המחזור ה-16 בסרייה A

borat1

New member
המחזור ה-16 בסרייה A

נאפולי מול אינטר ומילאן מול רומא, שני המשחקים המרתקים הללו יהיו מנת חלקו של המחזור ה-16 בסרייה A, או אם תרצו, מחזור ט"ז. את המשחק המרכזי הראשון (שיכיל בתוכו לא מעט פיקנטריה עם שובם של וולטר מצארי והוגו קמפניירו למבצרם עד הקיץ האחרון) נקבל בערב ראשון ואילו את המנה השנייה נקבל למרבה ההפתעה רק בשני, וזאת, כנראה, כדי שלחבורה של אלגרי יהיה קצת זמן לקחת אוויר מהמשחק בליגת האלופות באמצע השבוע לקראת מפגש מול הקבוצה היחידה שעדיין לא נוצחה העונה, אחרת, אין כנראה ערך ספורטיבי למשחק.

חוץ משני המשחקים האלה, שללא ספק מציתים את הדמיון של כל חובב קאלצ'ו מצוי (וגם את של אלה שטרם חזרו בתשובה), מצפים לנו משחקים נוספים. היום ייפתח המחזור במסמינו של קטאניה שתארח את ורונה. יום ראשון יהיה יום יום גדוש במשחקים כאשר שישה יתחילו בארבע (בלי משחק בשעה המציקה!). בוורונה מפגש תחתית חשוב בין קייבו לסמפדוריה, פיורנטינה צפויה לאסוף 3 נקודות קלות נגד בולוניה, ג'נואה תארח את אטלאנטה ופארמה את קליארי במשחקים על טהרת מרכז הטבלה, טורינו תקווה להמשיך את תנופתה מול אודינזה ויובנטוס, בשעה שבע וחצי, תנסה להתנחם מההדחה המפתיעה מהצ'מפיונס עם ניצחון בייתי על סאסוואלו והמשך הריצה שלה בליגה (סופרת כבר שבעה ניצחונות רצופים).

יום שבת:
21:45 קטאניה-הלאס ורונה:: אנג'לו מאסימינו

יום ראשון:
16:00 קייבו-סמפדוריה :: מרק'אנטוניו בנטגודי
16:00 פיורנטינה-בולוניה :: ארטמיו פראנקי
16:00 ג'נואה-אטלאנטה :: לואיג'י פראריס
16:00 לאציו-ליבורנו :: אולימפיקו (רומא)
16:00 פארמה-קליארי :: אניו טארדיני
16:00 אודינזה-טורינו :: פריולי
19:30 יובנטוס-סאסואולו :: יובנטוס סטאדיום – ישיר בספורט 2
21:45 נאפולי-אינטר :: סן פאולו – ישיר בספורט 5

יום שני:
21:45 מילאן-רומא :: ג'וזפה מאצה (סן סירו) – ישיר בספורט 1

afc2

New member
מילאן לא מלקקת את קצה הזרת של הזאבים כיום

חבורת עלובים שצפויים לטרף. ואוו

afc2

New member
הפערים בין הקבוצות תהומיים

כל הליגה האיטלקית חלשה להחריד, מהראש ועד הזנב.

nyr1994

New member
איטליה רחוקה שנות דור מאירופה

אפילו מהולנד ובלגיה עד כמה שהליגות שם לא "משהו" עדיין הן מצטלמות טוב יותר על כל המשתמע מכך
משום כך אין להתפלא שגם איכות הכדורגל נפגמת

borat1

New member
עדכון שידורים

המשחק של נאפולי-אינטר ישודר בערוץ השודדים (חמש פלוס לייב) אבל אל דאגה, ערוץ הספורט "מפצים" אותנו עם שידור בספורט חמש של פארמה-קליארי בספורט חמש \-:.

nyr1994

New member
יש במקביל גם אודינה-טורינו ב-5 לייב

ניתן לספור את כמות הצופים באצבעות הרגליים והידיים אבל שיהיה

וליון- מארסיי בגולד?!

מוזר, לא זוכר אותך כחובב צרפתית

וכשהיא לא שודרה כאן כמה חודשים היה רק אחד שזה באמת הפריע לו. אבל ערוץ הספורט הולך לחרוש אותה חזק בשנה וחצי הקרובות, נראה אם היא תתפוס.

שומו

New member
יחסית לאיטלקית או הגרמנית
בטח

מכיוון שיש לי רק ערוצים 1, 2, 10, חינוכית והכנסת, כל זה לא מפריע לי (חוץ מהעובדה שיש לי רק ערוצים 1, 2, 10, חינוכית והכנסת
)

אני מהמר שהצרפתית תתפוס לא רע, יש שם את פאריס וליון ועוד 3 ישראלים שמושכים עניין.

nyr1994

New member
MOI?

אבל דווקא משחק הלילה פחות מעניין משום ששתי הקב' איבדו סיכוי מעשי לתואר

nyr1994

New member
0-4

אביגיל שרעבי מפליאה עצביה עם תיקה על חנה ססולאו לאחר החויה בטורקיה

איזו מחצית בסן פאולו

2-3 לנאפולי, אבל כלום לא גמור במפגש של מצארי עם הבית.

borat1

New member
שתי הגנות שמזמינות כמות כזו של שערים

האנדנוביץ' זוועה במשחקים האחרונים.

Kimai

New member
שתיהן מיישמות היטב את הקלישאה

ההגנה הטובה ביותר היא התקפה.....
לא יודע, בניטז מזכיר לי את ויקו חדד, הוא לא מפסיק לרשום כל המשחק

למעלה