המחשב שלי שבק חיים..

gilishvili

New member
המחשב שלי שבק חיים..

אז נעלמתי לכמה זמן. יותר גרוע מזה שהוא שבק חיים, הוא עשה את זה שלושה ימים לפני שהייתי צריכה להגיש איזשהי עבודה שהיתה מודפסת עליו, ולא גיביתי אותה בשום מקום אחר.
הייתי מספיקה אולי להכין אותה מחדש, אבל היתה לי מסיבת פורים של פר"ח על הראש שהייתי צריכה לארגן, אז פשוט לא הגשתי אותה. לא מאד נורא, האמת, זה קורס כללי שאני לא צריכה גם ככה, בעיקר משום שעושה רושם שבסופו של דבר אני אמצא את עצמי לומדת בשנה הבאה קלינאות תקשורת בחיפה (ראיתם? זה לקח המון זמן, אבל בסוף מתקדמים לאנשהו
). האמת, וזה אולי ישמע מטופש, שהדבר היחיד שמרתיע אותי מלבוא לשם, הוא העובדה שאני לא מכירה שם אף אחד. אף אחד אף אחד. ולמרות כל ה"זה לא שיקול" מסביב, זה כן שיקול. אפילו מאד שיקול. מצד שני, בגלל זה אני לומדת בב"ג השנה, ולא כל כך קשה להבין שזו החלטה שלא מאד הוכיחה את עצמה... אז רק רציתי להגיד שאני אחזור ברגע שהמחשב יחזור, הטכנאי שלי לקח לי אותו לתיקון וברח לחו"ל, אז אנחנו מחכים בסבלנות לחזרתו. מילא אין מחשב. אבל גם מוזיקה אין לי!!!! אוווווווףףףףףףףףףף!!!!!!!!!! קריאות "משתתפים בצערך" יתקבלו בברכה.

Lir האחת

New member
../images/Emo24.gif

גיליייייייייייי
לרוב מי שמתחיל ללמוד, לא מכיר בהתחלה אף אחד...אלא אם כן הוא נרשם יחד עם חבר/ה. לפני שהתחלתי את לימודי התואר הראשון, גם אני לא הכרתי אף אחד שנרשם איתי, אך כבר ביום הראשון ללימודים הכרתי כמה בנות נחמדות. שזה לא מה שירתיע אותך. הרבה מתחילים את שנת הלימודים כשהם לא מכירים אף אחד.. זה לא אומר שלא תכירי בהמשך
לגבי עבודות על המחשב, תמיד טוב לגבות בעוד מקום. אין לדעת לעולם מתי הקופסא הזאת תשבוק חיים
כמה ימים בלי
מוזיקה
? זה באמת קשה, מקווה שיחזור במהרה מתיקון

gilishvili

New member
אני יודעת,

אבל בכל זאת... יש לי גב כל כך חזק בב"ש, וזה יהיה לי מאד קשה לבוא עם כלום. ברור לי שרוב האנשים באים לאוניברסיטה בלי להכיר אף אחד. אבל אני גילי, אני לא רוב האנשים. אני רק מקווה שבגלל שמדובר בחוג קטן עם אנשים איכותיים, לא יהיה מאד מורכב למצוא חברים חדשים. בב"ש זה הרבה יותר קשה לי, גם כי אני לא מתאמצת (יש לי את החברים מהבית, אז אין תחושה שאני 'חייבת' למצוא לעצמי חברים חדשים), וגם כי כשאתה לומד באולם עם עוד 300 אנשים, זה הרבה יותר קשה. האולמות האלו לא עושים לי טוב. אבל יש כמה אנשים פטנציאליים שסימנתי לי, שאולי יבואו איתי לגור בחיפה. אני יודעת שזה ניבזי לגרום למישהו לעקור לעיר אחרת, אבל אני לא מכריחה אף אחד, אני רק מציעה. אני באמת שותפה נוחה, השארתי רף די גבוה למי שזו לא תהיה שתכנס לדירה שלי אחרי. אני אפילו נחמדה
. וזה לא כמה ימים, זה כבר כמה שבועות... מרגיז!

NoaDe

New member
צרת רבים... תשלימו לבד!

גם אני יכול להיות עוברת שנה הבאה לחיפה (לא לקלינאות תקשורת אבל אולי לריפוי בעיסוק) וזה יהיה ממש קשה לעזוב את ירושלים עם החבר'ה שאני לומדת איתם ומבלה וגם את חבר שלי ולסוע צפונה אבל ( וזה אבל גדול) אני מסתכלת על איך התחלתי את השנה ואני רואה שאת רוב החברים שלי פה הכרתי בתחילת השנה ככה שאני מניחה שאם הצלחתי ליצור לי חברים פה אין שום סיבה שבאוניברסיטה אחרת לא אצליח! חוצמזה את בטוחה שאת לא מכירה אף אחד בחיפה אפילו לא מכרים מהצבא/תיכון/ אני לא יודעת מה?!?! בכל מקרה אני הכרתי דרך תפוז שתי בנות שלומדות איתי. אחת באותו חוג ואחת באוניברסיטה ומאז אנחנו חברות טובות. זו היתה אחלה דרך לא להיות לבד ביום אוריינטציה שכל מי שהכרתי היה מחוגים אחרים! נראה לי שאם את אחלה שותפה זה אומר גם שאת לא רעה בתור בן אדם
מה למדת קודם? אם בא לך קצת לשתף אז אני במסרים! שיהיה אחלה סופ"ש לכולם נועה

silverhawk

New member
סמני לך כמה אנשים

ותתחילי לעקוב אחריהם. לכל מקום, כל הזמן. בימים תלכי אחריהם ברחבי הפקולטה, ובערבים תעמדי מול הבית שלהם עם משקפת. את יכולה גם לתבל קצת את העניינים ולשלוח לך מכתבי אהבה שכתובים מגזרי עיתון. אז נראה מי לא יכיר אותך!

maverick 42

New member
עצה כללית לגבי "מוות" של מחשב

לנקות אותו מבפנים מאבק! אתם תתפלאו לגלות כמה אבק יש בתוך המחשב, וכבר קרה לי מספר פעמים שמחשב הפסיק לעבוד (לא רק לי) עקב אבק בלבד. פשוט פותחים את המחשב, קונים ב"אופיס דיפו" או "באג" (או כל חנות כלי כתיבה/ציוד מחשב כלשהי) פחית אוויר דחוס ב 30-40 ש"ח, ומנקים את האבק (שואב אבק לא יעזור). רק חשוב להקפיד על כמה כללים:
לאלרגים בינינו - או שמישהו אחר יעשה את זה בשבילכם, כי כזה טיפול פשוט יביא לכם התקף אלרגיה, בליינד, או שתעשו את זה בחדר מאוד מאוד מאוורר (עדיף בחוץ), כשהפה והאף מכוסים במטפחת/חולצה.
להקפיד שמיכל האוויר הדחוס יהיה ניצב לקרקע, אחרת יוצא נוזל קר שיכול לפגוע בחלקי המחשב - פשוט תעשו בדיקה קודם עם הספריי מחוץ למחשב ותבינו (תנסו להשכיב את המיכל וללחוץ).
לא "להתחרע" כשמנקים את המאווררים! הם לא מיועדים למהירויות כאלו (במידה ותכוונו עליהם אוויר דחוס ישירות), מה שיכול להרוס אותם, ואז המחשב בטוח לא יעלה (הוא יתחמם ויכבה). כל שאר חלקי המחשב - fire away!
גם תתפלאו לטובה לראות איך המחשב פתאום "טס" אחרי שמנקים אותו מאבק. יאללה -
פסח בא עלינו לטובה
- הזדמנות מעולה לנקות גם את המחשב - ולא רק מקבצים ישנים

PianoGirl20

New member
גילוש!

איזה כיף לראות אותך שוב בפורום! אני שמחה שהחלטת מה את הולכת לעשות בסוף שנה הבאה, אני יודעת כמה זה מתסכל להיות במצב שאתה לא יודע מה אתה הולך לעשות..(ואני עכשיו לצערי נמצאת בכזה מצב, אין לי שום מושג מה הולך לקרות איתי שנה הבאה). בכל מקרה, ברוכה השבה, והשבוע כפי שבטח שמת לב היה מאוד גשום אז לא יכולתי להגיע, אבל אני מאוד מקווה שעכשיו יתחיל להיות יבש ונעים בחוץ ונוכל סוף סוף להיפגש! דרך אגב, איך לעזאזל את שורדת בלי מוזיקה?? יש לך רדיו לפחות? MP3? משהו??? אה, כמעט שכחתי,יהודית בחודש הבא בבאר שבע, ואנחנו כל כך הולכות לזה
..

gilishvili

New member
שמעתי כמה שמועות

על זה, אבל זה לא מפורסם עדיין בשום מקום... יש לך מושג איפה ומתי? ומה ההתלבטות? אם להשאר או לעזוב לרימון ולעשות מוזיקה
?

PianoGirl20

New member
זה הולך להיות בתחילת אפריל, אבל....

ויש 'אבל' גדול, המחיר הוא דיי מופקע, משהו כמו 130 ש"ח להופעה..(אומנם לא כולל הנחת סטודנט, אבל עדיין הרבה..) קיצור, אני מאוד מקווה שמבחינה כספית זה יתאפשר, אבל נראה כבר. וההתלבטות.. לעבור לתל חי שנמצא בסוף העולם שמאלה כדיי ללמוד עבודה סוציאלית, לעבור ללמוד בפסיר עם הקאסמים, (ואם אני אתקבל), או להישאר במכללה המצ'וקמקת שלי ולהמשיך עם לימודי הפסיכולוגיה המייאשים. (כשבסופם אין לי שום דבר לעשות עם התעודה מלבד....טוב נו, אני לא אגיד את זה כאן..
) ממש לא יודעת מה לעשות. ורימון?..חהחהחה. הלוואי. תאמיני לי שהדבר שאני הכי רוצה בעולם זה לעשות מוזיקה, אבל זה מ-זה לא פרקטי...

למעלה