נטורי קרתא. לא שאני רוצה להצדיק את החרדים או לעמוד לצידם (חו"ח) אבל נטורי קרתא הם זרם חרדי מוקצה, שלא מכיר במדינת ישראל. הציונות הדתית והזרמים החרדיים אינם מכירים בהם וסולדים מהם לא פחות משהם סולדים מאיתנו. הם אותם חרדים שניפגשו לפני מספר חודשים עם אחמדיניג'אד והשתתפו בהלוויתו של עראפת. אז בואו קחו הכל בפרופורציה (WarriOr ו-easyjet1) ונשתדל לא להוציא דברים מהקשרם (צמיג בוער).
אבל האם אתה בטוח שאתמול אחרי ההפגנה היחסית שקטה של כעשרת אלפים חרדים, הכמה אלפים בודדים של חרדים שנשארו להתפרע ולהתעמת עם השוטרים הם אנשי נטורי קרטא? או שבעצם לא....מדובר בכלל העדה החרדית, על כל גווניה. יש כמה אדמו"רים בודדים שבאמת אמרו לחסידיהם מפורשות להירגע. והם אלה שזוכים לכבוד יותר.
בן לאומית על ירושלים ואתה דיברת על ההפגנה אתמול. אני יכול להגיד לך שבהפגנה אתמול לא היו נטורי קרתא כלל. ד"א כמה שאנו נוטים להכליל חרדים בגוף אחד הם מפולגים ביותר. אני מוכן לחתום על זה שלא תמצא חרדי אשכנזי מפגין ליד חרדי ספרדי.
הם לא משוסעים כמונו. לפני המצעד בשנה שעברה כל האירגונים כולם שילבו ידיים יחדיו כנגדינו, אפילו עם הכתומים, בני עקיבא, ואף המוסלמים והנוצרים. שנאה מלכדת אותם בצורה מטורפת.