המזרקה של מהון

Ytsejamer

New member
המזרקה של מהון ../images/Emo58.gif

תנו השערות על מה המשמעות של המזרקה של מהון. לדעתי, אחרי שהוא הרג את שיילס הוא קבר אותו שם, וזה למה הוא מסתכל שם כל הזמן. מה דעתכם?

MineraL

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי הרג אותו שם אבל יכול מאוד שזה קשור לשיילס...

aviGODFATHER

New member
../images/Emo58.gif

לא אמרתי שהוא קבר אותו במזרקה, רק אמרתי שהוא הרג אותו..

ניראה לי .........

ניראה לי שזה נותן לו השראה. אבל מה ש-ytsejamer אמר ניראה לי יותר הגיוני.

Tankard

New member
../images/Emo58.gif הוא לא תפס אותו בכלל

מאהון לא תפס את שיילס..

Gilliana

New member
טעות ../images/Emo58.gif לפרק 7

מאהון תפס ורצח את שיילס, עפ"י הודאתו בפני טווינר בטרם רצח אותו.

../images/Emo58.gif

הוא אמר את זה סתם, הוא משוגע ומנסה לעבוד על עצמו.. והוא ירה בטווינר בדיוק איפה שהוא אמר שהוא כביכול הרג את שיילס. כך לפחות אני חושב..

recoil

New member
איך את יודעת בוודאות? ../images/Emo58.gif

את כולה בפרק 7 כמו כל העולם, זה שמאהון אמר את זה למישהו שהוא הולך להרוג לא אומר שזה נכון 100%, אולי מצפה לך הפתעה בהמשך הדרך? לא בוודאות.

Gilliana

New member
מידע פנימי טוען שלא

הפתעות כן - אבל לא בנוגע לעניין הזה. נחיה ונראה.

Marv123

New member
לא נראה לי...

באותה דרך שהוא הרג את טווינר...הוא יכל גם להרוג את שיילס. אבל בינתיים הכל בגדר השערות אז נצטרך לחכות ולראות.

koya1

New member
../images/Emo58.gif

זה נכון מה שכתבת.. ואל תגיד לי שלא קראת את הספויילר של זה כי אין מצב שעלית על זה לבד.. הראו ת'מזרקה הזאת בדיוק ל2 שניות..\=

Ytsejamer

New member
למה לזלזל??

מאיפה שאני יקרא ספוילר כזה? איפה אני יכול לראות דבר כזה? אין את זה בטריילר אז איך אני יכול לראות?

../images/Emo58.gif האמת זה מוזר אולי בכלל....

שיילס לא קיים.... משהו רודף אותו יש לי הרגשה שהם חלקו יותר מפושט וסוכן רודף בטוח הם הכירו.... יש סיכוי שאכן הוא קבור מתחת לפי דבריו לא מצאו אותו לא?! שהרי הוא לא סתום אם הוא היה משאיר את דייב בחיים אז הוא יכל לשמש את זה לטובתו.. אז מהון פשוט חיפש "תירוץ" טוב להרוג אותו מה שכן זה ניהיה טוב יותר מרגע לרגע אבל למה למה למה לרצוח את טווינר

recoil

New member
../images/Emo58.gif המזרקה זה שום דבר בחייכם

הוא כולה מסתכל עליה 10 שניות וזהו, מה נתקפתם אובססיה למזרקה. אני מהמר על החיים שלי שהמזרקה זה סתם ואין פה שום קטע.

Roca

New member
לדעתי הוא פשוט...

אוהב את המיזרקה שלו :) היא דווקא די יפה....בטח הוא לא מרוצה מאיך שהיא עובדת כיוון ששילם עליה המון כסף וככה בכוח המחשבה הוא מנסה להפעיל אותה :)

למעלה