המחזור ה-17 בסרייה A

borat1

New member
המחזור ה-17 בסרייה A

2013 תיסגר באחת הפלטפורמות הגדולות ביותר שיש לכדורגל האיטלקי להציע – הדרבי דה לה מדונינה. אין חולק ששתי הקבוצות רחוקות משיאן העונה. מילאן עם ניצחון אחד בשמונת המשחקים האחרונים, שעל המתרחש בה נאמר כבר הכל ובחדרי חדרים מתחילים כבר לתכנן את העונה הבאה, ואינטר, שמגיעה אחרי תבוסה בנאפולי, סופרת כבר 4 משחקים ללא ניצחון. אבל כל הנתונים והסיפורים הללו חסרי משמעות, כי כידוע, לדרבי חוקים משלו. הקבוצה הפורה של מצארי (ההתקפה הטובה בליגה) צפויה לעלות עם מערך שלושת הבלמים (אליו הקבוצה עדיין לא מצליחה להסתגל, לראייה משחק ההגנה הירוד של הקבוצה) שיכלול את חואן חסוס, קמפניארו ורואלנדו ועם קישור מעובה בשלושה שחקנים חרוצים במרכז בדמות סאנטי, טאיידר וקוצ'ו קאמביאסו. בחוד ישחקו גוארין (כנראה במשחקו האחרון בקבוצה) ורודריגו פלאסיו, מאנדרייטדים הגדולים שיש בליגה. מהעבר השני, האורחת במשחק הזה, מילאן, תעלה עם שתי חלוצים (מאטרי ובאלוטלי), בעיקר בגלל אילוצי פציעות שלא מאפשרים ציוות של קאקה ועוד קשר תוקף מאחורי חלוץ בודד (דבר שישתנה מהמחזור הבא בו קאייסוקה הונדה יוכל ליטול חלק). מאחוריהם, קאקה, בדרבי ראשון זה חמש שנים (לפני 10 שנים, הוא כבש את שער הבכורה שלו במדי מילאן נגד אינטר), ושלישיית האמצע תורכב מפולי, דה יונג ומונטארי (מונטוליבו מושעה). אגב, הקורבה נורד של אינטר יוכלו ליטול חלק במשחק לאחר שהעירור התקבל בבית הדין של ההתאחדות האיטלקית.

פרט לדרבי, כמה מפתיע, יש עוד משחקים. נאפולי תתארח אצל קליארי וליבורנו תארח את אודינזה במשחקים שיוציאו לדרך את המחזור. בראשון בצהריים בולוניה השוקעת צריכה כל נקודה במשחק ביתי מול ג'נואה, שמצידה רוצה צמרת. ב-4 יערך רוב המחזור כשכל העיניים יהיו נשואות למשחקי שתי המוליכות: יובה שנמצאת בריצה מטורפת ועם פלוס חמש בראשות הטבלה תצא לברגמו למגרשה הלא פשוט של אטלאנטה, רומא עם משחק קל על הנייר, נגד האחרונה בטבלה קטאניה, תקווה להיות שם כשיובה (אולי) תמעד. בנוסף לשני אלה, ורונה ולאציו, שתי קבוצות שדי קרובות אחת לשנייה בטבלה, יפגשו בבנטגודי. לאציו קיבלה במחזור הקודם חזרה את מירו קלוזה, שגם כבש צמד ונראה כי חזרתו עשויה לרומם קצת את מצבם של הנשרים. טורינו תקווה להמשיך לצבור מומנטום נגד קייבו.

יום שבת:
19:00 ליבורנו - אודינזה :: ארמנדו פיקי – ספורט 5
21:45 קליארי - נאפולי :: סנט'אליה – ספורט 2

יום ראשון:
13:30 בולוניה - ג'נואה :: רנאטו ד'לארה
16:00 רומא - קטאניה :: אולימפיקו (רומא) – ספורט 2
16:00 אטאלנטה - יובנטוס :: אתלטי אצורי ד'איטליה – חמש פלוס לייב
16:00 הלאס ורונה - לאציו :: בנטגודי – ישיר בספורט – ספורט 5 פלוס
16:00 סמפדוריה - פארמה :: לואיג'י פראריס
16:00 סאסואולו - פיורנטינה :: צ'יטה דל טריקולורה
16:00 טורינו - קייבו :: אולימפיקו (טורינו)
21:45 אינטר - מילאן :: ג'וזפה מאצה (סן סירו) – ספורט 1 וספורט חמש פלוס

*קרדיט לkimai על התמונה (שמעכשיו תפאר כל סיקור שאני אעלה). מחזור מהנה!

afc2

New member
0-4

פורצה נראזורי

Puskas

New member
יובה בכושר טוב בליגה

מקווה שהם ינצחו גם את אטלאנטה ויש לי תחושה שרומא תפשל בבית נגד קטאניה, מה שיגמור את הסיפור של האליפות.

רז 1978

New member
אין דבר יותר מושלם

מאשר לסגור את שנת 2013 עם דרבי של מילאנו

מוזר קצת בשבילי שהדרבי הזה הוא לא דרבי צמרת אחרי שבעבר התרגלתי לראות את הדרבי הזה כדרבי צמרת

borat1

New member
הנה ההרכבים הרישמיים:

INTER: Handanovic; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Zanetti, Cambiasso, Taider, Nagatomo; Guarin, Palacio

MILAN: Abbiati, De Sciglio, Zapata, Bonera, Constant; Poli, De Jong, Muntari; Saponara, Kakà, Balotelli

פאק. ספונארה עם בכורה בהרכב, ועוד בדרבי! מקווה שהוא השתחרר מטראומת אייל גולסה...

borat1

New member
אגב

היום לא יהיו תצוגות תפאורה מצד שני הקהלים. המשטרה אסרה על אוהדי מילאן להכניס למגרש ציוד הכרחי ליצירת התפאורה, אוהדי אינטר החליטו להביע סולידריות וגם הם לא יעלו תצוגה (מחמם את הלב
).

רז 1978

New member
מה הסיבה

שהמשטרה אסרה על אוהדי מילאן להכניס ציוד ליצרת תפאורה?

somone141

New member
שתי קבוצות עלובות ומשעממות

עם שני מאמנים פחדנים.

לא פלא שהן מדשדשות בליגה מדשדשת. חבל על זמן הצפייה.

Puskas

New member
מילאן נורא מאכזבת השנה

אבל אצל אינטר זה לא מוסבר.. מצד אחד יש להם הצגות השנה ויש שם פוטנציאל בסגל ומאמן טוב ומוכח..
מצד שני, ביותר מדי מקרים זה לא בא לידי ביטוי והקבוצה פשוט לא יציבה..
אולי לך (אתה אוהד שלהם כמדומני) יש הסבר לסתירה הזו? ממש ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד..

somone141

New member
סגל בינוני שמבליח לעיתים רחוקות

הצגות נגד מי? ססאולו?

שיסביר לי אדון מצארי מדוע השחקן הכי טוב שלו - קובאצ'יץ', פותח על הספסל במשחק כזה? שיסביר לי מדוע פלאסיו כ"כ בודד בהתקפה, כשיש לו את איקארדי המעולה על הספסל? מילאן נדמה לי מחזיקה 70-80 אחוז בכדור, אינטר פשוט לא קיימת כי אין לה התקפה. למה הוא מחכה אדון מצארי? הופעה פתטית ובעיקר פחדנית של אינטר, לא זכור לי דבר כזה בדרבי מאז ימי.. זקארוני?

Puskas

New member
מאכזב..

אולי עכשיו עם בעלים חדש יהיה שם טוב יותר (בתקווה שזה לא עוד אסייאתי משוגע שיחרבן שם את העסק).

borat1

New member
עד למשחק אתמול

אינטר הייתה עם רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון, משחק הגנה חדיר, שוער בכושר גרוע, משחק דרבי שאוטומטית מוסיף עוד לחץ ויריבה שמחזיקה הכי הרבה בכדור בליגה, רוצה עוד סיבות למה לעלות "זהיר" ולהשאיר כלים לספסל כדי שיוכלו לשנות את המשחק (מה שפועל קרה)?

כאילו זה פעם ראשונה שאתה רואה איך מאמנים באיטליה עולים למשחק גדול.

somone141

New member
זו חשיבה תבוסתנית

מראש לבוא ולסגור משחק.. אבוי לנו אם נחשוב כך, בנוסף לרמת הכדורגל הירודה שלנו.

לא ממש מעניין אותי מה קרה קודם, אני רוצה לראות משחק כדורגל מהנה, עם הצטרפות של שחקנים קדימה, מצבים, גולים, התקפות יפות, בטח בדרבי, וזה דבר שקיבלתי בקביעות בעשור האחרון. לא זוכר דרבי מילאנזי שהתאכזבתי ממנו, גם כשהפסדתי בתור נראזורי.

אפשר לחשוב מי זו מילאן שצריך לסגור משחק. נו באמת. לא שיחקת נגד ברצלונה ולא נגד ריאל, כולה מילאן. אפשר וחייב לשחק יותר התקפי, ובמקביל לשמור על משחק ההגנה. מה שמצארי עשה זה בונקרון ומוטי איווניר טען זאת אחרי כל התקפה אנמית של אינטר.

Puskas

New member
רומא יצאה מהמשבר בול בזמן

כי שבוע הבא הם נגד יובה בצ'אנס לחזור לתמונת הפסגה.. איזה משחק יהיה!!

nyr1994

New member
אחיזת עיניים

גם אם בטעות רומא תנצח(ורוב הסיכוי שלא) האלופה ידועה מראש

למעלה