המחלה המסתורית שלי!!

המחלה המסתורית שלי!!

אוקיי אז כתבתי על זה בפורום מיכאלה... זה ככה... אוקיי מאז המפגש פורום יש לי כאבי ראש חזקים וכל הזמן!! זה התחיל להפריע לא הלכתי לביצפר כמה ימים הייתי הולכת בין רופאים וכאלה ולא גילו מה יש לי!! ביום שלישי הלכתי למיון בערב כי כבר לא יכולתי יותר... אז הלכתי ובדקו אותי וכאלו ורצו לעשות לי CT (סריקת ראש כזאת כדי לגלות אם יעש גידול!) לא הצליחו לעשות לי בלילה אז אמרו לי לחזור ולעשות אותו בבוקר... חזרתי בבוקר בדקו אותי שוב... ו...שלחו אותי לCT עשיתי אותו והתוצאות הם...... אין לי גידול.... איזה יופי!! זה אומר שאני צריכה ללכת לנוירולוג אבל לפחות אין לי גידול!! וזהו אחרי זה ביקרתי את ידיד שלי שהיה באותו בית חולים ואז הלכתי למשחק שלי (כדור יד) היה לנו משחק ניצחנו את עומר (זה ליד ב"ש נראה לי) וניצחנו את קרית אונו... יההה הרצליה על המפה.. אז תהפכו את זה ליום שלכם או משו... ובת אל בקשה אל תמחקי את זה... זה חשוב לי!! תודה ולתגיבו

לירוש אין לי גידול!! זה כל הקטע!!

ומה את בשוק?!?! ראיתם מה כל השלמות שלכם עשתה לי??? פגשתי אותכם והראש התפוצץ לי משלמות יתר

גיגי123

New member
חחחח...אולי מהשלמות שלךךך../images/Emo98.gif

הראש שלך לא יכל לעמוד בפני השלמות

גיגי123

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo98.gif

לא
בגללךךךךךךךך

איזה מושלמים!!

אני מאוהבת עכשיו...
יהההה אני עכשיו מורידה את התמונות מהמפגש פורום בחנוכה... חיחיחי משתוקקת לעלות את זה לפורומיכאלה לעלות גם פה??

למעלה