המחסן

המחסן

שבוע חדש החל. יום חדש. חייבת להתחיל את הבוקר בסיבוב הקבוע במחסן. יש עוד מציאות שחייבת למצוא בין ערימת הקרטונים הנמצאת בו.
לוקחת אתי את העוזר הצמוד שלי.
כמה מילים עליו. גברבר צעיר וחסון נוטף סקס בכל רמ״ח איבריו, על כל אורכו שלא לדבר על הקול. והמבטא - פתאום מוצאת את עצמי מהרהרת עד כמה המבטא הרוסי העדין בקולו העמוק, סקסי להחריד ולהרעיד. יש בו בגבר הזה משהו שמסעיר אותי בכל רגע מחדש.
המחסן חשוך מידי, המנורה היחידה נשרפה. אור היום חודר במעט מבעד לחלונות המכוסים בקצות הקרטונים. הוא נכנס פנימה ומפלס את הדרך עבורי. זה לא מספיק ואני מטפסת על הריהוט העומד בדרכי.
רגל ראשונה מחזקת את עמדתה על הכסא ויוצרת מחשוף ענק ברגליי, החצאית מתרוממת גבוה יותר וחושפת רגליים לבנבנות וחלקות. מניפה את הרגל השניה ושומעת שריקת שפתיים חלשלשה. איפה החבאת אותן כל התקופה הזו? הוא שואל ואני מחייכת במבוכה ומריצה בראשי את התסריט שכה חיכיתי לו. יום האישה היום - זה הזמן לשחרר את האישה שבי, לא רק האחראית עליו.
קופצת מגובה הכסא ונצמדת אליו בכדי להתיישר.
ידי האחת תופסת בכתפו על מנת להתייצב והשניה מחליקה על מבושיו ״בטעות״.
הוא אוחז בכתפיי ומשעין אותי אל הקיר הקרוב. מתקרב, מתכופף ושפתיו נצמדות לשלי. הזקנקן הסקסי והבהיר מדגדג את לחיי ומגביר את עומק חדירת הלשון. נשיקה סוערת ומלאת תאווה נמשכת כמו נצח. הוא טעים כמו שחשבתי. הריח שלו מערפל אותי. חודשים שאני מריחה אותו ומתחרמנת והנה הגיע הרגע. הלשונות מתחברים והפיות מתמלאים ברטיבות המתוקה. הידיים פולשות על הגוף שלי ושלו. נוגעות ומלטפות בעדינות. העדינות הולכת ומתגברת בכל שניה שעוברת.
אין לנו הרבה זמן, אני ממהרת לחשוב, עד שמישהו פה יחפש את אחד משנינו.
אני פותחת את כפתור הג׳ינס שלו ומורידה את הרוכסן, המכנס משתחרר ואצבעותיי נתפסות בתחתונים הצמודים המלאים בזין זקור.
מורידה את הבד המיותר מאוד כרגע ובשתי ידיי אוחזת בזין החם והנעים. מממממ...שומעת אותו מהמהם כשידיו תופסות את שני השדיים ומועכות אותם. הוא מעסה אותם בחוזקה ואני מעסה את הזין. חם כ״כ וחשוך כ״כ וכייף כ״כ. איזה בוקר...
יד שמאל שלו נשארת על השדיים והימנית מרימה את החצאית וחושפת את התחתון שרק מפריע לי כעת. הוא ספוג ברטיבות הנוזלת ממני והוא מלקט אותה בין אצבעותיו.
אני מנסה להתכופף מעט, רוצה להרטיב את הזין עם הלשון, הפרשי הגובה לא באים לטובתי כעת בצפיפות במחסן. הוא מסובב אותי עם הפנים לקיר ומתכופף עם גופו, מכוון את הזין בין פלחי הישבן. יד אחת תופסת את כתפי והשניה מעסה את הכוס.
אני אוחזת בקיר ומתכופפת מעט, מכווננת את גופי מול הזין שלו, מסדרת את הכניסה הישירה אליו.
הזין מפלח את דרכו ואצבעו מעסה את הדגדגן.
מזיין אותי בנחישות ובמהירות, מרגישה אותו עמוק בתוכי, מתכופפת עוד טיפה ומלטפת בידי את הביצים הדופקות על ישבני.
חריקות של כל הציוד מתחילות להשמע מכל עבר ככל שהקצב גובר. הוא נושף בערפי את הבל פיו החמים. אני מסובבת את פניי לנשיקה נוספת וארוכה.
הוא ממשיך לדפוק את גופו עליי, את הזין בתוכי, את היד על הדגדגן ואת הלשון ביחד עם לשוני.
הביקור היומי הבוקר במחסן היה נחוץ מאוד ובעיקר יעיל, אומרת למי ששאל היכן התחבאתי הבוקר.
 

giligil55

Member
קוגרית...וטוב שכך


 

yaron599

New member
מחסן החלומות

עושה חשק להשתלב שם...עם הזיון המטריף הזה.......

 

הילי 122

New member
אחלה מחסן

אהבתי , במיוחד את קטע התיאור של הגינס והרוכסן
בריאות .
 
למעלה