המיואשת

רונה44

New member
המיואשת

אני לא מבינהאם אי פעם אני אוכל להצליח לצאת מהחושך זבו אני נימצאת והכלל בגלל האוכל הנורא הזה. מה עושים איך אני נותנת לו לנצח אותי כל הזמן ולמה אני לא מצליחה לנצח את האוכל?????????????????

רונה הי

א. את לא לבד, כפי שאת רואה, זה לא רק את בבעיה. ב. זה תהליך, נראה אמנם איטי אבל ככה זה.. צריך לפחות להתחיל ממשהו, תעזרי בתמיכה כאן ואולי תוכלי לאט לאט להתגבר על האוכל.. בי

@tagel

New member
רונה יקרה

עלייך להבין שאת נמצאת במלחמה קשה וממושכת בהפרעת האכילה. אבל כמו כל מלחמה, גם מלחמה זו עתידה להסתיים. את לא תשהיי כל ימי חייך בחושך, בעלטה. כל שדרוש לך לצאת אל האור הוא המון כוח רצון משלך, ואת השאר אנחנו כבר נעניק לך. כאן תוכלי לקבל אהבה וללמוד לאהוב את עצמך. אנחנו כאן איתך. כל שעליך לעשות הוא לשתף אותנו בקשיים היומיומיים העוברים עליך, כמו כן, בהצלחות הקטנות של החיים. אנחנו נשמח ונבכה, נאהב ונכאב בשבילך. לאט לאט תראי כיצד את מרימה את עצמך מהדאון בו את שרוייה ולומדת לאהוב את עצמך חזרה. אוהבת תגל

רונה44

New member
זקוקה לתמיכה

תודה רבה על המכתב ששלחת לי אני מאוד שמחה לשמוע ממך ומקווה באמת שתוכלו לעזור לי ולתמוך בי את מקסימה

אפשרית

New member
יש מוצא..

שלום לך כמוך גם אני אכלנית כפייתית. אני גרה בחדרה ויש לנו כאן OA ממליצה בחום. שם מקבלים אותך ללא קשר למין גזע ודת. האוכל זה רק סימפטום. את מבינה שיש שם רגשות שלא יצאו מעולם. שתקתי שנים על גבי שנים..היום אני מדברת. פעם לא זיהיתי עצב כעס שנאה קנאה... היום אני מזהה ומדברת על זה אני לרוב בפורום ספרות..אך אכנס כאן מדי פעם ואשמח להגיב. את לא לבד יש כמוך רבים כל הגילאים כל סוגי המעמדות את לא לבד אני איתך...

למעלה