"המחשב שלי"

שני 4

New member
"המחשב שלי"

שמי שני, פעם ראשונה אני כאן כי רק עכשיו הגעתי למסקנה שאני פשוט מכורה!! יש לי זמן פנוי בבית שבעלי עם הילדה או שפשוט הכל פנוי ורגוע בבית אני ג ו ל ש ת נראה לי שזה בעיה, כי בבוקר ישר אני מדליקה את המחשב, ובעצם בכל זמן פנוי מה דעתכם ? שני ד.א - בעלי מאוד מבסוט מזה מז שאני לא מנגסת לו!

לפחות זה ../images/Emo13.gif

מה בעצם הבעיה עם זה שאת "מכורה"? איפה זה מפריע לך בעצם. חלקנו חווים הרבה בעיות עם בן הזוג ודווקא את אומרת שזה מתאים לבן הזוג שלך. אז מצבך יותר טוב מהבחינה הזו. בעקרון מכור הוא מי שמגדיר את עצמו כמכור, אבל בכל מקרה את מוזמנת לעשות את מבחן ההתמכרות שנמצא באחד הלינקים ברשימת הלינקים שבראש הדף. מעבר לזה, אנחנו כאן. אין לנו תרופות פלא. רק רעיונות ושיטות שלפעמים עובדים עבור חלקנו ולפעמים לא. עכבר

עכבר ללאן נעלמת? אני מחכה לאימייל

ממך כבר יומיים אגב הערב מישהו שלח לי תמונה ליאהו מישהו שאני בקשר איתו ומ-6.0 פתאום היא התמלאה ל7.1 אני לא מבינה איך מתמונה אחת פשוטה זה קרה...זה כמו מצב של הצפה... בסך הכל יש לי בתיבה קיבולת של 6.0 בכל אופן אני כרגע עוד בתל אביב ויש לי מה לספר לכם אני אכתוב מחר מהבית אני לא מצליחה להבין את הקטע עם התיבה שלי מחר בבית אני חייבת באופן היסטרי מהיר לנקות אותה אבל מישהו מוכן להסביר לי מה קרה כאן? עכבר חשבתי שהמחשב שלך התמוטט ועדיין לא הצלחת לשקם אותו ובגלל זה לא כתבת לי כל כך הרבה זמן כי אני שלחתי לך כמה אימיילים טוב אם לא תצליח לשלוח לי ליאהו תנסה לוואלה או להוטמייל או פה במסרים טוב?

המחשב שלי מתאושש

עדיין רחוקה הדרך לשיקום מלא, אבל אני מוסיף לאט לאט עוד תוכנה ועוד תוכנה בתקווה שהוא לא יתמוטט כמו שקרה לו בפעמים הקודמות. למי שרוצה לדעת הכל התחיל מזה שהתקנתי כרטיס עריכת וידאו שהעיף לי את הווינדו$ קיבינימט שלוש פעמים. אחר כך הכונן תרליטורים נתקע ולא רצה לעבוד, ולסיום היום האי די אס אל שלי הפסיק לעבוד ואחרי שעה עם התמיכה של בזק כשהבחור הנחמד שניסה באמת את כל מה שכתוב בספר אמרתי לו שאני אפרמט את המחשב (מה זה כבר משנה?) ועכשיו יש לי מחשב, אבל את כל מה שהתקנתי אני צריך שוב להתקין. בקשר לאימיילים, לא היו לי אימיילים חדשים ליידי בי. מה זה השם החדש? עברת מחמאה מעופפת לדבורה?
בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עכבר

לעכבר הכתום אני כותבת מתל אביב

ופה משום מה אצל החברה שלי הכינוי שלי נשאר מאדאם בי לכן גם אם יש לי מסרים אני לא יודעת עליהם עד שאגיע הביתה על כל פנים זה לא יפה שאתה כותב בפורום ולי אתה לא כותב שום אימייל אני ממש ברוגז עכשיו (סתם בצחוק) אני כותבת לך מפה ולא מהיאהו בגלל שהיאהו שלי סתום תשלח לי בבקשה אימייל לוואלה דליה שור או הוטמייל אותו דבר

e-magine

New member
ברוכה הבאה שני

את לא בטוחה שאת מכורה, וגם אנחנו לא. אגלה לך סוד, אני לא בטוח אף פעם, כשמישהו נכנס לכאן ומציג את עצמו כמכור. יש אנשים שלא מבחינים בין התמכרות והתלהבות, ולכן כדי להתרשם מהמצב, צריך לשמוע קצת יותר פרטים. אך הדבר הכי טוב בשבילך, כדי שתוכלי לדעת איפה את עומדת, אני מצטרף להמלצה של עכבר כתום, תעשי את המבחן ותחזרי אלינו.

למעלה