המחזמר היומי-יום שני (6\7)

SupeRonit

New member
המחזמר היומי-יום שני (6\7)

אה
סליחה.התבלבלתי בכותרת..פשוט עם כל השירים של ניק,וזמרה של קייטלין-התבלבלתי.. אהבתי את הרוח בסוף,אפילו שזה היה מגוחך... והקע עם הקרם שיזוף
הופ פשוט מצויאה מהשחקנים המבוגרים איכויות בשפע
ואיך הקטור רץ לחדר של קייטלין
** המשך יבוא ..

lely

New member
לא יודעת מה איתכם

אבל לי אישית הפרק הזכיר בצורה מחרידה את מרקו.... dady dady wher is mom mom? mom? mom??? בקשר להופ...את צודקת מאה אחוז...היא פשוט מלאכית.לא הבנתי מה הבעיה של סטפני.. מה הבעיה שלה לפרגן? אפילו בטיילין היא חושדת? שתבין שלא כולם אינטרסנטים כמוה ושבאמת יש גם נשמות טובות בעולם

Elanor Rigby

New member
אני דווקא נהניתי מהפרק..../images/Emo96.gif

אני כבר מתה שסאם וקייטלין יגלו שהן אמא ובת...

S c a r l e t t

New member
חחח

הופ כזאת מקסימה...אני בעד לתת לה הרבה יותר זמן מסך ומהר! בכל אופן היה פרק נחמד...לא ראינו יותר מידי את ברוק שזה כבר טוב וגם שראינו אותה היא לא בכתה אז בכלל אין מה להתלונן הקטור מרגיז אותי, שיספר כבר לקייטלין או לפחות שילך לדבר עם סאם, אוף איתו! קייטלין וסאם כאלה חמודות והקטע בסוף עם הרוח היה נחמד

Mighty Morphin

New member
מזל שהראו היום את סאם

לא יודע איך הייתי סובל את הפרק בלעדיה
וגם אני, כמו הרבה פה, רוצה כבר לראות את הפרק שבו קייטלין וסאם יגלו שהן אם ובת.

SupeRonit

New member
מיני סקר-מהי האירוניה הגדולה בפרק??

א.שהקטור רצה להרחיק את קייטלין מפורסטר (לכאורה לטובתה האישית),ובכך קירב אותה עוד יותר לסאם-בכך שהיא עברה ל"עיצובי לוגן",לעבוד לצדה (והרי זה מה שהקטור ניסה למנוע).. ב.שניק יהיה הראשון שייצעק בין הסדינים של ברוק,בגלל שהוא נשרף מה
,ולא בגלל משהו אחר *
* תתחילו להצביע ולהגיב לא. הצביעו
(כי זהו צעד שמקרב בין אם לבתה-צעד שיביא לשלמות של של הלב שלהן) לב. הצביעו
(כי לצעוק במיטה של ברוק מהסיבות הלא הנכונות-זה שובר את הלב)

S c a r l e t t

New member
../images/Emo23.gif

בגלל שממש לא אכפת לי מברוק סחתיין על המקוריות, רונית

SupeRonit

New member
../images/Emo51.gif יש לי וידוי

חשבתי על הקטע עם הקטור,כבר במהלך הפרק..ואז אמרתי לעצמי שאני חייבת למצוא דרך להעביר לכם את זה בדרך מיוחדת-ואז אמרתי "מיני סקר",ושברתי את הראש מי יעמוד מול המתחרה ראשון-ואז חשבתי על הסדינים של ברוק
איזה וידוי מפגר,סתם לא מקדם אותנו לשום מקום..

SupeRonit

New member
../images/Emo23.gif

חחחחח-לאף אחד לא אכפת מ"הסדינים"
של ברוק

danielwhatu

New member
כבר הרבה זמן שלא ראינו פרק כזה!!

לדעתי זה הייה אחד מ10 הפרקים הטובים של השנה האחרונה........ באמת שנהנתי לראות אותו..

למעלה