המיואשת

yael1000

New member
המיואשת

בוקר טוב נהלתי רומן בן שנה מחוץ לנישואין לא שאני מתגאה בזה אולם הייתי זקוקה לזה כיום אני בהתליכי סיום וזה מאד קשה אני מודה ומתוודה שהקשר המוזר הזה נהפך להיות משה חולני ומגעיל והוא חייב להגמר אבל אני צריכה עזרה צריכה עיצה והרבה עידוד בשניה אני יכולה להפסיק להיות חזקה ולהמשיך את זה אולם לא זה מה שאני רוצה מה אני עושה אייך אני יוצאת מזה תודה מראש המיואשת

jess ועוד

New member
יעל בוקר טוב וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני שמחה שאת יוצאת מהחלק הזה בחיים ואני חושבת שלפעמים צריך קצת לברוח הצידה (לא שאני מעודדת יחסים מחוץ לנישואין חלילה!!!) אבל שווה לפעמים לברוח ככה הצידה כדי לראות שטוב יותר באמצע במקום הטבעי שבחרת בו מראש לשבת לעשות טבלה (אצלי תמיד עוזר) של יתרונות וחסרונות של היציאה הזו ממערכת יחסים מוזרה חולנית ומגעילה (ככה את אמרת) בכל מקרה זה קשה אין ספק אבל נראה לי ששוה להתאמץ בשביל זה בהצלחה ומחכה לשמוע עידכונים ג´סיקה

yael1000

New member
הייי לכם שמה

אחר הצהרים טובים כןקשה לי מאד קשה לי לחתוך זה בא בגלים הולך ובא הולך ובא לרגע אני אומרת אני ממשיכה אבל הקול ההגיוני אומר לי את מפסיקה ושוב אני מרגישה את החיבוק שכה חסר לי נאנחת ואומרת זה היה מערכת יחסים מגעילה והמצחיק הוא שהוא ממש לא היה שווה את זה מישהו שלא העריך את הידידות המהדימה הייתה בייננו די נמאס ליאני סתם ישאר דפוקה בגללו הוא נחלת העבר ביי

jess ועוד

New member
הבאת את כל המושגים

שרוצים לשמוע נחלת העבר וביי (אני מקווה שזה לא כוון אלינו) בכל מקרה אני מקווה שזה בהחלט סופי אצלך אני אשמח לדעת מה קורה הלאה איתך

StormLord

New member
גסי את צודקת אבל

לא היה יותר עדיף להיות כנה עם הבעל ולהגיד שלא טוב כולכך וללכת לאיזה יעוץ ??? חבל לכי לפסיכולוג אחרת יהיה לך רע מאוד על המצפון

למעלה