המטרונום לא עובד:(

Drunkard

New member
המטרונום לא עובד:(

מדובר בקיובייס SX 3.0 , אני מקליט קלידים באודיו באיכות חביבה, אבל המטרונום החליט שלא בא לו לעבוד והקטע הוא שהוא כן עבד בסדר לכמה דקות...פתאום נישבר לו LOL - בכל מקרה נראה לי שההגדרות שלו בסדר.. מה עושים כדי להפעילו? אולי בכל זאת לחצתי על משהו שאסור היה לי..? תודה.

Drunkard

New member
לא עוזר:(

לא מוצא קטגוריה בשם STUDIO ב F4 וכל נסיון להחיות את הBEEP לא הולך...אפילו התקנה מחדש לא פתרה ת הבעיה:(

נוכח

New member
קצת קשה לענות...

בלי לדעת מה כן עשית או באיזה מצב זה נמצא עכשיו. STUDIO היא לשונית ב F4 כמו הBUS, אולי תגדיל את החלון שנפתח לך ותמצא אותה?! יכול להיות שהכרטיס סאוונד שלך לא מוגדר נכון, יכול להיות שהמטרונום פשוט מושתק או מונמך, או שמוגדר לו צליל במקום ביפ וכו' בזמן שהקטע רץ, יענו מנגן, אם תלחץ על האות C זה מפעיל ומנתק את הקליק לסירוגין! תבדוק אולי יש לך קליק בזמן השמעה אבל לא בזמן נגינה, זה גם יתן מידע נחוץ.

Drunkard

New member
חזרתי לגירסה 2 ו..הכל FIX

אגב...היכן הווליום של המטרונום? גם גירסה 3 מותקנת אצלי עדיין..אולי פשוט הווליום של המטרונום על 0. הכרטיס שלי הוא M-AUDIO 2496 AUDIOPHILE - אחלה כרטיס ומוגדר טוב (לפי שגירסה 2 עובדת מצויין)

נוכח

New member
הווליום של המטרונום.

transport זה למעלה למעלה באמצע בערך, ליד devices ועוד משהו שאני לא זוכר. תלחץ |>| ברשימה תבחר את setup metronom יש שם כל מיני פרמטרים, שני הסליידרים ששוכבים, בצד ימין למטה הם הווליומים.

עוNר

New member
בעיה מוכרת, ויש לה פתרון קבוע

תכנס ל-Metronome Setup תחת תפריט ה-Transport, ובמקום Beeps תבחר Sounds. עכשיו תטען לתוכנה איזה סאונד שתרצה בתור ה-Click של המטרונום, וזהו זה.

למעלה