המחאה נמשכת?

ai27

Well-known member
אם לא תהיה אפשרות לממשלת שמאל לאחר הבחירות גם אי אפשר יהיה להקים באי אמון קונסטרוקטיבי
הנעלם הגדול הוא התשובה לשאלה זו:
בהינתן שמפלגתו של בנט תהיה גם הגדולה ביותר בגוש הלפידוני וגם לשון המאזניים
האם בנט יבחר :
  • להקים שוב ממשלת לפידונים+שמאל+ערבים צרה ונוטה-לקרוס
  • ממשלת בנט+ימין גדולה, שבו הוא יטול חלק מרכזי, כאחד מ2 המפלגות הגדולות ביותר
  • או ממשלת מרכז עם הליכוד ומספר מפלגות מהגוש הלפידוני [אבל בלי ערבים]

זה שכבר אי אפשר להאמין לאף מילה שבנט אומר, אפילו אם הוא נשבע או חותם על מסמך
מחמיר את הבעיה
אבל עכשיו הוא אפילו לא מדבר על כוונה תיאורטית

Harrington

Well-known member
מנהל
עכשיו הוא אפילו לא מדבר על כוונה תיאורטית
הוא יתחיל לעשות זאת לאחר שיחליט אל איזה קהל יעד הוא פונה בבחירות. כרגע נראה שהוא עדיין בהתלבטויות בנושא (ולשם כך בלוני הניסוי הדו-שבועיים) והדבר היחיד שהוא כבר החליט זה שהמגזר החרדי לא יהיה קהל היעד שלו.

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא יתחיל לעשות זאת לאחר שיחליט אל איזה קהל יעד הוא פונה בבחירות. כרגע נראה שהוא עדיין בהתלבטויות בנושא (ולשם כך בלוני הניסוי הדו-שבועיים) והדבר היחיד שהוא כבר החליט זה שהמגזר החרדי לא יהיה קהל היעד שלו.
הוא יודע שהוא פונה לציבור של תומכי גיוס חרדים ולכן בניגוד הוא נכנס בכל הכוח גם בהקלטה שבה דרעי אומר חס וחלילה ללכת לשרת כשהמלחמה עוד נמשכה וגם תוקף את החוק של ביסמוט. כך הוא לא פונה לקהל שגיוס חרדי שולי עבורו או מיותר לדעתו. כמו כן, הוא לא פונה לקהל השמאל הרדיקאלי שמאשים את ישראל בפשעי מלחמה ולכן יצא נגד האמירה של מזהה התהליכים. וגם בניגוד לעבר לא פונה לציבור של בן גביר כי יצא נגד האמירה של פצצה אטומית של מרדכי אליהו שגם הצטרף לטענה שזאת אחת הסיבות לגינוי שלנו בעולם ולצווי מעצר נגד ביבי וגלנט.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא יודע שהוא פונה לציבור של תומכי גיוס חרדים ולכן בניגוד הוא נכנס בכל הכוח גם בהקלטה שבה דרעי אומר חס וחלילה ללכת לשרת כשהמלחמה עוד נמשכה וגם תוקף את החוק של ביסמוט. כך הוא לא פונה לקהל שגיוס חרדי שולי עבורו או מיותר לדעתו. כמו כן, הוא לא פונה לקהל השמאל הרדיקאלי שמאשים את ישראל בפשעי מלחמה ולכן יצא נגד האמירה של מזהה התהליכים. וגם בניגוד לעבר לא פונה לציבור של בן גביר כי יצא נגד האמירה של פצצה אטומית של מרדכי אליהו שגם הצטרף לטענה שזאת אחת הסיבות לגינוי שלנו בעולם ולצווי מעצר נגד ביבי וגלנט.
לא יודע אם הוא כבר יודע שהוא לא יפנה לשמאל הרדיקלי. בינתיים הוא מעלה כשני בלוני ניסוי בשבוע, לראות איזה קהל מגיב קצת. רק לאחר שיסיים את רשימת כל בלוני הניסוי (לדעתי הוא אי-שם מעבר ל2/3 הרשימה), הוא יקבל החלטה מושכלת לאיזה קהל יעד כדאי לו לפנות בבחירות הקרובות.

כאמור במקום אחר בשרשור זה או דומה לו, ככה זה כשאתה לא יכול עוד להתבסס על אידאולוגיה כדי להיבחר ואתה נזקק לדרכים אחרות. לגבי טענתך שהוא החליט לפנות לקהל תומכי גיוס חרדים, אני לא יודע אם זה נכון, אבל כפי שכבר כתבתי, הדבר היחיד שהוא החליט בעניין זה שהוא לא פונה לחרדים. כך שאפשר להציג זאת גם איך שאתה מציג, אם כי כאמור, לטעמי זה פחות מדויק (מאחר וזה לא היה מרכיב משמעותי בהחלטה על קהל היעד, לעמות שלילת המגזר החרדי שכן יהיה מטבע הגדרתו).

evglev1

Well-known member
מנהל
הנעלם הגדול הוא התשובה לשאלה זו:
בהינתן שמפלגתו של בנט תהיה גם הגדולה ביותר בגוש הלפידוני וגם לשון המאזניים
האם בנט יבחר :
  • להקים שוב ממשלת לפידונים+שמאל+ערבים צרה ונוטה-לקרוס
  • ממשלת בנט+ימין גדולה, שבו הוא יטול חלק מרכזי, כאחד מ2 המפלגות הגדולות ביותר
  • או ממשלת מרכז עם הליכוד ומספר מפלגות מהגוש הלפידוני [אבל בלי ערבים]

זה שכבר אי אפשר להאמין לאף מילה שבנט אומר, אפילו אם הוא נשבע או חותם על מסמך
מחמיר את הבעיה
אבל עכשיו הוא אפילו לא מדבר על כוונה תיאורטית
לפי כל הסימנים השאיפה היא לממשת מרכז עם הליכוד ומספר מפלגות מהגוש הלפידוני. זה מה שלדעתי בנט רוצה, זה מה שאני כתומך בנט רוצה, אבל בינתיים זה נראה כמו חלום כמו אסמפמיה כי אף אחד חוץ מבנט לא מעלה אפשרות כזאת על השולחן וגם לפי סקרי ערוץ 12 התמיכה הציבורית בממשלה כזו היא רק כרבע מהציבור.

אז נשארות רק שתי האופציות האחרות ויש עוד נעלם אם הסקרים של "ערוצי התרעלה" נכונים ויש לביבי, בנט ובן גביר 58 מנדטים, האם כשצריך רק שלושה מנדטים מהחרדים ועם קצת ניסים את זה אולי אפשר יהיה לקבל מגנץ האם אפשר לכפות על חרדים חוק גיוס נוסח אדלשטיין וגלנט כשמי שלמעשה הופך אותם לכף מאזניים הם למעשה לפידונים שרק בגלל החרם שלהם אי אפשר להקים ממשלה בלי חרדים. ונעלם נוסף האם בנט ילך בדרך ליברמן שטוען שממשלה ציונית חייבת להיות בלי חרדים, בלי ערבים ובלי נתניהו ובשביל ממשלה לא ריאלית כזאת יצטרף לטירוף המערכת עם כמה מערכות בחירות נוספות. זו גם אופציה רביעית שהיא לא סבירה כי הרי בנט תמיד טען שלא באמת רצה ממשלה עם השמאל והערבים אלא ראה בכך את הדרך היחידה להוציא את המדינה מטרפת של בחירות אחרי בחירות, אז מקרה הזה כדי למנוע חידוש טרפת הוא בסך הכול צריך להצטרף לשותפיו הטבעיים מבחינה אידיאולוגית שאפילו גנץ אומר שזה עדיף גם מטרפת של בחירות אחרי בחירות וגם ממשלת ימין על מלא.

xyxy210

Well-known member
עד שהיא תשיג את מטרתה (קרי תביא להחלפת שלטון המחנה הלאומי-שמרני בשלטון חילוני-ליברלי וכביכול פרוגרסיבי, שיפעל לשנות את פני המדינה ממדינה יהודית למדינת כל אזרחיה).
יאמר לי בבקשה כבודו:
מחנה לאומי - זה אגודת ישראל ודגל התורה וגם ש"ס ?
מחנה שמרני - זה הציונות הדתית ועוצמה יהודית ?
לספח כ 2.5 מיליון מוסלמים זו מדיניות לשמר את המדינה כמדינה יהודית ? או שאולי יש לך איזה רעיון מעניין שנשמח אם תשתף אותנו....

Harrington

Well-known member
מנהל
יאמר לי בבקשה כבודו:
לספח כ 2.5 מיליון מוסלמים זו מדיניות לשמר את המדינה כמדינה יהודית ? או שאולי יש לך איזה רעיון מעניין שנשמח אם תשתף אותנו....
תזכורת: בקמפיין הבחירות של ציפי לבני בזמנו (ו @evglev1 טוען שיאיר לפיד התחיל עם זה), היא הריצה את התבהלה לפיה אם לא נקים כאן 2 מדינות ל2 עמים כביכול לאלתר, תהיה כאן מדינה אחת דו-לאומית, באופן שיסכן את מדינת ישראל. כמובן שמדובר בחרטוט מוחלט, אז כמו היום, המצאה נטו שכל עניינה היה לנסות להשיג קולות באמצעות הפחדת הבוחרים.

ללבני כידוע, זה לא עבד. ככל שלפיד התחיל עם זה, גם לו לא. אז כעת שנים אחרי אתה מנסה שוב את החרטוט הישן והשחוק הזה? בחייך. אפילו לרמה הירודה שלך זה רדוד ולא רציני.

אז יקירי... אם אתה רוצה לחלום על "סיפוח 2.5 מליון מוסלמים", אין לי אלא לאחל לך חלומות פז. בעולם ובמדינה שאני חי בהם, זה כלל לא עומד על הפרק, זולת במוחם הקודח של רל"בניקים שקרנים שעדיין לא קלטו שנסיונות התבהלה שלהם לא באמת משפיעות על הציבור (שמה לעשות, מתברר כל פעם מחדש כפחות אידיוט ממה שהם חושבים :cool:).

לגבי המחנה הלאומי-שמרני, אשאיר לך לנסות להבין לבד במי מדובר. מרשה לעצמי להניח שזולתך אין כאן גולש/ת אחת/ד שלא הבין את הכוונה בדברים.

הרבה בריאות (וכמובן תגובת התקפה-השמצה פורה).

xyxy210

Well-known member
תזכורת: בקמפיין הבחירות של ציפי לבני בזמנו (ו @evglev1 טוען שיאיר לפיד התחיל עם זה), היא הריצה את התבהלה לפיה אם לא נקים כאן 2 מדינות ל2 עמים כביכול לאלתר, תהיה כאן מדינה אחת דו-לאומית, באופן שיסכן את מדינת ישראל. כמובן שמדובר בחרטוט מוחלט, אז כמו היום, המצאה נטו שכל עניינה היה לנסות להשיג קולות באמצעות הפחדת הבוחרים.

ללבני כידוע, זה לא עבד. ככל שלפיד התחיל עם זה, גם לו לא. אז כעת שנים אחרי אתה מנסה שוב את החרטוט הישן והשחוק הזה? בחייך. אפילו לרמה הירודה שלך זה רדוד ולא רציני.
את מי זה מעניין עכשיו ?
אז יקירי... אם אתה רוצה לחלום על "סיפוח 2.5 מליון מוסלמים", אין לי אלא לאחל לך חלומות פז. בעולם ובמדינה שאני חי בהם, זה כלל לא עומד על הפרק, זולת במוחם הקודח של רל"בניקים שקרנים שעדיין לא קלטו שנסיונות התבהלה שלהם לא באמת משפיעות על הציבור (שמה לעשות, מתברר כל פעם מחדש כפחות אידיוט ממה שהם חושבים :cool:).
יסביר לו כבודו איזו דרך יש לו לספח את עבר הירדן [התחשבתי בך ....] ללא 2.5 מליון הפלסטינים שחיים שם ?
לגבי המחנה הלאומי-שמרני, אשאיר לך לנסות להבין לבד במי מדובר. מרשה לעצמי להניח שזולתך אין כאן גולש/ת אחת/ד שלא הבין את הכוונה בדברים.

הרבה בריאות (וכמובן תגובת התקפה-השמצה פורה).
יראה לי כבודו היכן ההתיחסות שלו לשתי שאלות פשוטות :

ההתחמקויות שלך פטתיות עד כדי צחוק.

נו כמו תמיד , הרבה להג ומלל [* התחשבתי בך גם הפעם...:)] , רכש וצילצולים...אבל התוכן - אין, אפס, . לא איכזבת.

* יעני חירטוטי סרק

Harrington

Well-known member
מנהל
את מי זה מעניין עכשיו ?
אתה החלטת להעלות את הטענה הזאת מן האוב. טענות אנא הפנה למראה.
יסביר לו כבודו איזו דרך יש לו לספח את עבר הירדן [התחשבתי בך ....] ללא 2.5 מליון הפלסטינים שחיים שם ?
ולמה שאעשה זאת? יש לזה קשר כלשהו למשהו כאן? לדיון כלשהו? לדברי? זה עומד על הפרק בכלל? לא שיש בעיה להסיר כיצד אפשר לעשות זאת ועשיתי זאת כאן כבר לא מעט. זה פשוט לא רלוונטי כעת לשום דבר, אבל אם זה כל כך חשוב לך, חפש בקלסריך את התייחסותי לעניין ובטוחני שתבוא על מבוקשך.
יראה לי כבודו היכן ההתיחסות שלו לשתי שאלות פשוטות :

ההתחמקויות שלך פטתיות עד כדי צחוק.
מצוין, אז תצחק. כאמור מעלה, ברי לכו"ע מה הייתה הכוונה שם. תחשוק נפשך תתייחס עניינית. לא תצליח, תמשיך עם המשחקים האלה. אני חי איתם לגמרי בשלום, לרבות עם ההתקפות/השמצות שבהם.
נו כמו תמיד , הרבה להג ומלל [* התחשבתי בך גם הפעם...:)] , רכש וצילצולים...אבל התוכן - אין, אפס, . לא איכזבת.

* יעני חירטוטי סרק
בקיצור, התייחסות עניינית לא תהיה כאן. כאילו שמישהו ציפה לזה ברצינות :cool:.

הרבה בריאות יקירי, אבל נראה שמיצינו. אולי בהמשך אחזור לשחק איתך עוד קצת, אבל כרגע לא כ"כ בא לי על ארגז החול שאתה מעביר בו את חייך.

בהצלחה.

xyxy210

Well-known member
אתה החלטת להעלות את הטענה הזאת מן האוב. טענות אנא הפנה למראה.
הסתכלתי, וראיתי חיזיון של דגמלוח, מיציתי אשריך. שוב - בעיות חמורות בהבנת הנקרא. אבל נה לעשות זוהי תכונה רב"ב ידועה.
ולמה שאעשה זאת? יש לזה קשר כלשהו למשהו כאן? לדיון כלשהו? לדברי? זה עומד על הפרק בכלל? לא שיש בעיה להסיר כיצד אפשר לעשות זאת ועשיתי זאת כאן כבר לא מעט. זה פשוט לא רלוונטי כעת לשום דבר, אבל אם זה כל כך חשוב לך, חפש בקלסריך את התייחסותי לעניין ובטוחני שתבוא על מבוקשך.
לא הפתעת . כשאין תשובה יש חירטוט סתמי באוויר. ניחא.
מצוין, אז תצחק. כאמור מעלה, ברי לכו"ע מה הייתה הכוונה שם. תחשוק נפשך תתייחס עניינית. לא תצליח, תמשיך עם המשחקים האלה. אני חי איתם לגמרי בשלום, לרבות עם ההתקפות/השמצות שבהם.
ביקשתי ככ יפה ובנימוס בתיחסות ישירה וברורה לשתי שאלות פשוטות. שום השמצות ושאר ירקות ואתה בשלך - חירטוט מארסנל החירטוטים , מלא אויר, אבל תוכן ? אין.
בקיצור, התייחסות עניינית לא תהיה כאן. כאילו שמישהו ציפה לזה ברצינות :cool:.

הרבה בריאות יקירי, אבל נראה שמיצינו. אולי בהמשך אחזור לשחק איתך עוד קצת, אבל כרגע לא כ"כ בא לי על ארגז החול שאתה מעביר בו את חייך.

בהצלחה.
ממתי יכולה להיות איתך איזו דיון עיניני ?
בסופו של דבר הכל תמיד מגיע לשעשוע משעשע....
הצלחת גם הפעם.
ציצינו מיציתי ?

Harrington

Well-known member
מנהל
הסתכלתי, וראיתי חיזיון של דגמלוח, מיציתי אשריך.
יבוא יום ואבין את הצורך שלך ועוד כמה חברים להפגין את בורותם באנגלית... מבטיח, יבוא יום ואבין, אם כי היום הוא כנראה לא היום הזה :-(.

בכל מקרה למקרה שזה לא היה ברור לך קודם, אני כרגע לא בקטע של לשחק איתך חמוד. אנא בקש מהשכנה להעסיק אותך כמה שעות או ימים. היא גם תקרא מכאן ואילך את הגיגיך בפוסט הזה ובאחרים אם יבואו בתת-השרשור הזה. אם היא תסרב, תציע לה תשלום. אתה הרי מורגל בענין.

הרבה בריאות והצלחה,
מיצינו.

certified.woke

Well-known member
עד שהיא תשיג את מטרתה (קרי תביא להחלפת שלטון המחנה הלאומי-שמרני בשלטון חילוני-ליברלי וכביכול פרוגרסיבי, שיפעל לשנות את פני המדינה ממדינה יהודית למדינת כל אזרחיה).
של מי היא מדינה, אם לא של כל אזרחיה?!

למעלה