המחליפה של באפי

ANGEL N

New member
המחליפה של באפי

אז קודם כל כמו כולם גם אני לא רוצה ששרה תעזוב ולדעתי אין סיכוי שזה יקרה, אני מת על באפי ואין לה שום תחליף אבל... אם שרה תחליט לעזוב את הסדרה, אחרי שראיתי את הפרק האחרון בסטאר וורלד אני חושב שיש משהיא שיכולה להכנס אולי להיות איזה תחליף לשרה וזו וילו. ראיתם אותה בפרק האחרון איזה תותחית, איך היא תפסה את כולם. הפרידה בין ספייק לזאנדר, ונתנה הוראות לכולם. אף אחד אפילו לא חשב להתנגד, כולם פחדו להעיר לה או משהוא. בקיצור בפרק הזה וילו הוכיחה שהיא יכולה להיות אחלה מנהיגה. מה אתם חושבים?

idan3k

New member
אני לא מסכים ../images/Emo58.gif לשישית

ווילו אמנם מתחזקת בעונה הבאה אבל גם מתברר שהיא לא יכולה לשלוט בעצמה. מברר כמה רב הכוח שלה אך גם כמה היא לא שולטת בו. אני לא חושב שהיא יכולה להיות מנהיגה טובה...

resputin

New member
אין היא מנהיגה(חצי ספוילר, הסבר../images/Emo41.gif)

יש בהודעה הזאת ספוילר פוטנציאלי לעונה שישית, אבל הוא לא מסביר מי\מה או כל דבר אחר, הוא רק מחזק דברים שנאמרו בעבר, אין פירוט של סצינות\ שוטים או דברים מסויימים, הכל מקושר לדברים ונאמר נטול דוגמאות שיספיילרו
מהסיבה הפשוטה שהיא לא פועלת טוב תחת לחץ (והיא אמרה את זה בעצמה), היא צריכה תמיכה ומישהו שיתן לה פקודות בשביל שהיא תפעל בצורה הטובה ביותר, כי מה לעשות- מח טקטי אין לה. ווילו, מאז ומעולם הייתה הסייד-קיק, עכשיו היא פשוט תופסת תאוצה. אם יהפכו אותה לדמות הראשית היא תיפול ותיכשל, כי היא הססנית מטיבעה. בלהט הרגע, בשביל להראות נקודה או סתם ללכת אחרי הלב, היא לא מהססת to bite off more then she can eat (סליחה, זה לא הסתדר לי בעברית פשוט..). ובמיוחד כאשר יש לה פוטנציאל גבוה כמו שלה, במיוחד עם הכישוף לטובתה הופך את ווילו ליריבה קשה ואף אולי מתוחכמת, אבל היא צפוייה מראש, היא לא הולכת לפי אינסטינקטים היא הולכת לפי הלב, לאהבה, לנקמה ולשאר דפוסי התנהגות שמוכתמים ברגשות אנושיים, וזה מה שיפיל אותה בדיוק, אותם הרגשות.

idan3k

New member
ניצלו"ש ../images/Emo26.gif הפרק היום בביפ

פרק נחמד לאללה... בהתחלה חשבתי שהעונה הראשונה בכלל לא יפה אבל ככל שהפרקים מתקדמים מתברר לי שטעיתי ויותר ספציפית לפרק
Check Out What I´ve Done (מולוך באמצע)

למעלה