המטאליסט נגד הערס

המטאליסט נגד הערס

קרב עתיק יומין קיים בין המטאליסט לערס. הכל התחיל לילה אחד כשמטאליסט הלך ברחוב. מולו עבר ערס וכתפותיהם הצטלבו. הערס מייד שלף סכין, בעוד שהמטאליסט שלף את מפרט הגיטרה שלו, וניסה לנגן על מיתרי הקול של הערס. מכוון שמיתרי הקול של הערס היו שחוקים, עקב עישון רב מדי, מתקפת המטאליסט לא עבדה, והערס דקר את המטאליסט. המטאליסט, עם אגו שבור, החליט לנקום בערס בעזרת הבאת מפרט גיטרה עצום שאותו יסחבו תריסר מטאליסטים ויפרטו לערס את התחת שלו החוצה. מלחמת התרבות (או החוסר-תרבות) נמשכת עד היום במלוא עוזה כאשר דקירות ופריטות עפות מכל הכיוונים.

אמא שלך.................

אמא כ"כ טיפשה-שהיא קונה לחם פרוס,היא חוזרת למכולת ואומרת שזה משומש.... אמא שלך כל-כך קמצנית שהיא שמה על המקרר שלט:"זהירות כלב נושך אמא שלך כול כך שמנה אני מכיר אותה 20 שנה ועדיין לא ראיתי את כולה! אמא שלך כל כך זקנה, כשרואים פארק היורה היא מתחילה להעלות זכרונות... בזכות אמא שלך כל עם ישראל אחים.. אמא ש`ך כל כך דפוקה שהיא רואה קטנטנות עם זכוכית מגדלת.. אמא שלך כל כך טיפשה שהיא הבריזה משיעור חופשי! אמא שלך כול כך דפוקה שהיא רואה מסע עולמי עם אטלס אמא שלך כל כך דפוקה שהיא רואה את הסרט "עקיצה ב 60 שניות" עם סטופר... אמא שלך... כל כך זקנה שכשהיא תוקעת נוד יוצא אבק. כל כך זקנה שהיא לא למדה שיעורים בהיסטוריה. אמא שלך כל כך שמנה, היא לבשה חולצה עם איקס ונחתו עליה מסוקים אמא שלך כל כך טיפשה היא שכחה את המספר של המשטרה המשקפיים של אמא שלך כל כך עבות, שהיא מסתכלת במפה היא רואה את האנשים אמא שלך דומה לדלת, פותחים אותה 70 פעמים ביום אמא שלך שעוברת ליד הרפת הפרות שרות לה באי הביתה לאמא שלך יש יופי מדברי... היא דומה לגמל... אמא שלך כול כך סתומה שהיא הולכת לחנות עתיקות ושואלת מה חדש? אמא שלך כל-כך טיפשה שהיא רוכבת על החמור של האיימיול... אמא שלך כל כל סתומה שהיא רואה ערוץ הופ עם מוצץ. אמא שלך כל כך דפוקה שהיא רואה את ערוץ הקניות עם עגלה ... אמא שלך כל כך מפגרת שיש לה חופשי חודשי והיא עדין מתגנבת לאוטובוסים. אמא שלך כל כך זקנה שהיא הכירה את בורגר קינג כשהוא היה נסיך אמא שלך כל כך שמנה... -שהחייט לוקח את המידות שלה בשנות אור -שאופנוע מקיף אותה נגמר הדלק באמצע הדרך -שהיא לובשת ירוק חושבים שהיא אגד -שהיא לובשת חום חושבים שהיא הר אמא שלך כל כך מכוערת כשהיא גולשת בגוגל זה נהפך לגוגל מוגל. היא פעם רצתה להוריד תוכנה להסרת וירוסים אז התוכנה הסירה אותה. ומייקרוסופט היא בכלל מוציאה דפדפן מיוחד בשבילה חלונות עם סורגים. אמא שלך כל כך טיפשה שהיא משקה את הפרחים של האי סי קיו אמא שלך כל כך טיפשה עד שהיא שומעת גלי צה"ל עם מדים. אמא שלך כל כך שמנה, היא משתמשת בכבשה בתור טמפון .אמא שלך כל כך שמנה, היא הלכה לסרט וישבה ליד כולם .אמא שלך כל כך שמנה, צריך מפה כדי להזדיין איתה .אמא שלך כל כך שמנה, היא מגהצת את המכנסיים שלה על הכביש המהיר .אמא שלך כל כך שמנה, היא לא מגיעה לכיס האחורי בג`ינס שלה אמא שלך כל כך שמנה, היא משתמשת ביערות הגשם בתור קיסמים .לשיניים .אמא שלך כל כך טיפשה, לקח לה שעתיים לראות 60 דקות .אמא שלך כל כך טיפשה, היא נדרסה ע"י מכונית חונה .אמא שלך כל כך טיפשה היא ננעלה במכולת ומתה מרעב .אמא שלך כל כך טיפשה היא קפצה מהחלון אבל נפלה למעלה אמא שלך כל כך מכוערת היא נכנסה לבנק וגרמה למצלמות בטחון להפסיק לצלם אמא שלך כל כך מכוערת סבתא שלך הייתה צריכה להשתכר כדי להניק אותה אמא שלך כל כך מכוערת אבא שלך לוקח אותה לעבודה איתו כדי שלא יצטרך לנשק אותה לשלום .אמא שלך כל כך זקנה, יש לה את מספר הביפר של ישו אמא שלך כל כך זקנה, כשהיא הייתה ביסודי לא למדו הסטוריה אמא שלך כל כך נמוכה, אפשר לראות את הרגליים שלה בתמונת פספורט האף של אמא שלך כל כך גדול, היא היתה כפיל של פינוקיו .בסדרה המשקפיים של אמא שלך כל כך עבות, שהיא מסתכלת במפה .היא רואה את האנשים

איך לעצבן שוטר

1. כשהוא מדבר אליך, התנהג כאילו אתה חירש. 2. הוא מתלונן על המהירות שלך? אמור לו שהיית שיכור מידי מכדי לשים לב. 3. גע בו, ברוך ונעימות. 4. נסה לשחד אותו בשוקולד . 5. כשהוא ניגש לאוטו שלך, בקש ממנו רשיונות. 6. כשהוא אומר שעברת את המהירות המותרת, שיר בקול: לה! לה! לה! לא שומע אותך ולא שומע. 7. אם אתה יושב בחקירה, בקש שיביא לך שוקוצ`ינו עם קצפת ו"משהו טעים בצד". 8. פהק והתלונן שהחקירה נורא משעממת . 9. שאל פעם בדקה מתי גומרים, כי אתה נורא ממהר. 10. חזור על כל מה שהוא אומר, במבטא לעגני. 11. מלמל לעצמך דברים. 12. תן לו כאפה על העורף תוך קריאת, "אחי, מה העניין?". 13. בקש ממנו לשבת מקדימה בניידת. 14. דבר מ-מ-ש ל-א-ט. 15. עקוף אותו על הכביש ונופף לו לשלום. 16. הצע לו לעשן משהו, שיירגע. 17. אמור לו : "אני מזהה את הפרובלמטיקה במסלול הלוגי, שהביאה אותך לחשד! הבלתי קוהרנטי אילו מתרחשת כאן אקציה בלתי לגאלית". 18. בקש ממנו לתת לך למשש את האקדח שלו. 19. הזכר לו את פעילות המאפייה, את הנשים המוכות ואת העבריינים האמיתיים שהמשטרה אפילו לא נסה לעצור. 20. היכנס איתו לדיון פילוסופי על מהות החוק. 21. דרוך לו על הנעל. 22. התחנן שישים לך אזיקים, כי זה נורא סקסי. 23. צעק: "מדינת משטרה!", "מדינת משטרה!". 24 בחן אותו בשאלות טריוויה (למשל: מיהו השר לביטחון פנים?). 25. שאל אותו אם יותר קל לו עכשיו, כשעוזי לנדאו השר לביטחון פנים, והוא לא מדבר במילים רוכות כמו השר הקודם, שלמה בן עמי. 26. התחל לשיר את ה"תקווה", והאשם אותו שהוא לא ציוני, כשהוא לא מזדקף. 27. נסה לנהל איתו דיון על המדיניות הכלכלית של הממשלה. 28. הצע לו מסטיק, רצוי בזוקה. 29. חבק אותו חיבוק חם ואוהב, ואמור לו כמה אתה מעריך את ההקרבה האישית של אנשי כוחות הביטחון למען כולנו. 30. ברח.

40 עובדות מעניינות להעברת הזמן:

1.שטרות הכסף לא עשויים נייר אלא כותנה. 2.חולדה יכולה להחזיק מעמד בלי מים יותר מגמל. 3.הקיבה האנושית מייצרת שכבת ריר חדשה מדי שבועיים אחרת היא תעכל את עצמה. 4.נקבת חמוס השפנים (סוג של נברן) תמות אם היא מיוחמת ולא מצואת בן זוג. 5.לגעגוע של ברווז אין הד. 6. 40 אחוזים מהכנסות מקדונלד`ס באות ממכירת ארוחות ילדים. 7.אין שני אנשים בעולם עם אותה טביעת עין או לשון. 8.הנקודה האדומה בסמל של UP- 7 מקורה בעינו האדומה של ממציא המשקה ,שהיה לבקן. 9.בסצינת המרכבות בסרט "בו- חור" רואים ברקע מכונית קטנה, שזאת פאדיחה גדולה. 10.במילון האנגלי "וובסטר" מהדורת 1996 היו 315 שגיאות כתיב. 11.בממוצע 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם כל יום מגיעים בטעות להורים הלא נכונים. 12.כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב- זה משפיע על מערכת העצבים ועל הלב שלו. 13.במלחמת העולם חילקו לטייסים האמריקנים חפיסות קלפים. במקרה ונפלו בשבי ניתן היה להרטיב את הקלפים – והם היו הופכים למפה עם נתיבי המלטות. 14.ברוב סוגי הליפסטיק יש קשקשי דגים. 15.לווייתני אורקה ( לווייתנים טורפים) הורגים כרישים בשיטה מקורית: נכנסים עם הראש בבטן של הכריש ומפוצצים אותה. 16.במשך שנים הייתה דמותו של דונלד- דק מוחרמת בפינלנד כי לא היו לו מכנסיים. 17.ב- 1830 מכרו קטשופ כתרופה. 18.חברת תעופה אמריקנית חסכה ארבעים אלף דולר בשנת 87 ע"י הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע. 19.בתקופת מלחמות העולם היו פסלוני האוסקר עשויים ממתכת עקב חוסר במתכות. 20. מספר האופציות לארבעת ההילוכים הראשונים בשח- מט הוא 318,979,564,000 לכל צד. 21.בבתי הקאזינו בלאס ווגס אין שעונים. 22. אם זורקים צימוק לכוס שמפניה הוא ירד ויעלה שוב ושוב בתוך הכוס. 23.אין במילון האנגלי מילים שמתחרזות עם "ORANGE" "PUPLE" או "SILVER". 24.הפעם הראשונה בה הופיע השם וונדי היה בספר פיטר פן, אין רישומים קודמים לשם זה. 25.הפצצה הראשונה שזרקו כוחות הברית על גרמניה הרגה פיל אחד. 26.ליאונרדו דה וינצ`י המציא את המספריים. 27.וחוץ מזה לקח לו 10 שנים לצייר את שפתי המונה ליזה. 28.אם מטפטפים טיפת ליקר כוהלי על גוף עקרב הוא ישתגע ויעקוץ את עצמו למוות. 29.ברוס לי היה כ"כ זריז עד שהיה צריך להקרין קטעי סרטים שלו לאט יותר כדי שאפשר יהיה לראות משהו. 30.הדיסק הראשון שהודפס בארה"ב הוא של ספרינגסטין- BORN IN THE U.S.A. 31. המוצר הראשון שפתחה חברת מוטורולה היה פטיפון למכונית סורי יש רק 31 חח

כשמשעמם בשעת הבדיקה בטחונית

בשדה התעופה (זהירות זה לא מומלץ ואתם עלולים להכנס על זה לכלא... דרך אגב לקחתי את זה מהאתר ביפ אבל מי אמר שיש זכויות יוצרים על בדיחות) אפשר למלמל "כן, כן" בתשובה לשאלות ולחכות שזה ייגמר, ואפשר להפוך את שלב הבדיקה הביטחונית בשדה התעופה לסיוט לא קטן עבור עובדי הנמל. אנחנו ממליצים על האפשרות הראשונה, בטח בימים מלאי התראות שכאלה. לא שהצלחנו להתאפק: האם ארזת לבד? ------------------------------ כן נודניק, ארזתי לבד! בטח, אני ילד גדול! האמת שנעזרתי באיש חמאס. הם נורא טובים בקיפולים נחש... אני מעדיף שתפנה אלי בגוף שלישי לא, הארנב הבלתי נראה שלי עזר לי. תגיד שלום לשרגא! וזה מעניין אותך כי... לא, אמאש’ך עזרה לי אם לזה אתה קורא אריזה אתה לא מתבייש לשאול יהודי כאלה שאלות? האם מישהו העביר לך משהו במזוודה? רק קצת גראס, אחי מה בתאום אתה מתכוון לחפץ הזה שמתקתק? אבל האיש ביקש נורא יפה נביילה, רד ממני! נראה לך? התינוק ששמנו בה תופס את כל המקום אני מבקש מאדוני להפסיק עם השאלות האלה. אדוני, להפסיק עם השאלות מיד! ממש לא. זאת בכלל לא המזוודה שלי טוב עזוב אותי, אני לא טס! האם המזוודה הייתה איתך כל הזמן? --------------------------------------------- כן, גם ברגעים הכי קשים לא, כשהייתי קטן הייתה לי מזוודה אחרת כן, היא מפחדת לטוס לבד כן, אפילו התקלחתי איתה כן, אנחנו נשואים כן, היא כזאת קרציה כן, ואני אוהב אותה! אוקיי, תפסת אותי - לפני שיצאנו לשדה תעופה, נכנסתי להשתין בשירותים והשארתי אותה לבד. אבל זה היה לדקה. נשבע! אתה משוגע? עם כל החומר נפץ שיש בתוכה??? האם יש לך כלי נשק או חפץ כלשהו שנראה כמו כלי נשק? ------------------------------------------------------------------------ איך נראה כלי נשק? כן, והוא שמח לראות אותך חמוד... העוזי הזה נחשב? הבקבוק שמפו הזה נחשב? מברשת שיניים זה נחשב? מסרק זה נחשב? אלבום של צביקה פיק זה נחשב? הוויברטור הזה נחשב? אולי די כבר עם השאלות האלה? נמאסת!

איך להתנהג כש...

אם אתה מתקשר מיד - אתה נואש. אם אתה מחכה 4 ימים- אתה לא מנומס. אם אתה מציע להפגש בפאב- אתה רק מחפש זיון. אם אתה מבקש ממנה להציע מקום- אתה לא יוזם מספיק. אם אתה לא מציע לאסוף אותה- אתה לא ג`נטלמן. אם אתה מציע לאסוף אותה בביתה- אתה לא מכבד את פרטיותה. אם אתה לא מציע להזמין אוכל- אתה קמצן. אם אתה מזמין אוכל והיא לא רוצה- אתה מרוכז בעצמך. אם אתה דורש לשלם- אתה שוביניסט. אם אתה מסכים להתחלק בחשבון -אתה קמצן. אם אתה לא מלוה אותה לאוטו -אתה חסר נימוס. אם אתה מציע ללוות אותה הביתה- אתה חצוף. אם אתה מתקשר באותו הערב להגיד שלא נראה לך- אתה פוסל בלי לתת צ`אנס. אם אתה יוצא איתה 3 חודשים כדי לתת צ`אנס ואז חותך- אתה שברת את ליבה. אם אתה מחכה כמה ימים לתת לה צ`אנס לחוות דעתה קודם- אתה חסר התחשבות. אם אתה חותך ממנה באס אמ אס- אתה חתיכת מניאק. וכל זה בלי לקחת בחשבון שאולי שכבת איתה בפגישה הראשונה. אז אתה בכלל אבוד. מסקנה: בכל מקרה אתה ניאנדרטל, גבר גס רוח, ילד שעוד לא התבגר, חסר כבוד וחסר טאקט, חושב את עצמו, שחצן, מריח לא משהו, בעל ז*ן קטן, גומר מהר, תקוע בשלב האנאלי, לא שווה התיחסות, חסר רגישות, לא קשוב לרגשות אחרים, קמצן ובאופן כללי חרא של בן-אדם.

מה מתכונים "באמת" מה מתכונים "באמת"

דעת כזו?" "נאמן במיוחד" אין סיכוי שימצא עבודה במקום אחר "מאד יצירתי" מוצא מאה סיבות לעשות משהו אחר במקום מה שהוטל עליו "מקבל ברצון משימות חדשות" אף פעם לא מצליח לסיים משימה "מפגין אינוטאיציה מהירה" יודע מתי להיעלם מהשטח "יודע למצות את כישוריו" מכין קפה טוב "היא נראית לי מתאימה לתפקיד" יש לה חזה מספיק גדול "הוא מקיים תקשורת מצויינת עם הקולגות שלו" הלשון שלו מגיעה למקומות הנכונים "יש לה מוטיבציה גבוהה להצליח ולהתקדם" אין מה לעשות,ככה זה כששוכבים עם הבוס "בעל יכולת ממוצעת" לא יותר מידי חכם "בעל יכולת נמוכה במקצת מהרגיל" אידיוט "בעל פוטנציאל בילתי מוגבל" ישאר איתנו עד הפנסיה "מצליח במידה יוצאת מהכלל" לא עשה אף טעות חמורה עד היום "בעל חשיבה מהירה" נותן הסבר מתקבל על הדעת לכל טעות שהוא עושה "יגיע רחוק" בן דוד של המנכ"ל "נוהג בטאקט ביחסיו עם הממונים" יודע מתי לשתוק "מתמודד בהצלחה עם בעיות קשות" תמיד מוצא מישהו אחר שיטפל בבעיה "בעל מאפיינים של מנהיג" מדבר בקול רם

פירוש של כמה מושגים מוכרים:

פירוש של כמה מושגים מוכרים: גיבור- אדם שבניגוד לכל היתר לא הספיק לברוח. מועמד בבחירות- אדם שמסיג כסף מהעשירים, קולות מהענים, ומבטיח בלי מצמוץ להגן עליהם האחד בפני השני. צניעות- היכולת להכיר בכך שאתה מושלם בלי להגיד זאת לאף אחד. עבודת צוות- האפשרות להאשים מישהו אחר בטעויות. כומר- אדם שכולם כוראים לו ´אבי´ חוץ מילדיו האמיתיים שקוראים לו ´דוד´. ארכיטקט- אחד שלא היה די מאצ´ו כדי להיות מהנדס ולא די הומו כדי להיות מעצב.

יאלה שיהיה שבוע טוב לכולם.....כנסו

משפטים שאסור לומר בדייט הראשון 1. "איכפת לך להזדרז? יש לי עוד דייט אחר כך" 2. "אה, חשבתי שאת משלמת" 3. "תזכרי שאת משלמת בפעם הבאה" 4. "השמלה שלך מהממת. יש לי גם אחת כזאת בארון" 5. "וואו, איך אני מתגעגעת פתאום לאקס שלי" 6. "זאת הדירה שלי, אבל אל תשברי כלום - אחרת תצטרכי לשלם על זה" 7. למלצרית: "אני יכול לקבל את הטלפון שלך?" 8. "בדיוק היום החלטתי להפסיק לגלח את בית השחי שלי" 9. "סליחה על האיחור. עצרתי שנייה לקנות קונדומים" 10. "פצצות, אחותי. בדיוק עולה לי" 11. "איזה בעסה, בדיוק יורד לי" 12. "את תמיד מתלבשת ככה?" 13. "אני צריך לקום מוקדם מחר" 14. "יש לי פגישה על הבוקר עם קצין המבחן שלי" 15. "אני בתקופה של התנזרות ממין" 16. "איזה קטע, גם האקסית שלי שותה את המשקה הזה" 17. "מצטער, לא הצלחתי למצוא בייביסיטר" 18. "הבושם שלך עושה לי לא טוב" 19. "לא מת על השם שלך" 20. "אין לך משהו יותר מעניין לדבר עליו?" 21. "יש לך כמה אלפיות להלוות לי? אני ... 22. "תנסי שנייה לשים את הפאה הזאת" 23. "אני בשוק שאני מחזיק מעמד איתך יותר משעה" 24. "אולי תפסיקי לעשן?" 25. "שמעת פעם על דיאטה?" 26. "תגידי, הריח הזה בא ממך?" 27. "בואנה, יש לך תיאבון בריא, הא?" 28. "אני בדרך כלל יוצא רק עם דוגמניות" 29. "את מהאיי.סי.קיו או משירותי הליווי?" 30. "אני לא מאמין באורגזמה נשית" 31. "חברים שלי צריכים להגיע כל רגע" 32. "וואו, לא האמנתי שמישהי אי פעם תצא איתי" 33. "הייתי הילד הכי דחוי בבית ספר" 34. "הייתי הילד הכי מכוער בשכבה" 35. "סיפרתי לך על הניתוח שעברתי בגב?" 36. "את גם מהדפוקות האלה של סלט ודיאט?" 37. "את מאוד מזכירה לי את אמא שלי" 38. "אני צריך ללכת. עוד מעט מתחיל ’מסע בין כוכבים’ בטלוויזיה" 39. "מה, את צופה בפורנו? איזה מגעילה" 40. "האקסית שלי היא המוצצת הכי טובה ... 41. "תכירי, זאת אמא שלי" 42. "אני מאוד מאמין במערכות יחסים פתוחות" 43. "הייתה לי חברה עד לפני יומיים. העפתי אותה קיבינימאט" 44. "מה זאת אומרת - את לא בולעת?" 45. "תגידי, זה סיליקון?" 46. "תגיד, זה הכל?" 47. "בואנה, אני כבר שבועיים מת להיכנס למקלחת" 48. "תכירי, זה מוקי, הכלב שלי. אני עושה איתו הכל. הכל!" 49. "אני בדיכאון. אתמול נפרדתי מבת דודה שלי אחרי קשר של שנתיים" 50. "אני בהריון מאבא שלי" 51. "אני מקווה שאת לא מאלה שאוהבות להתחבק אחרי הזיון" 52. "הדייט לא הולך משהו, הא?" 53. "תראי את זאת, רק אתמול זיינתי אותה" 54. "את חייבת לראות מה צמח לי על הרגל" 55. "יש לך תמונות של החברות שלך?" 56. "תסלחי לי שנייה, אני הולך לשירותים לאונן" 57. "אם הפעם הדייט לא הולך - אני חותך וורידים" 58. "תגידי, ידעת שאפשר להשיג זונה בפחות מ-50 ש"ח?" 59. "פסוריאזיס, מכירה?" 60. "בואנה, המרק הזה הולך לעשות לי גזים בלילה" 61. "אני הולכת שנייה לשירותים לשים משחה נגד פטרייה בנרתיק" 62. "אני מקווה שתצדיקי את השמועות עלייך" 63. "וואלה, כבר שש שנים לא זיינתי" 64. "אני לא מאמין בקונדומים" 65. "הפסיכיאטר שלי אמר שמצבי השתפר פלאים מאז הפרוזאק" 66. "סליחה על האיחור, בדיוק הסרתי את הפיטמה השלישית שלי" 67. "סליחה על האיחור, בדיוק עברתי ניתוח לשינוי מין" 68. "סליחה על האיחור, לקח לכלב שלי הרבה זמן לגמור" 69. "סליחה על האיחור, לקח לי שעה לאחות את הוורידים" 70. "בטלפון אמרת שאת יפה" 71. "אני מה זה מתגעגעת לדובי גל. היה לנו כל כך טוב ביחד" 72. "למה לא אמרת לי מראש שאני לא יכול להישאר לישון?" 73. "אני מקווה שלא שכחת להביא מגבת" 74. "אני הולכת שנייה לשירותים. אני חייבת לשלשל" 75. "הקרחת? זה בגלל הכינים" 76. "הרבה יותר כיף לי איתך כאן מאשר ב’שלוותא’" 77. אכפת לך שנשב בפנים? אני פוחד שהפיאה תעוף לי" 78. "השתתפת פעם באונס קבוצתי?" 79. "איך אתה דומה לסבתא שלי" 80. "רוצה שאני אראה לך איך אני מזיז את האוזניים?" 81. "תסלחי לי, אני חייב לרוץ להניח מטען בנתניה" 82. "נעים מאוד. אני צביקה פיק" 83. "מה, לא הבאת איתך אוכל מהבית?" 84. "בואנה, את חייבת לעשות משהו עם החצ’קון הזה" 85. "בא לך איזה לאפה טובה עם עמבה?" 86. "ההורים לא מרשים לי לחזור אחרי תשע" 87. "תיזהרי לא להתיישב על החבר הדימיוני שלי" 88. "תגידי, יצא לך כבר לראות את ’שגול אותי דוקטור’?" 89. “שימי לב לתחת של המלצר הזה" 90. "תסלח לי שנייה, אני רגילה להקיא אחרי האוכל" 91. "לא אמרת שאת באה עם חברה שלך?" 92. "אל תשתי יותר מדי. זה דוחה בעיניי" 93. "קניתי לנו זוג כרטיסים לשלמה ארצי" 94. "תזדרזי. המונית שלך כבר למטה" 95. "על נטוראפיל שמעת?" 96. "אל תדאג - חודש איתי ואני קונה לך בגדים של אנשים נורמליים" 97. "כל הכבוד לך על האומץ לצאת ככה מהבית" 98. "יש לך טלק?" 99. "שאול יהלום". 100. "אני אוהב אותך"

soofgania

New member
יפה צחי אהבתי!../images/Emo6.gif

חלקם מוכרים לי וחלקם לא

soofgania

New member
פגוש את הבחורה../images/Emo68.gif

כוסית,סבירה.מכוערת...טיפים איך תנהג כשתפגוש אחת מהן..

soofgania

New member
בלונדינית חכמה../images/Emo68.gif

נשבר המיתוס על הבלונדינית הטיפשה, יש גם חכמות. בלונדינית אחת נכנסת לבנק במנהטן , אומרת למנהל שהיא נוסעת לשבועיים לאירופה ומבקשת הלוואה של 5000 דולר .. המנהל שואל אותה איזה בטחונות יש לה כנגד ההלוואה , והבלונדינית אומרת שיש לה מכונית רולס - רויס, אותה היא מוכנה להשאיר כערבות ..... המנהל נותן לה את הסכום המבוקש, לוקח ממנה את מפתחות המכונית ומצווה על השוער להחנות את הרולס - רויס בחניה של הבנק . כעבור שבועיים חוזרת הבלונדינית מחו"ל, נכנסת לבנק ומבקשת להחזיר את ההלוואה המנהל מחשב את הסכום כולל הריבית והבחורה רושמת צ'ק על סך 5,015 דולר. לפני שהיא עוזבת, פונה אליה המנהל ואומר : "בזמן שהיית בחו"ל, ערכתי עלייך בירור ומסתבר שאת אחת הנשים העשירות במנהטן . מדוע היית צריכה הלוואה של 5,000 דולר ?". "אידיוט ", עונה לו הבלונדינית, "איפה עוד במנהטן אוכל להחנות את הרולס-רויס שלי ב 15 דולר לשבועיים ? " ......

רiנה

New member
../images/Emo207.gifהעיקר העודף - בדיחה טובה ../images/Emo6.gif

מלח שחזר הביתה לאחר שהיה בים במשך שישה חודשים מספר לחברו: אל תשאל איזה פדיחה. ביליתי עם אשתי לילה סוער ואחר כך נרדמנו שנינו. בבוקר כשרק פקחתי את עיני שכחתי שאני נמצא בבית ומתוך הרגל... הוצאתי מהארנק שטר של 100 דולר ונתתי לה. אומר החבר: לא נורא, מלח, חצי שנה מחוץ לבית, היא בטח תבין ותסלח... עונה המלח: לא זו הבעיה !!! מה שמשגע אותי שאשתי החצי רדומה... לקחה את השטר של 100 דולר... ובעיניים עצומות... הושיטה לי עודף של 20 דולר מתוך השידה שליד המיטה !!!

בדיחת היום

מבחני החיים בגיל 4 - לא להשתין במכנסיים בגיל 12 - שיהיו לך חברים בגיל 16 - שיהיה לך רשיון נהיגה בגיל 18 - שיהיה סקס בגיל 35 - כסף בגיל 50 - כסף בגיל 60 - שיהיה סקס בגיל 70 - שיהיה לך רשיון נהיגה בגיל 75 - שיהיו לך חברים בגיל 80 - לא להשתין במכנסיים

קטע ענק, ממולץ,

שימו לב, לצפות בישיבה, ידוע כקטע ממוטט, חחחחחחחחחח http://www.youtube.com/watch?v=zH0wVpzApJQ

למעלה