המחשב נדפק

saritamedi

New member
המחשב נדפק../images/Emo4.gif

הצילו!!!!נשפך לי קפה על המקלדת של המחשב הנייד...עכשיו המחשב נכבה כל רגע..ואיני מצליחה לכתוב ...האם זה נזק בלתי הפיך??האם לקחת לתיקון???? זה המחשב של אחותי והיא אינה מבינה למה הוא נדפק...הצילו!!!

פיל לבן

New member
זה לא נזק בלתי הפיך...

אבל את תשלמי הרבה כסף על התיקון, אם הנוזל הגיע ללוח האם התיקון עלול להיות לפחות 1500 ש"ח. (תלוי בדגם של המחשב). במקרים כאלו האחריות אינה מכסה.

saritamedi

New member
העיקר שאפשר לתקן

האמת היא,שיש לאחותי אחריות על המחשב..אך הטופס עדיין אצלה.היא לא שלחה..אז אולי אקח לתיקון במקום אחר. מה זה לוח האם?הנוזל נשפך על המקשים וחלחל פנימה...

kobi 23

New member
זה לא משנה

ע"פ חוק גם אם לא שלחת שום טופס היבואן לא יכול להגיד לך שום דבר , כל עוד יש לך הוכחת קנייה שזו החשבונית החתומה.הם לא יכולים להגיד לך שום דבר על זה העניין של שליחת האחריות הוא אך ורק כדי שיהיה להם שם סדר. השאלה אם התקלה באחריות זה כבר משהו אחר והם יכולים לעשות מה שהם מוצאים לנכון

יאיר B

New member
אויי ויי.

דבר ראשון - לא להדליק את המחשב. לתת לו להתייבש. מחר בערב תבדוק מה קורה איתו. סביר להניח שהוא יעשה בעיות (נוזלים וחשמל לא ממש מסתדרים ביחד). אם יהיה מזל, זה יגמר רק בבעיות מקלדת (יחסית זול לתקן). אם לוח האם נשרף, יכול להיות שלא ישתלם לתקן את הנזק (תלוי בעלות של המחשב). להבא (ואני אומר את ה כל הזמן אבל לא מקשיבים לי
) - במחשב נייד עובדים באזור סטרילי
לא אוכל ובטח לא שתייה משום סוג שהוא.

דניאל198

New member
בשבוע החולף לאחר , זה היה

קולה לפני שבועיים זה היה נס קפה , ולך זה קפה תנאי האחריות אינם תקפים במקרים של נוזלים או שבר ושוב - ליד המחשב לא שותים ולא אוכלים

saritamedi

New member
המשך../images/Emo7.gif

נתתי למעבדה והתברר שכנראה לוח האם הלך...אמרו לי שתיקון יעלה בין 2000-2500.ושאין טעם לתקן.אני תוהה,לפני שאני קונה מחשב חדש, האם כדאי לנסות בעוד חנות ולראות אם שם יצליחו לתקן?

kobi 23

New member
מעבדה פרטית לתיקון מחשבים ניידים

היא יושבת ליד קנין איילון אם אני לא טועה. חיפוש קצר בגוגל לאתר הבית שלהם

saritamedi

New member
ממש תודה../images/Emo140.gif

אפנה אליהם ביום ראשון. יש לך ניסיון עמם?איך הם?מחירים?שירות?

sb21

New member
אין לי ניסיון עם המעבדה הזו.

בארץ יש מעט מאוד מעבדות פרטיות, וזו אחת מהגדולות שבהן. בכתבה הזו יש התייחסות קצרה למעבדה.

saritamedi

New member
מקלדת של מחשב נייד

גיסי אומר שהוא הצליח לתקן את המחשב.לוח האם לדעתו,בסדר.הבעיה במקלדת.או שאקנה מקלדת חדשה,או שאשתמש במקלדת חיצונית. מה עושים?כמה עולה בכלל מקלדת חדשה לנייד?

s o l a r i s

New member
להוציא גם את הסוללה מהמקום ומצטרף

להמלצה פשוט לא להדליק בתקווה שלא עשית כבר נזק.

למעלה