gilishvili
New member
המחשב שלי שבק חיים..
אז נעלמתי לכמה זמן. יותר גרוע מזה שהוא שבק חיים, הוא עשה את זה שלושה ימים לפני שהייתי צריכה להגיש איזשהי עבודה שהיתה מודפסת עליו, ולא גיביתי אותה בשום מקום אחר.
הייתי מספיקה אולי להכין אותה מחדש, אבל היתה לי מסיבת פורים של פר"ח על הראש שהייתי צריכה לארגן, אז פשוט לא הגשתי אותה. לא מאד נורא, האמת, זה קורס כללי שאני לא צריכה גם ככה, בעיקר משום שעושה רושם שבסופו של דבר אני אמצא את עצמי לומדת בשנה הבאה קלינאות תקשורת בחיפה (ראיתם? זה לקח המון זמן, אבל בסוף מתקדמים לאנשהו
). האמת, וזה אולי ישמע מטופש, שהדבר היחיד שמרתיע אותי מלבוא לשם, הוא העובדה שאני לא מכירה שם אף אחד. אף אחד אף אחד. ולמרות כל ה"זה לא שיקול" מסביב, זה כן שיקול. אפילו מאד שיקול. מצד שני, בגלל זה אני לומדת בב"ג השנה, ולא כל כך קשה להבין שזו החלטה שלא מאד הוכיחה את עצמה... אז רק רציתי להגיד שאני אחזור ברגע שהמחשב יחזור, הטכנאי שלי לקח לי אותו לתיקון וברח לחו"ל, אז אנחנו מחכים בסבלנות לחזרתו. מילא אין מחשב. אבל גם מוזיקה אין לי!!!! אוווווווףףףףףףףףףף!!!!!!!!!! קריאות "משתתפים בצערך" יתקבלו בברכה.
אז נעלמתי לכמה זמן. יותר גרוע מזה שהוא שבק חיים, הוא עשה את זה שלושה ימים לפני שהייתי צריכה להגיש איזשהי עבודה שהיתה מודפסת עליו, ולא גיביתי אותה בשום מקום אחר.