המחשב התפוצץ

nicky gil

New member
המחשב התפוצץ

המחשב שלי התפוצץ... כן כן שמעתם נכון פשוט התפוצץ "בום" כי היה לנו קצר ענקי בבית... אבל זה היה כבר לפני חודש ועכשיו יש לי מחשב חדש... המאיה היא שהדיסק של הסימס (2) התפוצץ אם המחשב.... ונשערתי אם שלוש דיסקים אבל בלי הראשון ואנ לא ממש יודעת מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש יש למישהו רעיון?

simi kaTan

New member
כן...

תזמיני מהד ארצי את הדיסק הראשון. זה עולה בסביבות 100 ש"ח. אולם זה לוקח דיי הרבה זמן עד שהם שולחים לך את הדיסק.

S i M a N

New member
100?! :-O../images/Emo108.gif../images/Emo60.gif

איך?? קניתי את המשחק ב200 שקל (משהו כזה) ודיסק עולה 100 שקל? איזה חוצפה :-@ זה אמור לעלות 50 שקל או משהו כזה :-S

simi kaTan

New member
זה מה שאמרו בפורום..

אמרו שהזמנת דיסק מהד ארצי עולה בסביבות 100 ש"ח
.

a112

New member
אם יש לךמשחק מקורי

והדיסק נשבר אז: 1)צלצלי להד ארצי, רוב הסיכויים שהם יספקו לך אחד חדש, ולא ב100 שקלים. 2)תורידי את הדיסק הראשון, אם קנית את המשחק ויש לך מקורי זה מקובל.

EyLoN2

New member
מה?

מי אמר שזה מקובל להוריד את הדיסק הראשון אם יש את המשחק המקורי? זה בכלל לא יפעל לך כי זה יבקש את הדיסק המקורי

a112

New member
אם יודעים...

אם יודעים איך לגרום לזה לפעול, זה יפעל. ודרך אגב, אני יודע לשרשר.

תשובה.

אם את גרה באור יהודה את יכולה לבוא אליהם אם 3 הדיסקים ויביאו לך חדש ב50 שקל. (לי הביאו) אם לא אז תזמיני, וזה יעלה בסביבות 50.

m a y a 333

New member
תבקשי ממישהו שיש לו סימס2

את הדיסק הזה.. ואז תתקיני ותחזירי לו.. אבל אני לא ממש מבינה בסימס2, צריך לשחק בדיסק הראשון? אז אם כן, תחפשי מישהו שלא צריך את הסימס הראשון, כי יש לו תוספות והוא משחק איתם, ותשאילי ממנו...

EyLoN2

New member
צריך את הדיסק הראשון כדי לשחק

ול a112 יש כמה דרכים להפעיל את הסימס 2 צרוב, אבל כולן לא חוקיות!

simi kaTan

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo70.gif

כל דבר שכרוך בלהוריד את הסימס מהאינטרנט,הינו מוגדר כלא חוקי. זה שאתה אסרטיבי ועומד על שלך,זה לא אומר שזה לא נכון כי זה כן נכון
.

nicky gil

New member
אוףףףף

הם אומרים שאו שאני צריכה לקנות את המשחק מחדש או את הדיסק הראשון במאה שקלים זאת ממש גניבה!!!

Dulce Maria13

New member
עם חבר/ה שלך יש סימס

+את כל התוספות אז היא יכולה להביא לך את הדיסק הראשון ואז תקני את אחת מהחבילת התוספות ואז לא תצתרכי את הדיסק הראשון של הסימס הבסיס
וגם תהני מחבילת תוספות חדשה
(איילת זה שם יפה!)

למעלה