השבוע הגדיר מחדש את הביזנס, ושינה הכל. סמארקים ברחבי העולם מגדירים את הביזנס כ-לפני המיין איבנט של רסלמניה 31/אחרי המיין איבנט של רסלמניה 31, ומי יכול להאשים אותם? כשיש כ"כ הרבה וורקרייט וכשרון בזירה אחת, חייב לצאת מזה משהו ענק. איך אמר ג'ון מוריסון ב-ECW לפני 10 שנים וחודש? "רסלמניה (הוא אמר סאמרסלאם, אבל הבנתם את הקטע) הייתה שילוב מושלם של זמן ומקום". (+ רבע שעה של קצ'פרייזים שאף אחד לא הבין
) אז למה לבזבז זמן? בואו נרוץ לסיקור, כדי שכולנו נוכל ללגום בהנאה מהעימות ה מ ד ה י ם הזה!!! ובחיאת, שמישהו יגיב לי הפעם! כבר 110 מאמרים שהטופיק נשאר ריק מתגובות.

שי מילר

New member
מנהל
מארק הנרי

שם אמיתי: מארק הנרי גובה: 1.85 מ' משקל: 220 lbs תחביבים: דיאטות, הרזייה, שמירה על כושר תארים בקריירה: 5 פעמים אלוף העולם במשקל כבד, 3 פעמים אלוף WWE כינויים: הקליע, הסילבר בק הזריז, מהיר כרעם חייו של מארק הנרי השתנו באותו לילה קיצי אי שם בשנת 2009. מארק פגש לראשונה את ג. יפית, שהייתה אמורה לשכנע אותו לקנות גלולות להגברת מסת השריר. 5 דקות עם יפית שכנעו את מארק שהוא חייב לשנות את חייו, ואני לא מתכוון לכך שהוא לא נמשך יותר לנשים (גם נכון) או הסתגר בביתו במשך שבועיים (מחשש שיפית תתפוס אותו): הנרי החליט שהגיע הזמן להיפטר מכל המסה שלו. הוא לקח את הדיאטה של רפי גינת (בלי אוכל במשך כל היום, ובערב שיפוד פרגית + כף טחינה) והוריד 200 lbs בתוך חודש וחצי. הנרי הפך למתאבק קליל שגרם לריי מיסטריו להיראות איטי. הוא קיפץ כמו איילה בזירה (ולא כמו הדילוגים של אורטון ששלחו חצי רוסטר לגמלאות) והדהים את הצופים עם הוריקנרנות וקורקסקרו מונסולטס. הוא היה אובר בטירוף, אפילו כהיל, והשינוי לא איחר לבוא: וינס הפך אותו לפייס לאחר ששותפו פול לונדון (הנרי החליף את קנדריק שפוטר) השתמש ביתרון הכוח הבולט שלו כדי לבגוד בהנרי ולהפוך להיל בעצמו. הנרי נקם בלונדון בקרב סולם מדהים בנו סורנדר 2009, אך דרכו לא נעצרה שם. הוא קיבל פוש בזכות רמת האובר המטורפת שלו, ונתן כמה מהפרומואים המשלהבים בהיסטוריה של הביזנס, פרומואים שלא יישכחו לעולם, פרומואים שגרמו לרוק להיראות כמו פונאקי. מארק הנרי ניצח את כל הרוסטר של סמקדאון, פעמיים, וזכה באליפות העולם במשקל כבד 5 פעמים (תוך חודש וחצי). די במהרה כולם הבינו שמקומו לא בסד, והוא עבר לרו. הנרי הפך את סינה, מייקלס וטריפל אייץ' לג'וברים ודרס כל מה שזז בדרך ל-3 זכיות באליפות WWE תוך שבועיים. בשלב הזה התחיל הדי-פוש שלו שבמהלכו הוא זכה 37 פעמים באליפות הביניבשתית, וזכה לבדו באליפות הזוגות לפחות 60 פעמים. בתחילת 2015 הוא התפנה לפיוד שנעסוק בו הפעם.

שי מילר

New member
מנהל
גרייט קאלי

שם אמיתי: חדג'בדחדג'בד סינג משקל: 420 lbs גובה: "0'10 תחביבים: להוריד בלונים מהתקרה, לנגוח בעננים תארים בקריירה: הזוכה בתחרות כפילים של מגדל אייפל, מר ביג בומביי לשנת 2009 פינישר: מעיכת היריב כמו ג'וק לא הרבה השתנה אצל קאלי מאז שנתפס על שימוש בסטרואידים/הורמון גדילה של דינוזאורים בשנת 2008. זאת אומרת.. אלא אם כן אתם מחשיבים את העובדה שהוא גבה ב-70 ס"מ כ-"לא הרבה". מאז קאלי נאלץ להתאבק את רוב הקרבות שלו בישיבה, ונדמה שאיכות הקרבות לא נפגמה בכלל (נכון שזה מפתיע?). הוא המשיך להתרוצץ בזירה כמו מטורף ולקחת באמפים כאילו שאין מחר. הפיודים עם המתורגמן שלו ואריק בישוף (שהתעצבן על כך שהמתורגמן דומה לו) כבר סוקרו בפינה מס' 247 ו-310. תזכורת: (אין לי כוח להביא קישור, חפשו בגוגל) למרות שקאלי זכה 4 פעמים באליפות העולם של ECW ושלוש פעמים באליפות העולם במשקל כבד, ההישג הגדול שלו הגיע כשהוא הפך ל-"כפיל של מגדל אייפל לשנת 2010". גם הפעם WWE לא הפסיקו לטחון לנו פרומואים לקראת התחרות הזאת, עד שזה יצא מהחורים. כישורי המיק שלו השתפרו בצורה מדהימה, עד שהוא כבר בכלל לא נזקק למתורגמן. הוא ייצג את עצמו בצורה מעוררת התפעלות, והוכיח שבהודו יש גם תרבות אחרת חוץ מסקס, סמים וקארי. ממש מודל לחיקוי.

שי מילר

New member
מנהל
בוגימן

שם אמיתי: מרטי "דון ז'ואן החלקלק" רייט משקל: 250 פאונדס גובה: 1.90 מ' תחביבים: התכרבלויות, משחק מקדים, סיגריה שאחרי תארים בקריירה: מאהב השנה לשנת 2010, זוכה בפרס האוסקר לשחקן הטוב ביותר. עד שנת 2008 מרטי רייט הבטיח לכולם שהוא בא לקחת אותם. בשנת הזאת הוא התחיל לקיים.. לפחות בנוגע לבנות. רייט ניצל את הזמן הפנוי שהיה לו בעקבות השעייה של 30 יום (עבירה על מדינות הוולנס בשל הטרדה מינית של אחת מהתולעים) כדי לבקר בלאס וגאס ולפגוש את צ'רלס רייט, הגאדפאדר במועדון ה-Cheetahs Gentleman שלו. הבחורות של רייט נדלקו על מרטי החלקלק, ונתנו לו השראה לדמות חדשה: בוגימן דון ז'ואן. בוגימן, לבוש בטוקסידו וזר פרחים בידו, נהג להגיע לזירה ולהתחיל עם עלמת חן חביבה שנמסה וקרנה מאושר, לפחות עד הרגע שהוא שבר לה שעון על הראש וגרר את מה שנשאר ממנה לאחורי הקלעים. הדמות של בוגימן יצאה אובר ביג טיים בקרב פלח השוק של בני 7-8 (קהל היעד העיקרי), מה שגרם לבוקרים לארגן לו פוש זריז לאליפות הנשים (היי, אם הארווי ויפלמן יכול..) בסאמרסלאם 2010, עד להפסד המביך לניקול באס המתקמבקת. מרטי שיחק בסרט החדש של WWE FILMS שנקרא "אהבה לנצח", סרט סוחט דמעות שמספר על ידידות אמיצה בין אדם לתולעת. רייט זכה בפרס האוסקר של השחקן הטוב ביותר על דמותו המרגשת והסוחפת. לאחר מספר שנים ללא פוש, בוגי החליט שהגיע הזמן לקחת את המראה הכובש ולנסות להסתער על פסגת ההר: המיין איבנט ברסלמניה. כל זה מוביל אותנו לרויאל ראמבל 2015.

שי מילר

New member
מנהל
התמונה הכוללת

לא יודע.. אני לא חושב שעולם הרסלינג נראה אותו דבר מאז שוינס מקמהון קנה את TNA, ROH, כל הארגונים ביפן ומקסיקו (סורי זוהר), האינדיז האירופאי וכל ארגון היאבקות או בקיארד שקיים בכדור הארץ, באותו שבוע. העיקר שהוא לא מפחד מקצת תחרות. לג'ף ג'ארט נמאס לעשות ג'ובים בהיט לואל וינס, והוא עזב ב-2009 כדי להקים ארגון חדש: BWR (בוקינג עם רוסו). הארגון ניסה להתחרות ב-WWE, אך וינס קנה גם אותם לאחר מספר שעות. מקמהון שולט כעת ב-100.01 אחוזים מהשוק, והגענו למצב שאפילו ילדים בבי"ס לא יכולים לבצע סופלקס על חבריהם מבלי לקבל אישור בכתב ממנו (ילדים, אל תנסו את זה בבית!). הבראנד הרביעי של WCW נכשל ונסגר כבר כשנה קודם לכן. גם גל ההשעיות/פציעות/פיטורים/מקרי מוות שתקף את החברה ב-2010 לא עזר במיוחד, אך למקמהון היה רעיו חדש: הוא איחד את התארים של כל הארגונים בעולם לתוך סופר טייטל בשם "אליפות היקום הבלתי מעורערת": תואר שיש לו את המורשת של הרלי רייס, האלק הוגאן, ריק פלייר, סטיב אוסטין, הרוק ו... מארק הנרי? או אולי בוגימן? ומה עם קאלי? (בהנחה שהוא יצליח להתכופף כדי לקחת אותו) הקרב המכריע נקבע לרסלמניה 31 ב-29.3.2015, אבל מה הביא אותנו עד הלום? מיד נדע.

שי מילר

New member
מנהל
הפיוד

הכל מתחיל ברו של ה-26 בינואר, 2015. מארק הנרי זכה בראמבל אמש די ללא בעיות, למרות שנכנס ראשון. הוא ניפץ בקלות את השיא של קיין והדיח 20 מתמודדים, כשקאלי ובוגימן הודחו אחרונים בו זמנית. התוכנית מתחילה עם Grrrrrr...RAPODO וסינה נכנס עם אליפות WWE! הוא אומר שדה צ'אמפ איז סטיל הירררררררר!!!! אה רגע.. כנראה שהתבלבל לי הדיסק עם רו ממרץ 2009. סורי, הנה מצאתי: מארק הנרי רץ לזירה סטייל אולטימט ווריור. הקהל מתפוצץ מרוב התלהבות מהזכייה שלו. הנרי לוקח את המיק: הנרי: גבירותיי ורבותיי, תודה רבה לכם. |מזיל דמעה| לא יכולתי לעשות זאת בלעדיכם. (מארק אאוט מומנט פרטי שלי) אבל כעת אני נושא פניי קדימה למיין איבנט של רסלמניה 31! |2 ילדות בשורה הראשונה מתעלפות| ותנו לי לומר לכם, אף אחד לא יוכל להתמודד עם הקליע, הסילבר בק הזריז, המהיר כרעם |הקהל מדקלם את השמות עם הנרי| והבחור שיגרום לכם להיות גאים. |ליליאן גרסיה מנסה להיכנס לזירה ולגעת בהנרי, אבל המאבטחים תופסים אותה לפני שתשליך את עצמה על מארק| אני הבחור ש.. |המנגינה של קאלי נשמעת. הוא יוצא החוצה וכמעט פוגע במצלמה שמתנדנדת מהתקרה| קאלי: חחששבבעע גגדדחחללך ךףףמממ |הקהל: WHAT?| מממבבבאא אווומממהה הבבבבס. |הקהל: WHAT?| (הערת הכותב: לא יודע מה איתכם, אבל אני אהבתי כל מילה. גאון פרומואים
) הנרי: המיינד גיימז האלה לא יועילו לך. כולם כאן יודעים שלמרות שאתה המתאבק הכי דומיננטי ב-WWE, אני יכול לנצח אותך. אולי נילחם כאן הערב, במנדיי נייט רו? |פופ היסטרי נקטע ע"י המנגינה של וינס מקמהון שמגיע לזירה| מקמהון: אני מציע שנסגור את זה כפי שנהגנו פעם, לפני שהפסקתי לבוא לעבודה והתחלתי לשבת בבית כדי לספור כסף: קרב על התואר החדש שהמצאתי: אליפות היקום הבלתי מעורערת. ברסלמניה יהיה לנו עימות בין הגרייט קאלי |הקהל שורק בוז| למארק הנרי! |הקהל שואג| ועכשיו שסיימנו להתעסק בשטויות האלה, אני חוזר למשרד כדי לתכנן את ההשתלטות על ענף ה-MMA. |המנגינה של הבוגימן נשמעת. הוא יוצא, לבוש בחליפה| וינס אומר שסוף סוף יש כאן מישהו שמשקיע בעצמו כמוהו, אך חוטף שעון לראש. בוגימן מגיע לזירה ומוציא תולעים תקניות (שחתמו מראש על כתב ויתור שלפיו לא נוצלו מינית ע"י בוגימן) מכיס החליפה, אבל קאלי דורך עליו ובוגי נעלם מתחת לרגלו. הנרי מציל את המצב עם שיינינג ויזארד, ולמעשה סוגר את המיין איבנט לרסלמניה ב-MSG. כל הדרך למניה השלושה מעורבים בקרבות בלתי נשכחים וסגמנטים עוד יותר מדהימים (אני כבר אתן לדמיון שלכם לעשות את היתר). אז מי יהיה אלוף היקום? האם הנרי יוסיף תואר חדש לרזומה? או שאולי קאלי ידרוך על יריביו כל הדרך לאליפות? ואולי הגיע זמנו של בוגימן להגשים את ייעודו?

שי מילר

New member
מנהל
הקרב

בוגימן יוצא ראשון, וכהרגלו חוטף מישהי מהקהל למען "בילוי" מעט מאוחר יותר. קאלי יוצא שני. הוא מקבל שריקות בוז רבות, ומגיב בשאגה הודית טיפוסית. הנרי יוצא אחרון. הוא מתקבל בתשואות שמזכירות את רסלמניה 3. השופט ארל הבנר (לא האמנתי שיחזירו אותו בפעם השלישית אחרי פרשת נערות הליווי בהאוס שואו בישראל) מסביר למתמודדים את החוקים, אך זה לא הרודיאו הראשון שלהם. הקרב מתחיל. השלושה נועצים מבט חד זה בזה. בוגימן מנסה להעיף תולעים על קאלי, אך הוא נותן לו ביג בוט שמעיף אותו עד לשורה 25 בקהל. זה מאפשר להנרי לנסות "סמול" פקאג', שמוביל לספירת 1 ורבע. קאלי מתרומם ומנסה פאוור בומב, אבל הנרי מפיל אותו בלג סוויפ ופוגע עם בייסבול סלייד שמעיף אותו מהזירה. הנרי רץ לחבל הנגדי ו.. סואיסייד פלאנצ'ה על קאלי! כל שלושת המטרים של קאלי מתרסקים על הקרקע. בוגימן מתעכב ביציע משום מה, נדמה שהוא הכיר מישהי. בהצלחה, בוגי! בינתיים בזירה קאלי מנסה את הוייס שלו שכבר חיסל 440 מתאבקים, אבל הנרי מבצע סלטה לאחור ומתחמק. הוא מצליח לתפוס את קאלי בסטנדינג הד סיזרס ו.. קנדיין דיסטרוייר? זה משהו שלא ראינו ממנו כבר שנים! הנרי ינצח כאן! 1.. 2.. ולפתע ג. יפית מושכת את רגליו של השופט! הקהל שורק בוז!!! יפית לוקחת את המיק ואומרת שמאז שהנרי דחה את מוצריה, אפילו בישראל כבר אף אחד לא צופה בתשדירים שלה (ניוז פלאש: אף אחד ממילא מעולם לא צפה בהם). כעת היא תנקום בכך שתנהל את קאלי כל הדרך לאליפות היקום, ו.. זה כדאי. קאלי מתגנב (עד לרגע זה לא ידעתי שיש לו את הפונקציה הזאת) מאחורי הנרי ומנסה רול אפ שמוציא ספירת 2. קאלי נועל על הנרי את הוייס! הנרי מתפתל.. האם הוא ייכנע ויפקיר את היקום בידי קאלי ויפית? הבנר מרים את היד בפעם הראשונה, והיא נופלת. היד מתרוממת בפעם השניה, וגם הפעם אין אף אחד בבית. האם היד תגיע לקרקע גם בפעם השלישית? לא! הנרי מתרומם ומפסיק למכור! קאלי מנסה אגרוף, זה לא הולך. הוא מנסה עוד אגרוף וגם זה לא הולך. הנרי מתחיל סופרמן קאמבק ומתרוצץ בזירה עם הוריקנרנות וטילט א ווירל הד סיזרס כאילו שאין מחר. קאלי כמעט גמור. מארק הנרי עולה לחבל העליון. אם הוא יפגע עם ה-450 ספלאש, הכל ייגמר. הנרי מזנק, ופוגע בצורה יפהפיה! 1.. 2.. ו... בוגימן חוזר מהיציע ושובר את הספירה! הוא מאכיל את הנרי בתולעים ומכסה את קאלי! 1.. 2.. קאלי יוצא מזה! הקהל באקסטזה. קאלי מתרומם ודורך על בוגימן, מה שיוצר חור בזירה ששואב את שניהם פנימה. החור מתמלא בעשן אדום, כשרק בוגימן יוצא משם. הוא מרוצה מעצמו ועושה פוזות לצופים שמרוצים מעצמם, אך הנרי מגיע מאחוריו.. רול אפ! 1.. 2.. לא! ארבעה אנשים בקהל נזקקים למסיכת חמצן. בוגימן תופס את הנרי, מבצע עליו את הפינישר שלו (קלוזליין זה פינישר? אפילו לא פרום הל, סתם קלוזליין) ומצמיד. 1.. 2.. ולפתע יוצא מהחור.. הורנסווגל?!?! מה קרה לקאלי? הורנסווגל מפזר גולות בזירה (מהלך מסיים קטלני שניצח עבורו קרבות רבים בעבר), מה שגורם להנרי ובוגימן ליפול אחד על השני, מחוסרי הכרה לחלוטין. הורנסווגל מכסה, והקהל סופר בקול: 1.. 2.. 3!!! יש לנו אלוף יקום חדש! כל הרוסטר יוצא לחגוג בזירה עם הורנסווגל, וג'יימי נובל נושא אותו על כתפיו. הקהל קורן מאושר, והאוהדים בבית מקבלים מארק אאוט מומנט שיספרו עליו לילדים/נכדים/נינים.

שי מילר

New member
מנהל
לסיום + רמז לשבוע הבא

אף אחד לא יודע עד היום מה עלה בגורלו של קאלי. יש המספרים כי הוא עבר דרך חור תולעת ליקום מקביל, בעוד שהספקנים טוענים שהוא סתם נרדם מתחת לזירה. בכל מקרה, לא ראינו אותו יותר מאז אותו ערב גורלי. ומה לגבי ג. יפית? אותה דווקא ראינו די הרבה.
הבוגימן נכנס לפיוד ארוך עם הורנסווגל, שכלל מיין איבנטים בסאמרסלאם, סורבייבור סיריס ורויאל ראמבל. למרות זאת, הוא לא הצליח לזכות בתואר מידיו של הליטל בסטרד, אולי משום שתמיד העדיף להעלות גירה מאשר אשכרה לרדוף אחרי הממזר. הוא פוטר לבסוף בגל הפיטורים של 2016 בשל עבירה שלישית על מדיניות הוולנס (אחת מהתולעים שלו נכשלה בבדיקת סמים). הוא מעולם לא הגיע לגבהים שרצה, אך תמיד יוכל לזכור את הערב הגורלי שבו ההיסטוריה השתנתה, לנצח. |מוזיקה דרמטית| וזה מותיר לנו את הנרי. אח, מארק הנרי. אילו רק היה לי שקל על כל קרב מבדר שחווינו איתו בעשור האחרון, WELL, הייתי מזמין את כולכם לוילות בבברלי הילס (או שאולי דווקא מסטיק בקיוסק של חמו? לא סגור על זה) או חוות סוסים באוסטין, טקסס. הנרי ממשיך לבדר אותנו גם כיום עם סגנון ההייפליינג שלו והכריזמה הטבעית. לעיתים אני מתקשה להאמין שמתישהו בעבר הרחוק לא נהניתי ממנו. זה נראה כ"כ רחוק כרגע, כמו נקודה קטנה באופק. אני כ"כ מעריץ את הנרי, שהייתי עושה לו ילד. מזל ששכחתי כבר מזמן משון מייקלס האפס הזה, גם ככה יש לו רק 2 תרגילים (מזכיר מישהו??). בכל מקרה, לפני שאבנה כאן מסגד לבחור, רק אומר שבכל פעם שתחשבו על רסלמניה 31, תיזכרו בשלישיה הקסומה הזאת. בכל פעם שתחשבו על מארק אאוט מומנט, הורנסווגל יצוץ לכם במוח. והכי חשוב: בכל פעם שתחשבו על פינת "המיין איבנט", לא תוכלו להתעלם מהקרב הזה, ששינה את הביזנס לנצח. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ כאן מגיעה לסיומה, בלה בלה בלה ידה ידה ידה. מקווה שנהניתם. רמז (סופר קל) לשבוע הבא: קרב בין שני מתאבקים בזירה מרובעת ועכשיו שהזוועה הסתיימה, נותר רק לאחל מזל טוב לפורום!
נ.ב: קרדיט לאחותי ופוטושופ על התמונות ההזויות מהעתיד.

Gooolan

New member
מתי נופלת הצואה מהתקרה על כולם? ../images/Emo45.gif

כל הכבוד שי! הצלחת להצחיק אותי בשעה שבה שומעים רק את המחוגים של השעון על הקיר שלי. המיין איבנט הזה לא רחוק מהמציאות לצערי..

שי מילר

New member
מנהל
הצואה מגיעה

מגיעה ברסלמניה לאחר מכן, אבל זה דווקא ב"רגעים בלתי נשכחים".

AmericanDragon

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

"התוכנית מתחילה עם Grrrrrr...RAPODO וסינה נכנס עם אליפות WWE! הוא אומר שדה צ'אמפ איז סטיל הירררררררר!!!! אה רגע.. כנראה שהתבלבל לי הדיסק עם רו ממרץ 2009."

talhorm

New member
קרעעעעע אותי ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

במיוחד על הבוגימן עם התמונה שלו ו"תארים בקריירה: מאהב השנה לשנת 2010, זוכה בפרס האוסקר לשחקן הטוב ביותר."

BeN ShaDe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול! הצלחת להצחיק אותי מאוד על הבוקר! ולהכניס את זה למועדפים למקרה שבאמת יהיה משהו כזה?

Hulk Rules

New member
../images/Emo45.gif+ ניחוש לשבוע הבא

ריק פלייר נגד האלק הוגן מרסלמניה 28? קלאסיקה!

למעלה