המחשב של 012 - LG E500 - התקנת GEFORCE

• פותח הנושא hunt
  • פורסם בתאריך

hunt

New member
המחשב של 012 - LG E500 - התקנת GEFORCE

ידידיי המומחים, המחשב מסופק עם כרטיס ע"ג לוח אם GMA 3100 , לוח אם אינטל 965 האם ניתן להתקין GEFORCE NVIDIA ? איזו גירסה ? היכן ניתן להוריד ? תודה מראש

bar666xp

New member
לא!

הכרטיס מובנה בלוח-אם. אין אפשרות להחליף כ.מסך.

hunt

New member
לא כרטיס

לא ביקשתי להחליף כרטיס מסך, רק להתקין דרייברים יותר "חזקים" כמו GEFORCE . ושאלתי, איזה גירסה של תוכנה מתאימה לכרטיס 3100 ע"ג לוח אם 965 תודה

Jan22

New member
דרייברים יותר חזקים ?

דרייבר של NVIDIA מיועד לכרטיסים של NVIDIA .אתה לא יכול להתקין אותם עבור כרטיסים אחרים ,הם לא קשורים אחד לשני ולכן הכרטיס לא ייתמך על ידיו. מה שאתה כן יכול זה להיכנס לאתר אינטל ולהוריד דרייברים עדכניים עבור X3100 ,וזהו!

bar666xp

New member
אז תגיד שאתה רוצה לעדכן דרייברים...

האפשרויות... א. המומלץ זה להוריד מאתר יצרן המחשב. ב. הפחות מומלץ במקרה של מחשבים ניידים... להוריד מאתר אינטל... כמובן שיש לבחור בהתאם למארכת ההפעלה וכו'.

dimiboy

New member
לצערי הברב אי אפשר עד כמה שידוע לי

לכרטיס מסך שלך יתאימו רק דרייברים של GMA 3100 ולא אחרים. אני אשמח לגלות שאני טועה אך לצערי ניראה שלא. דרך אגב לפי מה שהבנתי גם כרטיס המסך המובנה מסוג GMA 3100 או במיקרה שלי GMA 950 הוא בעצם נפרד פיזית מהלוח ומתחבר אליו בעזרת כבלים או משהו. (הנייד שלי עבר החלפת לוח אם והכרטיס מסך והכל נישארו אותם החלקים הם פשוט חוברו ללוח אם החדש ע"י כבלים לפי מה שהבנתי.)

ScorpioID

New member
ברור שזה נשאר אותו הדבר.

כי כרטיסי אינטל הם מובנים בלבד. למספר דגמים של דל יש כרטיסי מסך נפרדים.

למעלה