המטרונית....

שרונהה

New member
המטרונית....

אמנם לפני כמה שבועות היתה השקה חוזרת של המטרונית עם יחסי ציבור לרוב,
לאחר מכן התבשרנו שיישומה נדחה לעוד כמה חודשים.
כעת, מסתבר שהמסלול והתחנות שנבנו לא מזמן נחפרים ונהרסים
בגלל טעויות תכנוניות של חברת יפה נוף.

מי משלם?

http://haipo.co.il/forum/viewtopic.php?f=17&t=10822&p=26116#p26116

haifaboy

New member
מעניין אם מישהו יתן את הדין

על החלם הזה שעולה לנו מליונים . לא תאמן הזילות בכספי הציבור .

שרונהה

New member
ובדיוק קיבלתי מהעיריה

לשלם את חשבון הארנונה.

1,335.40 ש"ח טבין ותקילין

haifaboy

New member
ואני חטפתי דוח חניה של 500 שח

לא מספיק שאני מתמודד עם אשפוז של אבי בבני ציון שהוא במצב קריטי ( אני חייב לציין לטובה את צוות הפרמדיקים של מד"א ואת צוות חדר המיון בבני ציון שעבדו עליו קשות בחדר הלם כמעט שעה כדי להחזירו לחיים - וזאת למרות שהוא בן 89 !! ) ועם כך שאימי כמעט אושפזה גם היא היום ברמב"ם . בין הריצות בבתי החולים , רצתי לדואר בווצ'ווד לקחת חבילה , חניתי על המדרכה ( אחרי 20 דקות התיאשתי מלחפש והייתי לחוץ מאוד בזמן ) וכשחזרתי 10 דקות אחר כך חיכה לי דוח של 500 שח . יונה יהב פשוט ממרר לנו את החיים . הפקחים שלו מתחבאים בכל המקומות הכי קלים ועטים על הטרף בלי להשאיר לו שום סיכוי . הלוואי והיחס לציבור היה כזה יעיל כמו הדוחתו שלהם ..

אודרי11

New member
הרבה בריאות להורים שלך...

אבל אני חייבת להעיר , שחנייה על המדרכה לא מצדיקה שום דבר, גם לא חבילה מהדאר, צר לי, אבל המדרכה נועדה להולכי רגל......תאר לך שבדיוק היה עובר שם נכה בכסא גלגלים? או אמא עם עגלת תינוקות, היית מצפה שהם ירדו לכביש על מנת להמשיך בדרכם?

שרונהה

New member
זה באמת מוגזם.

זה כמו תשלום ארנונה נוסף...

זו חזירות. אפשר לתת קנס, אבל זו הגזמה פראית.

haifaboy

New member
יש פה חליבה וניצול שיטתי

של הנהגים בארץ. כל כך יקר להיות נהג פה , חולבים אותך מכל מקום אפשרי , אם היה מתאפשר לי אני הייתי פשוט זורק את הרכב והולך ברגל ( זה מה שיהיה בסוף בכל מקרה ). כמות המכות שהשלטון המרכזי והמקומי מפילים על הנהגים הופכת את החיים שלהם בארץ לכמעט בלתי נסבלים ומה שמפתיע אותי שאף אחד לא קם ועושה משהו הפגנתי שיבינו שנמאס לנו הנהגים מהסחיטה הזאת - המיסוי על מחירי הרכב , המיסוי על הבנזין , הטסט , הביטוחים , עליות החלפים והטיפולים , הקנסות , הדוחות , המשטרה שתמיד נמצאת איפה שלא צריך אותה ואת מי שבאמת מסוכן היא לא עוצרת , העירייה החמדנית שמכסה חצי עיר בכחול צלבן ושולחת את הפקחים שלה למקומות הכי בעייתיים ובמקום לדאוג לפתרונות היא פשוט מנצלת את המצב לרעה, מרגיזה גם העובדה שלא נותנים לנו אלטרנטיבה ראויה ( בינתיים מבחינתי מה שקרה עם המטרונית היא תעלת בלאומיך שרק מהווה הוכחה חדה יותר לאוזלת היד וחוסר האכפתיות של השלטונות ) , תראו גם איך נראית רכבת ישראל , איך נראים האוטובוסים של אגד , את נהגי המוניות, מה גם שכל האלטרנטיבות האלו פשוט לא יעילות ולא מהוות אלטרנטיבה ראויה .

אודרי11

New member
הכל נכון.....גם הקנס גבוה מאד

אני הערתי, כי מאד מפריע לי שנהגים חונים על המדרכה...אבל כל מה שכתבת נכון

Zמבוש

New member
אתה יודע מה ?

אני הייתי יותר דרקוני ומטיל עליך 5000 ש"ח קנס רק כדי שיראו ויראו
כי אז שידעו כי זה תג המחיר אזי יפסיקו עם הנוהג הנפסד של חניה על מדרכה ,
מדוע לא רואים זאת בעולם ?
מדוע בעולם אתה לא תשמע צפירת מכונית בשטח עירוני ? כי זה עולה בכסף טוב ובמקום
הייתי בברלין - שעה 12:00 בלילה נתיב ציבורי בשדרה הראשית שם ריק מכלי רכב , אבל אך אחד לא יעז לנסוע שם כי זה עולה 500 אירו למי שנתפס ומשלמים בו במקום ! אין קנס .
אז באמת נכון אין הרבה מקומות חניה אבל מה לעשות יש מגרשי חניה בתשלום אבל כך לא תסכן את כיסך ואו את הולכי הרגל .

Zמבוש

New member
הטעות היא

שפשוט שכחו להניח כבל תיקשורת
אחלה טימטום בהתנהלות

שרונהה

New member
מה שמרגיז הוא שהם עושים טעויות

ואחר כך מעלים את הארנונה כדי שאנחנו נשלם על הטעויות שלהם.

Zמבוש

New member
שרונה , נמצא בפורום זה

אחד אשר מהלל ומקלס את ראש העיר חיפה
וכאשר מראים לו את איוולתו הוא פוצח בירידה על שניים שאני בטוח אחד מהם
הנ"ל אפילו אמר את דבריו המבחילים כאשר היה פוסט על דגי החתול בעזה .
נסי לשמוע ממנו מה הוא אומר על זה
אפילו אגדיל ואומר כי הוא כתב כי המטרונית הנה נתיב המוות אך שוכח כי חביבו יהב הוא יוזם המטרונית הזאת במטרופולין חיפה .

שרונהה

New member
כל העניין בפורום הזה

הוא לא לרדת לגופם של כותבים, תהא דעתם אשר תהא.

כאן זה מרחב וירטואלי לדיון בו כל אחד מאיתנו כותב את מה שיש לו להגיד, והתגובות צריכות להיות ענייניות לנושא ולא לכותב.

באשר לראש העיר שלנו, אי אפשר להאשים אותו בכל הטעויות. יש גם דברים טובים שהוא עשה ותרם לעיר.

אתה מזכיר את אלה שצועקים "ביבי אשם" בכל דבר שקורה במדינה הזו, או את בני דודינו שלא מה שנה מה קורה, אומרים "ישראל אשמה".

Zמבוש

New member
שרונה

אבל מי אשם במראה התחבורתי של חיפה ?
מי החליט במגלומניות על המטרונית שכבר חופרת את המרחב כאן כבר כמעט עשור ללא שום עתיד נראה לעיין ?

שרונהה

New member
זה בדיוק העניין זמבוש

יש הרבה גורמים אשמים. ההוגים, המתכננים, המבצעים...
אבל הדיונים כאן לא עוסקים ב"לחפש את האשם", אלא בהבעת דעתנו
ובמקרה הספציפי הזה, נכון, היו הרבה פאשלות.

Zמבוש

New member
אני לא מאשים את יהב

בכל העוולות שנעשו בחיפה
אבל מה לעשות כמעט (89% ) בכל פרויקט בו הוא מעורב פשלות קורות או מתוך תמימות או מתוך מגלומניות
הנה המטרונית זה מקרה קלאסי
נושא חישמול הרכבת שישאיר את חיפה שנות דור מאחור
כאשר הוא מאפשר להפוך את קריית חיים לפח האשפה של חיפה
אבל כאשר כותבים זאת צץ לו הגולש אשר את הקניות שלו עורך בשפרעם במקום לרכוש במטרופולין חיפה ומנסה ליחצן את יהב ,
בקרי בבבת גלים ותראי איך הם סובלים בגלל מגלומניות של יהב
ויש עוד הרבה מקומות כאלו .

למעלה