המחלה של רייסטלין

DrorCh

New member
המחלה של רייסטלין

דבר ראשון אני מודיע שאני מסתמך רק על טרילוגיית רשומות ואגדות עוד לא הספקתי לקרוא סדרות נוספות. רייסטלין מרגיש חולשה תמידית וריפיון כוחות כאבים בנשימה כל נשימה היא עינוי בשבילו ואחיו קרמון כדי להשכיח מעט את הכאב מכין לו תמיד את "השיקוי שלו" מכל מיני עשבים שרייסטלין מביא לו מבושלים במים רותחים (שזה בעצם תה) נשמע בדיוק כמו כל הסימפטומים לטונסיליטיס דלקת גרון די חמורה. אז נכון שתה לזמן הקצר מאוד ישכיח מעט את הכאב, אבל בגלל שהדלקת די קבועה ולא מחלימה, דבר שאגב לא כל כך נדיר גם במציאות. ניתוח פשוט של הסרת השקדים היה מבריא אותו!!!!

SaberTooth

New member
אני חושב...

שהמחלה של רייסלין אמורה להיות מחלה קסומה. גם אם לא, יכול להיות והרופאים ("רופאים"...) בקרין לא מכירים את המחלה שאתה הזכרת ו/או לא יודעים שהסרת השקדים מרפאת אותה.

קרוב יותר לדלקת ראות

הוא מעולם לא התלונן על כאב גרון... את הסיבה למחלה תמצא בספר "כבשן הנשמה".

Miss Pigmelion

New member
חחחחח..|מיעו|

רייסטלין- פנה מיד לרופא הקרוב לביתך לבדיקה שנתית. אפשר לעשות טופיק: מחלות חברי הרומח.

DrorCh

New member
אגב אם מישהו פה שם לב

רייסטלין תמיד מתואר כשבר כלי מהלך לעומת אחיו קרמון הענק והשרירי אבל בכל העטיפות ובכל הציורים רייסטלין נראה חסון לא פחות מקרמון ובעצם חוץ מהעובדה שיש לו שיער לבן הוא נראה בריא כמו שור.

Miss Pigmelion

New member
מה שנכון נכון אבל|מיעו|

רייסטלין בעיר מתחת לגלימות כך שלפי כפות הידיים לא ניתן להבחין כל כך...

KagomeSama

New member
אז ככה...

כמו שאמרו קודם, את הסיבה למחלה תמצא בכבשן הנשמה. גם אני חושבת שהמחלה היא בעיקר קסומה. אחרי הכל, רייסטלין פחות או יותר הקדיש את הנשמה שלו לקסם. תרתי משמע. מלבד זאת, שכל הסימנים מצביעים על אסטמה. אסטמה וברונכיטיס.

נצל"ש (ככה, לא?)

אההה... שמתי לב שיש כאן כמה כינויים מאוד מעניינים, אז אולי כל אחד יספר למה הוא בחר את הכינוי שלו או משהו...? אפשר גם לעשות את זה בקשר לחתימה...
אוקיי! אוקיי! לא חייבים לעשות את זה! לא צריך לסקול אותי...

למעלה