המטקה והחסקה

ואולי גם הים יצא מהאפנה? ../images/Emo141.gif

איכשהו נדמה לי, שכן. אולי בגלל המודעות הגוברת לסרטן העור, אולי בגלל התמעטות החופים שנשארו בצורתם הטבעית ונשארו חפשיים מתשלום, אולי בגלל הידיעות החוזרות ונשנות על זיהומים בים ובגלל הגידול המפחיד בכמות המדוזות. האם סרט כמו "מציצים" היה יכול להיווצר היום? כמה פעמים הייתם השנה בים (ממש בתוך המים)? שוש עם הגב לים נ.ב. לטעמי, שדיים לא חייבים להיות גדולים בשביל להיות יפים.

Idan91

New member
../images/Emo124.gifהנהלה!

או לפחות החלק של ההנהלה שאין לי וירוס במחשב - מה דעתכם לקרוא את כל השרשור?

shellyland

New member
האם הים יצא מהאפנה

או ליתר דיוק: כמה פעמים השנה הייתם בים. או כל דבר יצירתי אחר שעולה בדעתכם ואינו קשור בטושים ולורדים.

ארחיב (אולי) מאוחר יותר

לעת עתה רק אומר, שהחול הוא המונע ממני להגיע לים באופן תדיר יותר. או במילים אחרות: חול - Good for absolutely nothing at all.

גנגי

New member
../images/Emo32.gif טוב הכול טוב

לזרוס, מה קורה עם הגב שלך? עזר במשהו? (נזכרתי בגלל שהשפרצת את המשפט הירושלמי ביותר שאני מכירה, זה עם החול..)

ירא אני את קדושת העיר ירושלים

ועדיין לא אזרתי דיי אומץ כדי להיכנס בשערה. (ובכלל, נראה לך שלופוליאנסקי יתן לי אשרת כניסה? [אני צוחק, כמובן]) וברצינות, עדיין לא התקשרתי אליו, מהסיבה הפשוטה שהצוואר כבר לא כואב לי כ"כ. כן, אני מאותם האנשים שהולכים לרופא/מטפל רק כשהם נמצאים בחיץ המפריד בין העולם הזה לבא אחריו. זו מעיין מסורת משפחתית... מה שכן, סיפרתי בשבחיו גם לאבא והוא רוצה ללכת בקרוב. חוו"ד וחוויות - בהקדם. (הא, ושוב תודה

נו שויין, אחרי שנפלנו שדודים

מטעויות הירושלמים בענין הטושים והלורדים את רוצה להפיל אותנו גם בענין הים? כחיפאי (גם אם אני לא ממש שם), לא נותר לי אלא לומר - ואף אל פי כן הים הוא מלוח, הים הוא עמוק. ואין אין אין כמו ים.

nutmeg

New member
כמה זמן עבר

מהפעם האחרונה שהיית בים? בתל אביב יש חול עם חרצנים וקליפות, מים עם חרצפים ומדוזות, ושמש מסרטנת. מה כל כך כיף, תסבירו לי!?

*

meggi and milli and molly and may went down to the beach (to play one day) and maggie discovered a shell that sang so sweetly she couldn't remember her troubles, and milli befriended a stranded star whose rays five languid fingers were; and molly was chased by horrible thing which raced sideways while blowing bubbles: and may came home with a smooth round stone as small as a world and as large as alone. for whatever we lose (like a you or a me) it's always ourselves we find in the sea e. e. Cummings

הפעם האחרונה בה הייתי בים

היתה בפסח. לשאלתך - נכנסתי למים וטילתי לאורך החוף. הטעות היא שלך - מאז שאני זוכר את עצמי, מאוד לא מומלץ ללכת לים דרומית לעתלית. אפשר להתפשר עד חדרה - אבל בשום אופן לא דרומה משם. או במילים אחרות - מי שהולך לישון עם וגו'

גרי רשף

New member
למה אינך הולך לחוף הים של שוויצריה?

באולימפיאדה הקודמת הגיע זוג שוויצרים לגמר בכדורעף חופים. לא ברור לי איך הם עשו את זה.

צ'מע, בהתחשב בעובדה שבאזל

היא עיר הנמל של שוויץ (כן כן, בשיא הרצינות), אני נמצא יחסית במקום הנכון. אלה בכלל לא מבינים, הם חושבים שנהרות ואגמים יכולים להוות תחליף לים ולא מבינים בכלל כשאני אומר שזה ממש לא אותו הדבר. אחד הדברים שהכי חסרים לי כאן.

חשבתי שכדורעף חופים נמצא בשליטה של

הטובים, ממש כמו כדורגל, מירוצי מכוניות וקרנבלים. הפעם האחרונה בה אני הייתי בים היתה בחו"ל. ואיזה ים. אח. ~~אני מתגעגעת אל חופי הפלא~~

גרי רשף

New member
למיטב זכרוני-הםשיחקו נגד צמד מברזיל

אני חושב שהפטנט של כדורגל-עף (כדור-רגל-אף?) שזה כמו כדורעף חופים אבל עם הרגליים- רשום על שם הברזילאים.

למעלה