המחזור ה-23 בסרייה A

borat1

New member
המחזור ה-23 בסרייה A

גם במחזור הזה אנחנו מתפנקים בשתי משחקים מרכזיים שמבטיחים הרבה. את הראשון נקבל כבר הערב כאשר נאפולי תארח את מילאן. הקבוצה של בניטז נמצאת בכושר רע שמתבטא ברצף איום של ארבעה משחקי ליגה ללא ניצחון, מה שמעמיד בסכנה את המקום השלישי שמוליך למוקדמות ליגת האלופות. באמצע השבוע היא המשיכה את המפלה מברגאמו עם הפסד 2-3 לרומא בחצי הגמר הראשון של הגביע. החזרה הביתה ועוד למשחק רווי אמוציות כמו נגד מילאן (שגם היא לא בשיאה), יכול להוות פלטפורמה מושלמת לחזרה על מסלול ההצלחות ויציאה מהמשבר. מילאן מחזיקה במאזן נאה יחסית של 10 נקודות בשלושת המשחקים תחת סיידורף והיא תרצה לחזור למסלול הניצחונות במגרש בו לא ניצחה בשתי העונות האחרונות. מייקל אסיין ועאדל טרראבט צפויים לערוך בכורה אצל מילאן. אצל נאפולי זה עשוי להיות הבלם הברזילאי הנריקה, שהיה בעבר למי שזוכר שחקן רכש די כושל של גוורדיולה בתחילת דרכו בברצלונה. הסיכוי שלא יהיה במשחק הזה לפחות 2 שערים דומה לסיכוי שירד גשם מתישהו בימים הקרובים..

Napoli (probable): Reina; Maggio, Fernandez, Albiol, Ghoulam; Inler, Jorginho; Callejon, Hamsik, Mertens; Higuain
Milan (probable): Abbiati; Abate, Rami, Mexes, De Sciglio; Montolivo, De Jong; Honda, Robinho, Taarabt; Balotelli

המשחק השני הוא הדרבי דה לה קפיטלה שיערך בצהריי ראשון (מסורת שהתפתחה בשנים האחרונות שנועדה בין היתר להקל את מלאכת האבטחה למשחק הטעון בליגה). רומא כאמור נחה במחזור הקודם בגלל תנאי מזג האוויר, מה שגרם לפער בינה לבין יובה לצמוח ל-9 נקודות בלי שיהיה לה הרבה מה לעשות בנידון. העובדה הזאת עשויה לשחק לטובתה מאחר והיריבה שלה היא קבוצה אחרת לגמרי תחת שרביטו של אדי רייה. לאציו לא נוצחה כבר חמישה משחקים ונראה כי היא חזרה להפגין מעט מהאיכות שאפיינה אותה בעונות האחרונות. רודי גארסיה צפוי להמשיך להשתמש במיראלם פיאניץ' כ'אס' שעולה מהספסל, ובראג'ה ניאנגולאן בהרכב הראשון (שיצא בטח בסביבות הדקה ה-65 לטובת הבוסני). טורוסידיס ימשיך לתפוס את מקומם של באלצרטיי ודודו הפצועים באגף שמאל. אצל לאציו, קלוזה כשיר אחרי שהיה ספק לגבי כשירותו. שימו לב לקייטה באלדה, חלוץ סנגלי צעיר בן 18 שנראה כמו פצצת כישרון מהלכת, שע"פ מה שחושבים העיתונאים, יפתח בהרכב של רייה לצידו של קלוזה אחרי שעד עכשיו קיבל בעיקר פירורים פה ושם.

Lazio (probable): Marchetti; Biava, Dias, Radu; Cavanda, Ledesma, Onazi, Lulic; Candreva, Klose, Kelta Balde Diao
Roma (probable): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Torosidis; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho

יתר המשחקים:

יום שבת:
19:00 פיורנטינה-אטלאנטה :: ארטמיו פראנקי
19:00 אודינזה-קייבו :: פריולי
21:45 נאפולי-מילאן :: סן פאולו – ספורט 5 פלוס (משולב עם משחק מהליגה הספרדית).

יום ראשון:
13:30 טורינו-בולוניה :: אולימפיקו (טורינו)
16:00 סמפדוריה-קליארי :: לואיג'י פראריס
16:00 פארמה-קטאניה :: אניו טארדיני
16:00 ליבורנו-ג'נואה :: ארמנדו פיקי
16:00 הלאס ורונה-יובנטוס :: מרק'אנטוניו בנטגודי – חמש פלוס לייב
16:00 לאציו-רומא :: אולימפיקו (רומא) – ספורט 2
21:45 אינטר-סאסואולו :: ג'וזפה מאצה (סן סירו) – ספורט 1

רז 1978

New member
מקווה מאד שנאפולי תנצח

לא רוצה שנאפולי תאבד את המקום השלישי המוליך לליגת האלופות

רוצה לראות אותם בליגת האלופות גם בעונה הבאה

borat1

New member
עדכון לגבי נאפולי מילאן:

קאקה שהיה חולה בימים האחרונים נמצא עדיין בספק למשחק, הונדה לא נמצא בכלל בסגל (בניגוד למה שכתבתי בהרכב המשוער) בגלל פציעה. במקרה כזה טררבט כמעט בטוח יערוך בכורה כאשר ישנו סיכוי שאבאטה ישחק בקישור הימני.

borat1

New member
בהרכב:

NAPOLI: Reina; Maggio, Fernandez, Albiol, Ghoulam; Jorginho, Inler; Mertens, Hamsik, Insigne; Higuain

MILAN: Abbiati; De Sciglio, Rami, Mexes, Emanuelson; Essien, de Jong; Abate, Taarabt, Robinho; Balotelli

הרכבים רישמיים כמובן.

somone141

New member
למה צ'רלטון לא משדרים את נאפולי-מילאן?

הם רגילים לשדר ליגה איטלקית בשעות האלה.
וערוץ 5.. כאילו קשה לשדר את המשחק ב-57 או 58? למה סיכום ליגת העל צריך להיות בשני ערוצים?

מצד שני לשמוע את מלר צורח וצוגח אחרי 5 דקות גורם לך לרצות לוותר על התענוג. פתיחה טובה של המשחק, אגב.
אני תוהה אם למילאן כדאי בכלל לנצח, הרי ליגה אירופית היא לא כוס התה של ברלוסקוני ושות', אז למה המאמץ והחיזוקים בינואר?

לגבי אינטר הדעה שלי היא אחרת. אני מאוד אשמח לראות אותנו נאבקים על המפעל הזה בשיא הרצינות. אז כסף אין שם אבל היוקרה תמיד הייתה.

borat1

New member
לא כוס התא

אבל כאן נכנסת החשיבות של שמירה על הדירוג של הקבוצה באירופה. גם ככה הדירוג שלנו לא בשמיים, ככה שעונה בלי שנשיג נקודות באירופה ולכל פחות נשמור על הסטטוס שבו אנחנו נמצאים היום, יסדר לנו בעונות הבאות שנגיע לליגת האלופות הגרלה כמו שיובנטוס ונאפולי מקבלות בשנים האחרונות, מה שאנחנו לא רוצים. רומא הולכת לחזור השנה לליגת האלופות, שתיהיה ההגרלה, שים לב מה שווים כל כך הרבה שנים בלי אירופה (= בית מוות עם סיכוי טוב לעוף גם כשיש להם קבוצה מצוינת).

ולגבי השידור. לצ'רלטון אין זכויות למשחקי הבית של נאפולי. הן שייכות לערוץ הספורט.

Puskas

New member
כלום לא יעזור למילאן השנה

קבוצה חלשה מאוד שבמזל לא נפלה למאבקי תחתית.
בכל מקרה, היום יובנטוס חייבת את ה-3 נק' כי יש לי הרגשה שרומא עוד תייצר רצף ניצחונות נוסף השנה.

borat1

New member
וגם כנראה שכלום לא יעזור בעונה הבאה

אלא אם כן סיידורף יתגלה כעוד איזה מאמן גאון שברלוסקוני גילה לפני כולם, ואני עדיין לא רואה אפילו שמץ של גאונות חוץ מטעויות מביכות של טירון. במקום לתת לטאסוטי את המושכות עד סוף השנה ובקיץ להביא איזה פראנדלי או ספאלטי הולכים אצלנו על הרפתקאות מפגרות. במצב בו הליגה איבדה את הכרטיס ה-4 והתחרות רק הולכת ונעשית קשה וצפופה יותר אין מקום להימורים פרועים כאלה. אני מאוד מודאג מהעתיד.

somone141

New member
מי מבטיח שפראנדלי או ספאלטי יצליחו?

עם סגל בינוני שכזה?
הלכו על מאמן שמתאים לקאדר הקיים. גם מוריניו לא יביא קבוצה כזו לטופ 3.

ובכלל, כל עוד מילאן נשענת על מצבי הרוח של באלוטלי, כי הוא המוציא לפועל העיקרי שלה, אני לא רואה שמשהו ישתנה לטובה.

כי ספאלטי ופראנדלי הצליחו עם סגלים בינוניים.

אף אחד לא יודע למה סיידורף מתאים, בכלל הצעד הזה של לגרום לשחקן לפרוש ממשחק כדי לאמן קבוצת פאר הוא שכונתי לאללה, מתאים לכדורגל שלנו.

borat1

New member
לגמרי

ספאלטי עשה ברומא את מה שגארסיה

עושה עכשיו, ופראנדלי הביא את פיורנטינה לצ'מפיונס פעמיים (כן, מבחינתי פעמיים, עוד חצי דקה מול ורדר ברמן).

borat1

New member
תביט על הסגל הזה ועל הקבוצות

שנמצאות מעלינו לא כולל השלישייה הראשונה, יעני, לאציו, טורינו, פארמה ואפילו אתם, הסגל הזה באמת כזה "בינוני" בהשוואה אליהם שהוא שווה מקום 10 אחרי 23 משחקים? לא מאמין וקשה לי לקבל את זה.

אף אחד לא מבטיח שום דבר, אבל כמו שסלי ציין, אלה מאמנים עם ניסיון מוכח בקבוצות עם אמצעים דלים בהרבה משל מילאן. ההיגיון אומר שאם ספאלטי ופראנדלי עשו קסמים בפיונרטינה ורומא, הם מן הסתם יעשו עבודה דומה במועדון עם תנאים הרבה יותר טובים. לקחת בנאדם כמו סיידורף שעוד לא קרע חליפת ורסצ'ה ולמנות אותו למאמן כי "יש לו את המסורת המילאנזית וכריזמה" זה להוריד את מעמד המאמן לזנות.

somone141

New member
אני לא תמכתי במינוי סיידורף

כנראזורי אולי כן, אבל די הופתעתי איך הגיעו לבנאדם שעדיין שיחק כדורגל ודי בהנאה בברזיל. נדמה לי שסיידורף עצמו לא תיכנן לאמן בשלב כ"כ מוקדם. אולי עדיף היה להמשיך עם טאסוטי ולבדוק אופציה בכירה בקיץ. אבל שוב, כל עוד אין חשיבה להשקיע בסגל, זה באמת ישנה מי יהיה על הקווים? באמת לא רואה את ספאלטי מאפיל על קבוצות כמו נאפולי, רומא ופיורנטינה.

"גביע אטלנטי, קופנהאגן איסלנד"?!

מה זה המפעל שמשודר לשם שינוי ביורוספורט 2?

למעלה