המחנכת

rasmus girl1

New member
זה קורה הרבה,

בקרב מורות שמרשות לעצמן.. לי יש מורה שפעם צעקה על כל הכתה ואמרה "תגידו אתם טיפשים? אתם מפגרים? ילדים בגן יותר חכמים ממכם!"..[ועוד מלא דימויים שלנו לילדים בגן] וכשפתחתי את הפה היא אמרה לי "את יודעת לדבר?פתאום את מדברת?!!!!!" [כי אני בדרך כלל ה"שקטה" בכתה..] ומקרה אחר-אני וחברה שלי [שלא ממש חזקה באנגלית] עשינו עבודת כתה ביחד וכשייסמנו המורה אמרה "אני יודעת שהיא [אני] עשתה את זה כי היא יודעת,אבל את בטח לא עשית איתה כי את לא יודעת כלום" [ועשינו את זה ביחד!] בקשר לבן שלך,שילך להתלונן אם זה באמת פגע בו! ישלו זכות! אם היא תתנקם בו בקשר למסלול שלו בצבא,שיראה את כל המסמכים [או מה שזה לא יהיה איפה שהוא לומד] שהוא לא מתאים למסלול הזה אלא למסלול שהוא היה צריך לקבל מלחתחילה לפי כישוריו. או,שיגיד למנהל שהוא רוצה שהוא [המנהל] יקבע לו את המסלול כי הוא מפחד מנקמה..אוו שיתלונן דרך מכתב אנונימי/שיבקש מהמנהל להישאר אנונימי [וזו זכותו והמנהל חייב לתמוך בזה].

sovlanit

New member
אם זו התנהגות

קבועה של המורה אז הייתי מציעה לתלמידים להקליט אותה ולשלוח את הקלטת למשרד החינוך בעילום שם התלמיד/ים המעורבים. היום יש אופציה כזו בטלפון הנייד ואני בטוחה שיש בכיתה תלמידים בעלי טלפון נייד עם אופציית הקלטה.אז מקליטים אותה,מעבירים לקלטת ו...מחכים. לחילופין ניתן לפנות לוועד ההורים עם הקלטת ולפנות באמצעותו-כנציג ההורים-ככה אני חושבת. צר לי לקרוא את הדברים הללו.

Miss Lucky

New member
../images/Emo214.gifזה לא חדש

הגעתי לפה מהעמוד הראשי. אני בכיתה ט'.. זאת לא פעם ראשונה שמורה משפיל תלמידים :/ שנה שעברה למשל, היה לנו מורה שהיה צועק אלינו: מטומטמות, ברבריות [כן, לא ברביות אלא ברבריות], בהמות. ופעם כשהבנות בכיתה התארגנו ותיכננו לערוך מסיבת פיג'מות בביתי, המחנכת בואו נגיד 'רמזה' לתלמידות שהבית שלי הוא כמו בית מלא בפושעים, וזאת אולי מהעובדה שהיתה מעוצבנת עליי או בגלל שאבא שלי ז"ל נפטר. היא גם אמרה שמי שתלך תקבל עונש. ואח"כ מורים מתלוננים על המשכורות שלהם

למעלה