המחבל שתקע אותי 2

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

xyxy210

Well-known member
מה אכפת לך עם מי היא יוצאת?
מחבל מורשע?
ריצה ענשו ויצא לחפשי.
האם מינה אותך מישהו לשמור על ה- Reproductive tract של בנות ישראל לבל יבוא נכרי בשעריהן?
אוי כמה שאתה תמים......
AI27 מת להיות עם אותה ברששת....
איזה סחורה אתה חושב שהוא מחזיק בבית ?

certified.woke

Well-known member
אוי כמה שאתה תמים......
הוא עובר על "לא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם" (במדבר טו לט).
נראה כי אינו נשמר מהרהורי עבירה.
ציצית, מזוזה ותפילין עשויים לעזור.
וכן מוטב לו לאדם שתהיה לו פת בסלו.
או שאולי הוא סתם גזען...

ai27

Well-known member
אוי כמה שאתה תמים......
מהסוג הטוב ביותר.

וזה שאתה מתלהב ככה מאחת שאפילו במשרת סוהרת לא מחזיקה
מעיד על הרמה הנמוכה שלך...

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מהסוג הטוב ביותר.

וזה שאתה מתלהב ככה מאחת שאפילו במשרת סוהרת לא מחזיקה
מעיד על הרמה הנמוכה שלך...
הגבת באיפוק ובנימוס עילאי למי שירד הכי נמוך שרק אפשר, ללא התגרות קודמת, מה שרק מוכיח את רמתו הנמוכה מאוד, וכמה הוא דפוק, אבל לא באמת ציפינו אחרת ממי שפתח אתר השמצות והוצאת דיבה פלילי על גולשים שונים בתפוז.

אני, רק לשם ההשוואה, ובניגוד אליו, אצטרך לעבור הצקות והטרדות על לא עוול בכפי (רק על לא עוול בכפי כי אני לעולם לא זה שמתחיל ואני גם אדם מאוד נוח לבריות כך שמלכתחילה רק אנשים שיש משהו ממש דפוק איתם יסתכסכו איתי) במשך חודשים, לפני שאערב קרובי משפחה מדרגה ראשונה.

וגם כאשר מישהו כבר מערב קרובי משפחה מדרגה ראשונה, "אפשר" ו"מותר" להגיב לו בחריפות רבה גם הוא, אבל אתה, לא איבדת מרמתך הגבוהה ומהקלאס שלך אפילו לא לשבריר שנייה.

אתה דוגמה ומופת, ואולי עליי ללמוד ממך איך להתנהל מול האתיופי שנולד וגדל במדינת עולם שלישי, ושמאז שלפני כמעט חודש ראה תמונה שהעליתי שבתחתיתה ובצד רואים אותי נועל נעליים בעלות של כשלושת אלפים שקלים, לא מצליח להפסיק להציק, להטריד ולהתפוצץ, מרוב הקנאה והשנאה התהומית על רקע הפערים הכלכליים, החברתיים והמעמדיים שבינינו, שהוא חשד בהם עוד קודם לאחר שדיברתי מפורשות על המעמד הכלכלי של המשפחה, אך שכעת הוכחו לו כעובדה סופית ומוגמרת, ומאז הוא יצא מהכלים ולא מצליח להרגיע עצמו. מי יודע, אולי פנייתי לאדמין נגדו (שלא כדרכי ומפאת חומרת ההתפוצצות וההצקות) תעשה את העבודה.

בכל מקרה, אני מתרשם ממך עמוקות על הסיפור הזה.

אשריך.

evglev1

Well-known member
מנהל
אוי כמה שאתה תמים......
מי בכלל רוצה להיות עם אישה לא מכבדת את עצמה ומתאהבת במחבל פלשתינאצי, כמה חוסר כבוד עצמי צריך כדי לאהוב מי שסייע לרצח יהודים.

certified.woke

Well-known member
מי בכלל רוצה להיות עם אישה לא מכבדת את עצמה ומתאהבת במחבל פלשתינאצי, כמה חוסר כבוד עצמי צריך כדי לאהוב מי שסייע לרצח יהודים.
אז אל תחיה עימה. איש לא מחייב אותך.
לא נראה לי כי סייע לרצח יהודים...

xyxy210

Well-known member
חחחחחחחחחחחחח
לחיות ? עם מזרחית ? השתגעת ?
אבל אפשר "לעשות" אותה.
וזה מה ש AI21 מת לעשות, אבל גם היא לא תשים עליו קצוץ.

evglev1

Well-known member
מנהל
מחבל מורשע?
ריצה ענשו ויצא לחפשי.
האם מינה אותך מישהו לשמור על ה- Reproductive tract של בנות ישראל לבל יבוא נכרי בשׁערן?
הילד שלהם יהיה יהודי על פי ההלכה וחייב בשירות בצה"ל אם יקבל את החינוך של אביו יהיה מרגל של האויב בצה"ל.

marabo

Well-known member
מחבל מורשע?
ריצה ענשו ויצא לחפשי.
האם מינה אותך מישהו לשמור על ה- Reproductive tract של בנות ישראל לבל יבוא נכרי בשׁערו?
ומה אכפת לך שאנחנו היהודים לא רוצים התבוללות עם גויים בכלל ומחבלים מורשעים בפרט.
אתה שמאלני אז עסוק בעניינך
לך תראה אם כדור הארץ מתחמם, אם יש לויתן חולה, לחילופין לך תרקוד עם תחת בחוץ באיזה מצעד גאווה, בקיצור, עסוק בעניינך ואל תדחוף אפך לעניינים שלנו היהודים.

certified.woke

Well-known member
ומה אכפת לך שאנחנו היהודים לא רוצים התבוללות עם גויים בכלל ומחבלים מורשעים בפרט.
אתה שמאלני אז עסוק בעניינך
לך תראה אם כדור הארץ מתחמם, אם יש לויתן חולה, לחילופין לך תרקוד עם תחת בחוץ באיזה מצעד גאווה, בקיצור, עסוק בעניינך ואל תדחוף אפך לעניינים שלנו היהודים.
השגח לכל היותר על בתך, לא על בנות אחרים.
מי שָׂמְך משגיח על ה- Reproductive tract של בנות ישראל לבל יבוא בשעריו נכרי?
ברששת כנראה תופשת כי לכל גבר בריא עלי אדמות יש כל ה"ציוד" הנחוץ לה.
אמנם קיים פער שפה ותרבות, אשר לרוב אינו זניח, אולם נראה כי הצמד התגבר על כך.

ההשגחה על ה- Reproductive tract של נשים היתה מסממני הרייך השלישי, שהיה אמור להתקיים מילניום, אך התקיים רק תריסר שנים...

marabo

Well-known member
השגח לכל היותר על בתך, לא על בנות אחרים.
מי שָׂמְך משגיח על ה- Reproductive tract של בנות ישראל לבל יבוא בשעריו נכרי?
ברששת כנראה תופשת כי לכל גבר בריא עלי אדמות יש כל ה"ציוד" הנחוץ לה.
אמנם קיים פער שפה ותרבות, אשר לרוב אינו זניח, אולם נראה כי הצמד התגבר על כך.

ההשגחה על ה- Reproductive tract של נשים היתה מסממני הרייך השלישי, שהיה אמור להתקיים מילניום, אך התקיים רק תריסר שנים...
לאנשי הרייך השלישי היו גם שתי אוזניים, שני עיינים, אף אחד, פה אחד. שיניים עליונות ותחתונות, שתי ידיים, חמש אצבעות בכל יד.
הדמיון בינכם השמאלנים לרייך השלישי מדהים, ממש אחד לאחד.

Harrington

Well-known member
מנהל
לאנשי הרייך השלישי היו גם שתי אוזניים, שני עיינים, אף אחד, פה אחד. שיניים עליונות ותחתונות, שתי ידיים, חמש אצבעות בכל יד.
אתה מדבר עם אחד שכל מי שקצת חושב אחרת ממנו מושווה לנאציזם. זה מה שתקוע במוחו ברוב תגובותיו. עצוב שזה קיים, בהנחה שמדובר ביהודי, אבל מן הסתם זה עניין נפשי שנובע מרקע משפחתי כלשהו.

certified.woke

Well-known member
אידיוט, כרגיל...

certified.woke

Well-known member
בקיצור, נשארת בלי תשובה
מהמבוכה עברת לקללות וגידופים וקשקושים.
אתה אידיוט, פשוט מפני שאתה מתאר מורפולוגיה אנושית (שתי אזנים, שני עינים, אף אחד, פה אחד. שיניים עליונות ותחתונות, שתי ידיים, חמש אצבעות בכל יד) ועל פני כדה"א מצוי כידוע רק מין אחד יחיד אנושי, homo sapiens (אשר לכאורה נראה כי אינך נמנה עליו).
הטיעון שלי לא מדבר על דמיון מורפולוגי, אלא על דמיון במשהו המצוי בין האזניים, גזענות...

למעלה