המחלה של עפר שכטר

scorer2

New member
המחלה של עפר שכטר

הייתי בצלומים של מועדון לילה ביום חמישי. אם אתם חושבים שעפר סתם היה שקט אתמול בצילומים, וזה הכל קטע של עריכה, אתם טועים, הוא היה שקט כל הזמן. בהספקה של הצילומים אחרי שהוא חזר מהשירותים אורי גוטליב ניגש אליו והוא שאל אותו משהו שלא הצלחתי לשמוע, ואז עפר אמר לו שהוא כנראה חולה, ואורי ניסה לעודד אותו, ועפר היה ממש עצוב. והם המשיכו לצלם והפסיקו שוב וארז אמר לעפר שישב לידו אם הכל בסדר איתו, ועפר אמר שכן ושימשיכו. בקיצור נראה לי שעפר חולה במשהו או שקרה לו משהו ממש עצוב!

0ליוש0

New member
אמממ...

קודם כל בואי לא נמהר לשפוט שהוא חולה במשהו יכול ליהיות שהוא סתם היה מצונן ולא הרגיש טוב או היה עצוב בגלל משהו.. ואם עפר אמר לאורי שהוא כנראה חולה יש מצב שסתם התקרר וניהיה מצונן או משהו... ואולי סתם הוא היה עצוב בגלל משהו הוא בנאדם אולי היה לו יום רע.. ובקיצור אני מקווה מאד שהוא בריא ואם הוא חולה[חס וחלילה] שירגיש טוב ויבריא מהר:]

scorer2

New member
אני בן.

ועפר דיבר בפלאפון וכשהוא ניתתק אורי ניגש אליו, ואז עפר אמר לא שהוא כנראה חולה. ואורי עודד אותו. לא נראלי שזה סתם צינון, הוא כנראה חיכה לשיחה הזאת כדי שיגידו לו איזה תוצאות של בדיקה או משהו..

0ליוש0

New member
סליחה אני מצטערת לא שמתי לב.. חחח:]

לדעתי עדיף שלא להסיק מסכנות בינתיים ואני לא אומרת שאתה משקר או משהו מה פתאום אבל אולי זה באמת היה משו סתמי ואני מקווה מאד שכך.. ואני מאד מקווה שזה באמת כלום ושיהיה בריא וירגיש טוב

מיתרוש5

New member
יש לי הרגשה שעפר דיבר

בפלא עם חברה שלי כי היא נראלי דיברה איתו באותו יום..לא בטוח..

למעלה