המחליפה

מייקי69

New member
המחליפה

לליאור יש חברה ….. המחליפה שלי. לליאור יש חברה חדשה היא אמורה לרפא את הפצעים שאני פערתי היא אמורה להצליח היכן שאני נכשלתי היא אמורה לאהוב את כל האהבה שאני נתתי. מסכנה חברה חדשה איזו משימה נכבדה… ובתמורה – אה, כן, בתמורה היא תקבל את הכחול, ואת הכתום, ואת הצהוב היא תלמד לאהוב היא תלמד לכאוב היא תגע בשמיים ותצלול לאדמה מסלול ענק ופתלתל – חברה חדשה. ואני – הפרימה-דונה אעמוד בקהל – ולא אביט ולא אריע בשמחה ולא אבכה – אף לא דמעה אני אחסיר אולי פעימה לזכר ימים עברו לזכר אותה אהבה שהיתה, ולנצח גוועה כי הכובע הזה – מקומט קמעה ולא הולם כבר לא הולם את ראש הפרימה הגדולה את ראש הפרימדונה הקטנטנה את ראש השחקנונה הראשית המביטה עכשיו בדף החלק, הלבן, מביטה, מחסירה פעימה, מקמטת אפון במין נסיון ושוב מנסה – ומחייכת.

כולנו מקבלים או מייצרים הזדמנויות.

אסור אף פעם לחשוב או להאמין שהגענו לדרך ללא מוצא. אז ליאור קיבל ההזדמנות קצת לפנייך ואת חשה מה שחשה. יכול היה גם לקרות הפוך ושאת תקבלי הזדמנות ראשונה. יש המון ליאורים שגם הם כבר קצת מקומטים ואחד לשני אולי תמתחו קצת את הפנים עד שתחייכו אפילו באופן טבעי...

...Blue

New member
מביטה מהצד..

זוית ראיה של האקסית.. מבט מהצד על ממלאת המקום.. בהחלט יצרת כאן דבר מיוחד במינו מייקי.. blue

למעלה