המיואשת

יויו1

New member
המיואשת

לכולן ולכולם פה... אני לא ממש יודעת איך הפורומים האלו עובדים אבל אני חייבת לציין....אתן גיבורות. אני עוברת את חווית הטיפולים כבר 8 שנים ללא הצלחה..ובימים אלו אני אומרת נואש...אבל לשמוע אתכן די מחזק אותי.....בהצלחה

הי את, אנחנו הגיבורות?!

או שאת, אחרי 8 שנים שמה אותנו בכיס הקטן? אל תאמרי נואש. תיכף יגיעו החיזוקים, ואם תרצי-תוסיפי קצת פרטים, אולי תשמעי כאן דברים חדשים. אני כבר מעריצה אותך. תישארי איתנו.

מיכל ק-ש

New member
וואוו. 8 שנים זה המוווון. לא נתפס.

אני מבינה את היאוש, אבל האם עוד יש סיכוי? מה הבעיה שלך/שלכם?

iris2210

New member
למאוייאשת

בעיני את גיבורה כי את עוברת מה שאני עוברת מס´ חודשים בלבד. כל כך הרבה זמן. אני מחזקת אותך אולי בהפסקה יבוא ההיריון המיוחל בהצלחה.

נועם@בת

New member
שמונה שנים ללא הצלחה זה מסלול

של גיבורות בלבד. אבל גם אם אומרים נואש, אפשר לפנות לאימוץ ולהיות אמא לילד מהלב ולא לילד מהרחם. לא חייבים להגיד נואש לאמהוּת.
נועם

אולה *

New member
ברוה הבאה יויו הגיבורה!

אני "רק" 3 שנים בטיפולים, וגם מתיאשת מידי פעם. זה שאת ממשיכה, מראה אילו כוחות נפשיים עצומים תמונים בך! האם חשבתם להיות הורים מאמצים? כי אני לאחרונה מגיעה למסקנה, שלא חשוב מאיפה בא הילד - מהרחם או לא. בהצלחה! אולה.

אוראושר

New member
היי יויו ../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה. אני כבר 6 שנים במסגרת טיפולים ובזמן זה ב"ה הספקתי להביא אחת... ועכשיו מחכה בכליון עניים לשני... מאחלת לך המון הצלחה והכי חשוב כח רצון וסבלנות בסוף זה יגיע והלוואי שבקרוב הרבה

נוג

New member
יויו, ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

הי, אני מעריכה אותך את החוזק וההתמדה, 8 שנים כל הכבוד לך. מקווה כמו שאומרים 7 שנים רעות ואחריהם 7 שנים טובות ובהחלט עברת אותם, אז עכשיו הגיע הזמן לשנים הטובות, להצלחות והגשמת משאלות. הרבה הצלחה שולחת לך המון כוחות וחיזוקים. נוג

ברוכה הבאה ../images/Emo50.gif

בעיני את גיבורה ואולי אפילו נכריז עליך בפורום ככזאת. נאחל לך באופן בנאלי ואמיתי שתשהיי פה עוד רק מעט ימים כחלחלת

שושי @:-)

New member
יויו גם אי עוברת את הטיפולים האלו

8 שנים - ואני נשואה 9 ממשיכה להיות חזקה ממשיכה להאבק ממשיכה לרצות ובטוחה שאצליח וגם את בהצלחה שושי

יויו תתחזקי עוד ../images/Emo23.gif

ככה הפורומים האלו עובדים, רואים שיש עוד נשים חזקות שעוברות דברים דומים וגם קשים יותר ומזה מתחזקים. אנחנו הגזע החזק ובחוזק שלנו אנחנו יכולות הכל. אני כבר לא סופרת הטיפולים לא היו ברצף של שנים אבל אני "מנסה" כבר 11 שנים ובקרוב אצליח

את הגיבורה !!! ../images/Emo88.gif

אני חושבת שצברת מספיק מיילים כדי לקבל את פרס הנוסע המתמיד...וחבל שתתייאשי לפני שתקבלי את הפרס הגדול.
עברת דרך כל-כך ארוכה שאני מאמינה שבסופה תקבלי את מה שרצית, ולא משנה באיזו דרך תלכי. חזקי ואמצי ושיהיה המון בהצלחה !!!

רינתילה

New member
יויו שלום!

קודם כל לא להתייאש!!!!!!!!!!!!!!!!!! בדרך זו או אחרת יהיה לכם ילד/ה! תמיד קיימת גם האפשרות של אימוץ. אנחנו מנסים כבר 8 שנים, והתחלנו טיפולים לפני 7+ שנים. עם זאת רוב השנים לא היינו בטיפולים ועכשיו הולכים לחזור. לא כתבת איזה "מסלול" של טיפולים עברתם ומה הבעיות שלכם...יהיה מעניין לשמוע. אני חושבת שלא כדאי להיות בטיפולים כשמאוד עייפים נפשית או מיואשים. אולי כדאי לנוח קצת, וגם לפתוח אופציות נוספות. מירב וערן מהפורום נרשמו לאימוץ בארץ במקביל לטיפולים, ואנחנו החלטנו לאסוף כסף לאימוץ חו"ל. נראה לי שאחרי כל-כך הרבה זמן עושה טוב לדעת שיש עוד אופציות... מה דעתך? טוב שמצאת את הפורום. כאן תוכלי לקבל הרבה תמיכה אם תחליטי להמשיך. ברוכה הבאה (מקווה שלזמן קצר)! רינת.

למעלה