המחשב מרעיש

המחשב מרעיש

לאחרונה המחשב התחיל להרעיש, בתחילה כ 5 דקות ראשונות עכשיו רוב הזמן. אני מתאר לעצמי שזה המאורר (יש 2). מה ניתן לעשות? צריך לשמן או לשים גריז? מישהו מכיר את הנושא ומוכן להסביר?

zontar

New member
לרוב עוזר לפתוח את המחשב ולנקות->

את המאווררים,יש לקנות ב OFFICE DEPOT ספריי לחץ אוויר שמנקה את כל האבק מהמחשב,תנסה גם לחזק את המאוורר(אם הוא מקובע עם ברגים כמו במחשבים הישנים)

עוזי 2

New member
לפתוח את המחשב, ולזהות מאיפה מגיע

לפתוח את המחשב, ובשעה שהוא דולק ופתוח, לזהות מאיפה מגיע הרעש, (אבל לא לגעת ברכיבים), כמעט בכל המקרים זה מגיע מאחד המאווררים. ולא תמיד ניקוי עם ספריי עוזר. לפעמים צריך להחליף מאוורר. הרבה פעמים זה המאוורר של הספק (כי יותר אבק נכנס לשם), ואז צריך לפתוח את ספק הכח כדי לנקות את המאוורר, או כדי להחליף אותו. אין לגעת ביד ברכיבים (גם כאשר המחשב מנותק מהחשמל).

מכל התגובות

הבנתי כי אין כאן עניין של שמון אלא ניקוי. אנסה לעשות עם מברשת. אם יש בעיה במאוורר יש אפשרות שאני אחליף לבד או צריך מעבדה? יש מאוורר שונה לכל רכיב או שהם זהים? (יש לי לספק, לפרוססור ועוד אחד על הקופסא). תודה לכל המגיבים.

zontar

New member
אין שום בעיה להחליף לבד אבל->

כאשר אתה מחליף את המאוורר של המעבד תיזהר לא לפגוע המעבד עצמו(מאד רגיש) כי כשמפרקים אותו צריך ללחוץ על קפיץ מאד בזהירות

למעלה