המחשב מסרב להידלק

zamirterem

New member
המחשב מסרב להידלק

אני לוחץ על כפתור הדלקה המאווררים של המעבד ושל הספק מתחילים לעבוד – וזהו , בפרונט נדלקת נורית HDD ונוריתPOWER נשארת כבויה , הצפצוץ הרגיל לא נשמע ,המסך נשאר כבוי ,וזהו הבעיה הזאת צצה לפני כמה ימים , הוצאתי את הכבל מהספק ואחרי כמה דקות נסיתי להדליק והמחשב נדלק כרגיל , הפעם המחשב לא נדלק יש למישהו רעיון ? אני חושד ב לוח האם פנטיום 4 , לוח אם של אסוס ,XP , 250 מגה זכרון ( בשביל הבדיקה הוצאתי והכנסתי אך ללא שינוי)

makmal

New member
בעיה קשה

יש לך בעיה בכרטיס מסך / זיכרון / אחד הכרטיסים תתחיל לנתק כרטיסים ותתדליק בין פעם לפעם אם עדיין לא עובד נסה לנתק כבלי DATA אם יש לך כרטיס מסך אחר נסה לתקוע אותו אפשרות נוספת זה להחליף זיכרון

פוֹלי

New member
פנה לפורום תמיכה טכנית

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=71

zamirterem

New member
החלפתי ספק

חיברתי את 2 החיבורים שלו ללוח (בלי חיבורי כוננים) ויש לי את אותו חיווי (מאוררים נדלקים נורות על הבורד דולקות ואין כלום)

YanivB461

New member
מאוררשל מעבד או מארז

קניתי לפני 4 חודשים מחשב ללא מארז (מארז יש לי מהמחשב הקודם - מארז סטנדרתי עם 2 מאוררים) והמעבד 930 של אינטל לא יורד מ55 מעלות ללא מאמץ, מעט מאמץ הוא מגיע ל60! כך שזה מפריע נורע במשחקים בעיקר. השאלה האם להחילף מארז או מאוורר של המעבד למשהוא טוב יותר מהסטנדרתי של אינטל? התקציב הוא לאחד מהם כמובן. תודה מראש

r o n e n p

New member
שחזור partition לאחר מחיקה

ביצעתי בטעות מחיקת partition בעת התקנת windows xp (ללא format). מה האפשרויות (והסיכויים) לשחזר את ה-partition המקורי? מה התוכנות המומלצות לביצוע השחזור?

eמוקינדר

New member
שתי שאלות חשובות מאוד

די נמאס לי ונשבר המה שמו לחלוטין... איזה הוא הפיירוואל הכי טוב? אכלתי כל כך הרבה קש כבר...אני מכיר את קריו...ואת זה של מקרוסופט..זוועה...מי לדעתכם עדיף? ושאלה שניה .. אחרי שעברו לי את הנורטון מליון וירוסים ניסיתי קספרסקי שהרס את מערכת ההפעלה...תציעו לי איזה AV עדיף..כרגע משתמש ב-NOD32 והוא נראה טוב השאלה כמה וירוסים עוברים אותו?

eמוקינדר

New member
אני חולק עליך

אני מנהל רשת כבר 7 שנים....אם אנשים פה לא יכולים להציע ולתת רעיונות ..מצב הפורום הזה רע!!

antidot

New member
כל הכבוד

7 שנים ועוד לא למדת לנמק את השאלות שלך בצורה הגיונית ? מצב הפורום לדעתי די טוב - יש כאן אנשים שחושבים לפני שהם עונים ומשתדלים תמיד לנמק את השיקולים שלהם. עצה שלי: נסח את שאלתך מחדש תוך ציון סביבה, דרישות, תקציב וכו' ויש סיכוי די טוב שתקבל יחס הולם.

djea

New member
רשת אלחוטית בבית 2 קומות

ראשית אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני לדירת דופלקס 2 קומות...למטה חדר שינה+מרפסת ו ממד ולמעלה סלון ומרפסת... אני רוצה לעשות שיהיה אינטרנט אלחוטי בכל הבית...איך עושים את זה? יש לי כרגע נתב שאם אני שם אותו למעלה אז למטה לא קולטים טוב ולהיפך... יש נתב מספיק חזק לכל הבית הזה (סה"כ 70 מטר בערך)? או שאני צריך לקנות עוד 2 נתבים ולחבר אותם בכבל רשת? או להישתמש במגביר עוצמה? למישהו יש פיתרון טוב?

למעלה