המחזור ה-22 בסרייה A

borat1

New member
המחזור ה-22 בסרייה A

נגמרו הקניות, זמן לחזור להתרכז בכדורגל נטו. שתי משחקי דרבי לוהטים צפויים לעמוד במרכז העניינים של המחזור הקרוב. האחד עירוני גרידא על יוקרת העיר ג'נואה והשני מכונה דרבי עקב יוקרתו הרבה ברמה הארצית, והכוונה היא כמובן ליובנטוס – אינטר. הקטר הטורינזי מעט האט במחזור הקודם מול לאציו, אך גם בעשרה שחקנים, חניכיו של קונטה לא היו רחוקים מלרשום ניצחון 13 ברצף. אינטר רשמה שיא שלילי חדש עם תיקו 0 משמים בביתה מול האחרונה בטבלה ותקווה שהאנרגיות הרבות שמביא עימו המשחק יגרמו לשחקנים להתעלות על יכולתם הבינונית במשחקים האחרונים. ג'נואה וסמפדוריה לא נמצאות בעונה גדולה אך האווירה במשחקים האלה תמיד מספקת תחושה של משחק גדול, גם אם הרמה לא תמיד תואמת. המשחק היה אמור להתקיים בראשון בצהריים לטובת האסייתים, אך מחאה חריפה של שני מחנות האוהדים דחתה אותו בסופו של דבר לשני בערב. אם תשאלו אותי, מועד ראוי יותר למשחק הזה.

מה עוד מחכה לנו? סיידורף ינסה להשיג ניצחון שלישי רצוף מול טורינו בבית, משימה קשה לכל הדעות מול הצמד צ'רצ'י- אימובילה שמרעידים העונה רשתות. רומא תארח את פארמה שנמצאת בכושר מצויין שמתבטא במאזן יפה מאוד של ארבעה ניצחונות רצופים. נאפולי תצא למגרשה הלא פשוט של אטלנטה בתקווה לחזור עם שלוש נקודות לראשונה זה שתי משחקים.

יום שבת:
19:00 בולוניה - אודינזה :: רנאטו ד'לארה
21:45 קליארי - פיורנטינה :: סנט'אליה
21:45 מילאן - טורינו :: ג'וזפה מאצה (סן סירו) – ספורט 1

יום ראשון:
16:00 רומא - פארמה :: אולימפיקו (רומא) – ספורט 2
16:00 אטאלנטה - נאפולי :: אתלטי אצורי ד'איטליה – חמש פלוס לייב
16:00 קטאניה - ליבורנו :: אנג'לו מאסימינו
16:00 קייבו - לאציו :: מרק'אנטוניו בנטגודי
16:00 סאסואולו - ורונה :: צ'יטה דל טריקולורה
21:45 יובנטוס - אינטר :: יובנטוס סטאדיום – ספורט חמש פלוס

יום שני:
21:45 ג'נואה - סמפדוריה :: לואיג'י פראריס – ספורט 2

רז 1978

New member
עצוב שהמשחק בין יובה לאינטר

הוא לא משחק צמרת ושהפער בינהם עומד על 23 נקודות (וזאת למרות שאני לא מחבב את אינטר)

עתוב עוד יותר האפשרות שלעיר מילאנו לא תהייה נציגה בליגת האלופות בעונה הבאה
מאז ליגת האלופות גדלה ל 32 קבוצות לא זכורה לי עונה בליגת האלופות מבלי שהעיר מילאנו הייתה מיוצגת שם

רז 1978

New member
עצוב כי פעם אלו היו משחקי צמרת

אבל מה לעשות אי אפשר להיות כל הזמן בצמרת וכמו שאינטר ידעה כמה שנים רצופות של אליפות וצמרת עכשיו היא בצד הבצורת

ifa1111

New member
בדיוק

אז אין פה שום דבר עצוב סיפור . כל הכבוד ליובה על ההתאוששות מהפגיעה שספגה ואם אינטר תנוהל נכון (הבנתי שבקיץ גם הולכים להשקיע שם כסף) אז גם היא תחזור לקדמת הבמה.

מה רע לראות שם את נאפולי, רומא או פיורנטינה במקום? נהדר!

borat1

New member
אטלאנטה הולמת בנאפולי

3 משחקים ללא ניצחון. מחזור הבא הם נגדנו בבית, המקום השלישי בסכנה. אם אינטר הייתה צריכה עוד זריקת אטרף, היא קיבלה אותה לפני דקות אחדות.

רומא פארמה הופסק בגלל גשם שהציף את המגרש וגרם לתנאים שמאפשרים משחק כדור מים, שזה לא מה שאנחנו רוצים לראות כמובן.

GentlePunter

New member
לא יודע, סלי

לא באמת מבין למה דווקא את בניטז מחפשים ב-
.

באופן אישי, אוהב ומעריך אותו מאד.

גם אני אוהב ומעריך אותו, אבל

באמונה שזה יותר המאמן של ולנסיה ופחות של ליברפול.

somone141

New member
מצארי

מערך פחדני, משדר תבוסתנות לשחקנים שלו.
לא המאמן המתאים לאינטר, ואני מבסס את הדעה הזו כבר זמן מה.

השחקנים של אינטר פשוט בינוניים, ולא מזיז להם המצב של הקבוצה, שלא ניצחה איזה חודשיים כבר. ראיתי היום הרבה יותר רצון ונחישות אצל יובה, כל השלושה שערים זה נחישות ורצון. ראשונים לכדור. מאינטר כיום נשאר רק השם, בדיחה מה שהקבוצה הזו מראה. חבורה של אפסים כלומניקים.

Puskas

New member
בתחילת העונה

היית בעד מצארי לא? אינטר הצליחה סבבה וטענת שהוא הסיבה.
לא שיש לי בעיה עם זה שאוהד יתהפך על מאמן פתאום אבל זה מעניין איך אינטר הפכה מקבוצה לא רעה לכזה פח אשפה תחת אותו המאמן ועם אותו הסגל.

Cade Foster

New member
אנשים התעוורו יותר מידי מה7:0 ההוא

בדיוק כמו היריבה העירונית שלהם, הם קבוצה בינונית מאוד. האפקט של מאמן חדש מחזיק איזה חודש לפני שהרמה האמיתית של הקבוצה נחשפת.

השחקנים בינוניים, ומצארי לא קוסם

אז אני לא מבין מה יש לבוא אליו בטענות, כדי לעשות באינטר את מה שעשה בנאפולי הוא יצטרך זמן. אף מאמן לא יוצא יותר ממנו.

borat1

New member
לא בטוח שרק זמן יפתור שם את הבעיה

יש להם הנהלה של דגנרטים שאני לא בטוח שניתן אפילו להפקיד בידיהם ניהול של פיצוציה. העסקה של בלפודיל, הפארסה של גוארין-ווצ'יניץ' - כל זה מתגמד אפילו מול ה-30 מיליון שהושקעו על קווארז'מה לפני כמה שנים (חשבתי שזה היה שיא שיהיה קשה לשבור), ככה שלבוא בטענות למצארי שהולך כזה בראדק מלמעלה זה מושפעיזם במיטבו.

אם הבעל הבית החדש שם רוצה שינוי, ליאונרדו לתפקיד הג'נרל מנג'ר. נאפולי ורומא מוכיחות השנה שאיכות העבודה של הג'נרל מנג'ר היא לעיתים קריטית יותר להצלחה מזהות המאמן. ליאונרדו עשה בהצלחה תפקיד דומה אצלנו ובפסג' בנה קבוצה אימתנית בלי לשחק יותר מדי בקקה (כמו סיטי בתחילת הדרך לדוגמה).

borat1

New member
א. לא מאמין

ב. אי אשפר לדעת.
ג. זה באמת משנה? בהכרח צריך "שייח" בשביל להצליח? רומא ונאפולי מתנהלות לפי הספר בלי להשתולל עם כסף שאין להם והנה הן מחזיקות בבסיס (הן כלכלי ומקצועי) שיכול לשמור אותם למעלה כמה שנים טובות. תפקיד של בעלים חדש, חוץ מכסף, זה להביא גם דרך התנהלות חדשה. בנתיים לא נראה שאינטר של טוהיר שונה כל כך ממה שהיה אצל מוראטי.

somone141

New member
יש ועוד איך מה לבוא אליו בטענות

המערך הפחדני של פלאסיו חצי חלוץ, במקום לתת לאיקרדי לשחק, הילד אחד מחלוצי הרחבה הטובים שיש כיום באירופה ואני לא מגזים, יש לו מאסה, יש לו כוח, יש לו ניתור, הוא יכול להחזיק כדור עם הגב לשער ולייצר לאחרים. אתה גם לא רואה הצטרפות של שחקנים, הם תקועים בשטח המגרש שלהם, מתבצרים בעמדות שלהם. ברור שזו הוראה ממאמן. הם לא חופשיים לעלות קדימה, רואים עליהם שהם חוששים.

הבאת גם את בלפודיל ואיפה הוא? אני אפילו לא יודע אם הוא עדיין בסגל או הושאל. במקום לצוות אותו או איקרדי, או שניהם יחד בהתקפה כשפלאסיו לא פוגע בכלום, אתה מתעקש על דבר שלא עובד. מדוע? כמו כן, שחקנים כמו קוזמנוביץ' וטאיידר יש בנוער, למה להשקיע כסף בחלשים האלה? ראית גם שיש לך בעיה בהגנה, למה לא התחזקת? ראית שההתקפה לא פוגעת חודשיים, למה לא להביא חלוץ אם אתה לא בונה על מה שיש לך? אתה רואה שריקי פח אשפה כבר תקופה, למה לא לזרוק אותו לספסל?

ההבאה של הרנאנס ב-20 מיליון בכלל מיותרת. שחקן בינוני מאוד עם כמה הבלחות, לא ראיתי שהוא לקח את לאציו לאיזה צמרת או משהו שקרוב לזה. בכסף הזה היית יכול להשקיע בשחקן הגנה ובחלוץ.

התנהלות מקצועית וכלכלית שהיא המשך ישיר לתקופת מוראטי.

למעלה