המחזור ה-18 בסרייה A

borat1

New member
המחזור ה-18 בסרייה A

יצאנו לפגרה עם דרבי מילאנזי ואנחנו חוזרים ממנה עם משחק גדול נוסף: יובה – רומא, משחק העונה בין שתי הקבוצות הטובות בליגה. הפתיחה המסחררת של רומא קצת דוהה למראה הכושר המטורף בו מצויה לאחרונה יובה (9 ניצחונת רצופים, שער חובה בודד במהלכם) אבל חניכיו של רודי גארסיה עדיין בלתי מובסים והם ירצו להישאר כאלה גם אחרי 11 וחצי בערב, גם אם לא כל שלושת הנוקדות יעשו את דרכם איתם לרומא. שתי הקבוצות עם סגלים מלאים, בריאים ומזומנים לתת את המשחק האיכותי ביותר שנראה בסרייה A העונה.

ומה עוד מחכה לנו? היום יצא המחזור לדרך במפגש בין קייבו לקליארי. בהמשך היום דרבי טוסקני יפגיש את פיורנטינה וליבורנו. מחר, נתחיל את היום בסן פאולו במפגש בין נאפולי לסמפדוריה ובהמשך נקבל חמישה משחקים בשעה 4 כשאת מרכז תשומת הלב ימשוך קרב התחתית המרתק בין בולוניה לקאטניה, שהחזירה לשורותיה את פרנצ'סקו לודי מג'נואה בתקווה שימנע ממנה להיות הסיצלאנית השנייה שיורדת ליגה תוך שנתיים. מילאן תשחק בסן סירו מול אטלאנטה ותציג לקהל את היפני הראשון בתולדות המועדון (ועל המגרש את עדיל ראמי שינסה לעשות סדר בהגנה הרופפת של אלגרי). פארמה מול טורינו במפגש מסקרן בין שתיים מהקבוצות המרעננות והמפתיעות העונה ומאוחר יותר בערב, לאציו, עם אדי רייה על הקווים, תארח את אינטר למשחק שיסיים את המחזור באולימפיקו.

יום ראשון:
16:00 קייבו - קליארי :: מרק'אנטוניו בנטגודי – חמש פלוס לייב
19:00 פיורנטינה - ליבורנו :: ארטמיו פראנקי
21:45 יובנטוס - רומא :: יובנטוס סטאדיום – ספורט 1

יום שני:
13:30 נאפולי - סמפדוריה :: סן פאולו – ספורט 5
16:00 מילאן - אטאלנטה :: ג'וזפה מאצה (סן סירו) – ספורט 1
16:00 קטאניה - בולוניה :: אנג'לו מאסימינו
16:00 ג'נואה - סאסואולו :: לואיג'י פראריס
16:00 פארמה - טורינו :: אניו טארדיני
16:00 אודינזה - הלאס ורונה :: פריולי – ספורט 5 +
21:45 לאציו - אינטר :: אולימפיקו (רומא) – ספורט 1
 

רז 1978

New member
למה המשחקים באיטליה משוחקים

על פני ראשון ושני ולא מוצא"ש וראשון?

בכל מקרה אני מאד מקווה שרומא לא תפסיד היום
לא שאני חושב שיש לה סיכוי לאליפות אבל פשוט אני לא רוצה שרומא תפסיד כדי שהליגה לא תיגמר מוקדם מדי
 

nyr1994

New member
תמיד יש מאבקי תחתית מרתקים

יהה רייט
 

borat1

New member
אנערף, כנראה בגלל איזה חג או משהו.

או שהאיטלקים העצלנים סתם לקחו להם עוד איזה day off. בכל מקרה, מה אכפת לי, יום שני ריק מבחינת כדורגל אז לספורט 1 אין ברירה אלא להכניס את המשחק של מילאן בלוח השידורים שלהם, ככה שאני לא צריך להסתבך עם לינקים באינטרנט.
 

Puskas

New member
יובה סוסים!

באו למשחק עונה ופשוט הפציצו והוכיחו שוב שהם רמה מעל הליגה.
 

nyr1994

New member
זברות אם כבר

אבל כאן לא נותר אלא לתהות היכן הם היו ממוקמים בליגה אמיתית(קרי:אנגליה וספרד בהנחה שהיו מתחרים על הסגנות בצרפת עם ליל ומונ-עכו ובגרמניה עם דורטמונד ולברקוזן על סגנות הבונדס)
 

Puskas

New member
בכל ליגה הם היו ממוקמים גבוה

בספרד הם היו מסוגלים לקחת מקום 2 או לכל הגרוע 3.
בגרמניה הם היו שווים סגנות לדעתי (בטח בעונה שבה דורטמונד מזייפת קשות),
בצרפת הם לדעתי עדיפים על מונאקו והיו נותנים מלחמה לפאריז על התואר.
באנגליה הם היו מסיימים טופ 3 לדעתי כי הם קבוצה יותר חזקה מארסנל, ליברפול והיונייטד ורק צ'לסי וסיטי היו יכולות לסיים מעליהם.

כרגע יובה היא לא טופ 10 באירופה בוודאות אבל היא באזור הזה.
 

nyr1994

New member
בספרד הם היו 4

אחרי 3 הראשונות שעדיפות עליהם בוודאות
באנגליה אני מסכים שהם יכלו לתת פייט לארסנל אבל היו נכנעים לליברפול של סוארץ צ'לסי וסיטי עדיפות
 

Puskas

New member
אתלטיקו לא טובה מריאל

ובכל זאת היא מעליה כי ריאל לא משהו השנה.
אז יובה בתור קבוצה קשוחה ומנוסה הייתה יכולה לנצל את הואקום הזה גם.
אלו סתם שיחות באוויר, בשורה התחתונה יובה הייתה קבוצת צמרת בכל ליגה מובילה באירופה ומכל ליגה מובילה באירופה הייתה משיגה כרטיס לצ'מפיונס.
 

nyr1994

New member
אין וואקום

אתלטי טובה מיובה נכון לעכשיו יובה נחותה משלושתן והיתה מקום 4 עכשיו כי יש לשער שהם בכל זאת עדיפים על בילבאו ויאריאל

פאקינג נצחון אחד בששת משחקי ה-CL ועוד על הדנים האומללים וגם זה בזכות פנדלים מפוקפקים לא מרמז על יותר מזה
 

רז 1978

New member
יש לנו כבר אלופה ראשונה בדרך

אמנם עדיין סיבוב שלם לפנינו באיטליה אבל קשה להאמין שרומא תהייה מסוגלת לחזור מפיגור של 8 מיובה

יש משפט חכם שאומר אף אחד לא זוכר מי היה הסגן של בר כוכבא, במקרה הזה אף אחד לא יזכור בעוד כמה שנים איך רומא פתחה את העונה בצורה מוחצת של 10 ניצחונות רצופים

יזכרו רק את האליפות של יובה העונה הנוכחית
 

ifa1111

New member
מטרות

אם רומא תצליח בסופו של דבר להשיג כרטיס לצ'מפיונס בעונה הבאה זו תחשב עונה טובה מאוד.
למרות פתיחת העונה הטובה לרומא אין ולא היו את הכלים לרוץ לאליפות.

באופן דומה, לטעמי לפחות גם אתלטיקו וליברפול שעשו חצי עונה ראשון מעולה או ליל בצרפת ישמחו ממקום בצ'מפיונס ליג בעונה הבאה גם בלי מאבק אמיתי על התואר.
 

nyr1994

New member
אינטר-נאציו-נאל

הורג אותי שיש כאלה שאשכרה מצפים בכליון עיניים לראות משחק כזה חסר משמעות
 

Mellow29

New member
די נטאלה פורש בסוף העונה

אחד החלוצים האיטלקיים הגדולים בשנות ה-2000, ובאופן כללי אחד מבין מעט מאוד איטלקים שאני מחבב (רובם בני דורו, כמו דל פיירו וטוטי).

בשנה שעברה אני זוכר אותו מתעלל בהגנה של ליברפול בליגה האירופית, ניצח כמעט לבדו באנפילד 3-2. במחזור האחרון אודינזה כבר לא הייתה תלויה בעצמה, ליברפול הובילה 0-1 והייתה צריכה לנצח, במהלך האחרון של המשחק די נטאלה שלח וולה מתוך הרחבה שכמעט גילח את המשקוף והוריד לי את הלב לתחתונים.
 

nyr1994

New member
מדכא לראות סריה במיוחד קב' כאודינה

שרוב משחקיהן מתקיימים במפלצות בטון שוממות

אין שום אינטרס שקב' כאלו תצלחנה כך שפרישתו היא בהחלט בשורה חיובית
 

borat1

New member
אגדיל ואומר - אחד הגדולים שידע הכדורגל

האירופי בעשור וקצת האחרונים. רק לסבר את האוזן: 7 עונות ברציפות שהוא כובש דו ספרתי בליגה, ארבע מתוך שבע העונות האלה (גם ברציפות) כובש יותר מעשרים, פעמיים מתוך ארבעת העונות הללו היה מלך השערים של הליגה (2010, 2011).

אז כן, קל להגיד שהוא היה הכוכב וכולם עבדו בשבילו וכו', אבל זה "מתאזן" עם העובדה שלא הייתה עונה שבה הקבוצה שלו לא איבדה כוכב משמעותי אחד לפחות ונאלצה לבנות מחדש קיץ אחר קיץ והוא המשיך להפציץ כאילו כלום לא קרה (מה שאפשר גם לזקוף לזכותו של המאמן האדיר שלו).

ואגב, אם כבר ב"קשישים" עסקינן, אז נאמר על לוקה טוני? 7 בישולים, 9 שערים, הקבוצה שלו (עולה חדשה!) מקום חמישי ושווה יורופה ליג בשקט אם תמשיך ככה. בדומה לדי נאטלה, בנה את עצמה מאפס, התחיל לשחק בליגה הראשונה בגיל מאוחר יחסית אחרי שהיה נוסע בתחבורה ציבורית כמה שנים טובות לאימונים של כל מיני קבוצות מכל מיני חורים ומדהים לראות איך האופי האדיר הזה שהביא אותו לטופ שומר אותו שם ועוד אחרי שלכולם היה נדמה שהקאמבק אשתקד בפיורנטינה היה על הדי הדלק האחרונים שלו. בקצב הזה, פראנדלי לא יוכל להתעלם, מה זה לא יוכל, אוי ואבוי אם יתעלם.
 
למעלה