המחשב מחפש דיסקטים

1234meirnet

New member
המחשב מחפש דיסקטים

יש ברשותי מחשב עם חלונות ME. בכל פעם שמנסים להוסיף תיקיה חדשה ברגע שעומדים על המילה ``חדש`` בתפריט המחשב מתחיל לחטט בכונן הדיסקטים ללא סיבה ברורה במשך 5-20 שניות (באופן מעצבן וכרוני) בדקתי וירוסים עשיתי סריקת דיסק וגם איחוי (שגם כשהפעלתי אותו הוא חיטט בכונן) ,ושום דבר לא עזר מה אפשר לעשות בנדון? נ.ב. לפעמים אני מקבל הודעה ש-EXPLORER גרם לשגיאה ב-GUI מה אפשר לעשות בקשר לזה והאם יש קשר לבעייה הראשונה?
 

noam01234

New member
דיסקטים

התופעה יכולה להיות ממספר סיבות: 1. יש לך קיצור דרך על שולחן העבודה שמפנה לכונן A - אם יש אז תמחק אותו. 2. מופיע ערך ברישום שמפנה לכונן A - פתח את עורך הרישום וחפש שם a:\ שנה את A ל C - בצע גיבוי לרישום לפני. 3. יש לך אחת מהתוכנות של סימנטק (נורטון) תצטרך להגיד בדיוק מתי זה קורה ואיזה מהתוכנות של סימנטק מותקנות אצלך כולל גירסאות.
 

1234meirnet

New member
יש לי נורטון אנטי וירוס 2001

זאת התוכנה היחידה שלהם שיש לי במחשב והבעיה חוזרת באופן קבוע בכל פעם שנכנסים לתפריט חדש (כדי להוסיץ מסמך חדש או תיקיה חדשה לדוגמא)
 
למעלה